Miley Cyrus del për shopping vetëm me bluzë (FOTO)

Publikuar më 15. 01. 2018 nga Jola Alimemaj

Miley Cyrus është shpërngulur në Byron Bay me partnerin e saj Liam Hemsworth dhe familjen e tij.

Këngëtarja ka tërhequr vëmendjen teksa u pa të shkonte për të blerë diçka vetëm me një bluzë të shkurtër.

Nuk është diçka e jashtëzakonshme në fakt, pasi Miley është një nga këngëtaret më rebele në botë.