Me makina, bizhuteri dhe pije, “dekorimet” e varrezave të mafiozëve rusë (FOTO)

Foto 1 nga 12 Pas Para

Një fotogaleri që nuk duhet humbur. Të përjetësuar në mermer, gangsterët e viteve ’90 nuk e kanë kursyer luksin as në “botën tjetër”…
Ishin vitet e para pas rënies së Bashkimit Sovjetik dhe grupet mafioze në Rusi u përhapën shpejt. Kur të tjerët mezi përballonin një Lada, ata shëtisnin me “Mercedes” e “Volvo”. Por edhe pse jetonin në luks, kishin “vesin e keq” të vdisnin shpejt.
Kështu që familjarët dhe miqtë e tyre nuk i kursenin paratë për t’i siguruar banesën e fundit. Në varrezat e qytetit Yekaterinburg, mafiozët menduan të ngrenë pllaka mermeri me përmasat e miqve të tyre, duke i gdhendur aty bashkë me makinat, bizhuteritë dhe pijet e shtrenjta që konsumonin.

Të tjera

Abissnet