Siri, Assad: Për të rimarrë Raqqa-n jemi të gatshëm të bashkëpunojmë me Perëndimin
Shekulli Online - Publikuar më 17:54


“Për të rifituar Raqqa-n, qytetin sirian që ndodhet në duart e terroristëve, qeveria e Damaskut është e gatshme të bashkëpunojë me çdo vend, duke përfshirë edhe vendet perëndimore”, tha presidenti Bashar al-Assad në një intervistë për revistën pro-ruse “Sputnik”. Assad, megjithatë shtoi se: “Perëndimi i mbështet terroristët dhe nuk ka vullnet për të luftuar kundër tyre.” /K.Dh/
Komente
Shekulli | Versioni Mobile