Lind në kushte shtëpie, foshnja ndërron jetë në spital

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Tiranë. Një grua e cila ka lindur në kushte shtëpia ka dështuar. Foshnja i saj ndërroi jetë.

Fillimisht foshnja është dërguar me urgjencë në spital në gjendje të rëndë, por ndërroi jetë në ambientet spitalore. Ndërkaq, bëhet me dije se edhe nëna është në gjendje të rëndë shëndetësore. Nëna 40 vjeçe dhe foshnja shkuan në gjendje të rëndë në spital.

/D.Xh/ 

 

Të tjera

Abissnet