Moti për sot, 15 nëntor 2017

Ditën e sotme vijon ndikimi i vranësirave e reshjeve në Veri dhe Jug por vranësira e reshje të përkohshme në pjesën tjetër të vendit.

Pasditja mbetet me vranësira e reshje të shpeshta në Veri dhe Jug ndërsa me vranësira kalimtare e reshje të izoluara paraqitet pjesa më e madhe e vendit.

Temperaturat e ajrit do të pësojnë një rënie të lehtë në të dy vlerat ekstremale ditore të cilat do të luhaten në 4-18°C.

Të tjera

Abissnet