“Legjendat nuk kanë nevojë për sheshe” (VIDEO)

Kjo fjali i shkon për shtat një prej grupeve shqiptar më të njohur ndërkombëtarisht siç janë “Elita 5”.

Shumë sheshe në mbarë vendin e përtej kufijve kanë mbushur për vite radhë për një publik të gjerë shqiptarësh e jo vetëm. E tashmë ata nuk kanë nevojë për sheshe e koncerte me leke, por zëri dhe muzika e tyre dëgjohet kudo…edhe në rrugë. Kjo video e postuar së fundmi në rrjetet sociale tregon modestinë që pjesëtarët e këtij grupi kanë për të performuar kudo në çdo vend, edhe në rrugë apo mbi automjete për atë publik që është rritur dhe vazhdon të dëgjojë ende këngët me mesazhet e qartë që performojnë pjesëtarët e “Elita 5”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Shqipëri, narko shtet

Revista politike “Spiegel” raporton për sjelljen alarmante të qeverisë  socialiste në Shqipëri, me kryeministër Edi Ramën dhe ministër Lleshajn etj….

Abissnet