Modelet e vjetër të celularëve Nokia do t’ju bëjnë nostalgjikë (FOTO)

Foto 1 nga 10 Pas Para

E gjithë bota mund të jetë në pëllëmbë të dorës tuaj me smartfonët modernë, por kjo ishte një histori e ndryshme në fund të viteve 1990.

Lartësia e teknologjisë së telefonisë celulare ishte në gjendje të shkruante tekste mbi 160 karaktere në një mesazh tjetër të bashkangjitur ose, po të ishit vërtet me fat, lidhjen e rastësishme të WAP vetëm për ngarkimin e yahoo.com.

Një gjë e vogël e quajtur “Snake” u ngarkua me ta. Ata ishin të famshëm për qëndrueshmërinë, praktikën dhe stilin e tyre.

Gjithkush kishte një, po tani si mund ta mendojnë njerëzit faktin e të pasurit një celular të tillë?

Ne ju sjellim sot modelet e atyre telefonëve celularë, të cilët ju sigurojmë se do t’ju bëjnë shumë nostalgjike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet