Minatorët në protestë: ISSH të bëjë transparencën e pensioneve

Punonjësit e minierës kanë dalë sërish në protestë ditën e sotme. Ata kërkojnë që Instituti i Sigurimeve Shoqërore të bëjë transparencën e pensioneve.

“Kush janë qytetarët që përfitojnë pension nëntoke? Ajo që ne kërkojmë është të zbërthehen kush janë pensionet false”, shprehen ata.

Gjithashtu, ata kanë akuzuar qeverinë se hesht dhe nuk bën punën e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet