Modelja muskuloze që e kanë zili edhe futbollistët (FOTO)

Foto 1 nga 5 Pas Para

Tallja e vazhdueshme e bashkëmoshatarëve të saj në shkollën fillore dhe më pas në atë të mesme, do të ishte frymëzimi i saj për t’u shndërruar krejtësisht.
Bakhar Nabieva, një modele azero-ukrainase është sot femra me më shumë muskuj në këmbë. 23-vjeçarja rrëfen sot se kur ishte në gjimnaz dhe në shkollën fillore tallej nga vajzat dhe djemtë bashkëmoshatarë për këmbët e saj të holla.
“Kjo ishte nxitja që të punoja fort në palestër për të arritur këtë që kam arritur sot”, thotë ajo.
Veç instruktores së palestrës, Bahktar ka qenë pjesë e disa spoteve për atlete, veshje të ndryshime sportive, madje edhe të brendshmeve, duke treguar muskujt e kofshëve që do t’i kishte zili edhe futbollisti më i zellshëm në trajnim.

Të tjera

Abissnet