Marrëveshja me Greqinë, Shkupi “zien” në protesta (VIDEO)

Para Kuvendit kanë filluar të grumbullohen dhjetëra qytetar për të protestuar kundër marrëveshjes me Greqinë për ndryshimin e emrit të vendit. Protesta është organizuar nga organizata jo-formale  “Të rinjtë për Maqedoninë” dhe “Komitët” të cilët paralajmëruar gjatë ditës në rrjetet sociale, me sloganian “Mjaft ndejtëm në gjumë, nuk do të lejojmë Veri”  dhe u bënë thirrje qytetarëve të tubohen para Kuvendit në orën 20.00.

Nga ana tjetër forcat e rendit kanë marr masat e nevojshme që situata të jetë nën kontroll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet