Meghan Markle ka vendosur të ketë një lindje në ujë

Edhe pak ditë e ndajnë nga lindja e parë e fëmijës dhe duket se Meghan Markle ka marrë vendimin për ta sjellë në jetë pasardhësin/en mbretëror nëpërmjet lindjes në ujë.

Kjo mënyrë lindjeje duket se është parë goxha e favorshëm nga Dukesha dhe do të jetë lindja e parë që kryhet me këtë metodë në pallatin mbretëror.

Mediat britanike shkruajnë se Meghan Markle ka biseduar me miqtë rreth përdorimit të një pishine për lindje në shtëpi.

Thuhet se Dukesha ka emëruar një ekip mjekësh për lindjen e saj dhe udhëheqësja do të jetë një mjeke femër.

Markle ka dalë sërish nga tradita mbretërore prej katër dekadash me shmangien e Lindo Ëing të Spitalit St Mary në Londër.

“Është e qartë se Meg është kundër ilaçeve, kështu që asnjëri prej nesh nuk ishte i tronditur kur kuptuam se kishte folur për lindjen në ujë.

“Me sa duket ajo dëshiron që fenomeni të jetë sa më  i natyrshëm që të jetë e mundur: pa anestezi, pa spital dhe kështu me radhë”, ka thënë një mik i princit Harry për Daily Star.

Ata thanë se arsyeja e vetme për 37-vjeçaren që të mos zbatojë planin e saj, është nëse ajo ka nevojë për kujdes mjekësor, por shtoi: “Tani për tani, lindja e ujit është absolutisht plani i saj, është ajo që po mendojnë. ”

Ajo vjen vetëm disa ditë pasi u raportua se Meghan ka refuzuar mjekët e Mbretëreshës në krye deri në lindjen e fëmijës së saj të parë, pasi ajo nuk dëshiron që “burrat në kostume” të presin foshnjën e saj.

Gjinekologët e familjes mbretërore, Alan Farthing dhe Guy Thorpe-Beeston, që janë të specializuar në lindje me rrezik të lartë, ishin të pranishëm në lindjen e të tre fëmijëve William dhe Kate.

Por, pavarësisht se janë dy nga më të mirët në këtë profesion, palës iu është mohuar një rol udhëheqës në lindjen e fëmijës së Princit Harry.

“The Sun” gjithashtu raportoi se Meghan thuhet të jetë e shqetësuar për moshën e saj. Gratë shtatzëna mbi 35 vjeç janë klasifikuar si persona që rrezikojnë shëndetin.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet