LG largohet nga tregu më i madh i telefonave

LG ka folur për konkurrencën e fortë me të cilën ballafaqohet nga markat kineze të lëvizshme – Huawei, Xiaomi dhe Oppo pas Apple dhe Samsung në listën e kompanive më të mëdha të telefonave në botë.

LG ka shitur vetëm 160,000 njësi të telefonave në Kinë gjatë vitit 2016 dhe aktualisht thuhet se mban më pak se një përqind të tregut të telefonave të vendit.

Modelet G6 dhe V30 anije nuk u lancuan në Kinë, kështu që vendimi për të dalë nga shteti i madh aziatik mund të ketë qenë në planet e kompanisë për një kohë.

Të tjera

Abissnet