Ledion Liço zbulon këngën ilaç për London

Publikuar më 19. 01. 2018 nga Xhentila Gjoshi

Prindërit me fëmijë të vegjël, i kanë mësuar mjaft mirë këngët që qetëson vogëlushët, dhe nuk ka se si të shpëtojë dhe Ledion Liço.

London Noor muajin e kaluar mbushi 1 vjeç dhe i ftuar në “Wake Up”, Liço rrëfen se kjo është kënga e dashur për të birin.