Lufta e Dytë Botërore e sjellë në një tjetër dimension (FOTO)

Publikuar më 19. 06. 2017 nga Elidona Syla

Imazhet e sjella në këtë album janë realizuar gjatë periudhës së Luftës së Dytë Botërore, por me një ndryshim, tani ato vijnë me ngjyra.

Fotografitë që tregojnë forcat e armatosura të ushtrisë naziste të Adolf Hitlerit, janë përpunuar dhe sjellë në një dimension ndryshe.

Në këtë fotogaleri do të shikoni dy ushtarë që mbushin me karburant avionin, ndera një foto tjetër tregon homazhet që po i bëheshin një ushtari të vrarë.

Gjithashtu në këtë album që dëshmon një kohë lufte, do të vini re edhe tanke gjermane, ushtarë duke luftuar dhe gjuetar me snajper.

E. S/Shekulli Online/