Ky është telefoni me palosje të dyfishtë (VIDEO)

Publikuar më 20. 10. 2017 nga Jola Alimemaj

ZTE e ka lansuar në treg tani telefonin me palosje të dyfishtë.

My model quhet Axon M dhe është 5.2 inç me rezolucion 1080p, 4GB RAM dhe një kamera 20 MP.

Mund të përdorni dy aplikacione të ndryshme në njëjtën kohë, një në çdo ekran.