Mesazhi prekës i vajzës së të ndjerit Dritan Prifti… pak fjalë dhe një foto

Dritan Prifti, ish ministër e ish deputet i LSI-së do të ndahej nga jeta pas një lufte të gjatë me një sëmundje të rëndë.
Këtë të dielë, vajza e vogël e të ndjerit Prifti shkruan për herë të parë në rrjetin social në lidhje me vdekjen e babait të saj.

Pak fjalë, dhe një foto.

Livia Prifti ka një mesazh mjaft prekës për të atin, ku shkruan: Gjithmonë në mendjen time, përjetë në zemrën time

Të tjera

Abissnet