Maqedonia ndryshon emrin e aeroportit në Shkup, Athina e përshëndet

Publikuar më 07. 02. 2018 nga Dionis Xhafa

Athina zyrtare ka përshëndetur vendimin e qeverisë të Maqedonisë për ndryshimin e emrit të Aeroportit të Shkupit dhe të autostradës në korridorin 10.

Ministria e Jashtme greke shprehet në reagim se qeveria në Shkup mori vendim me rëndësi. Shkupi dhe athina kanë intensefikuar raportet dypalëshe.