Ky është qyteti më i pasur në botë

Tokio është qyteti më i pasur në botë. Ka të ardhura prej 1.69 trilionë dollarë.

Është qendra kryesore financiare ndërkombëtare që nga vitet 1960 dhe është e njohur si një nga tre qendrat komanduese për ekonominë botërore, së bashku me Nju Jorkun dhe Londrën.

Kryeqyteti japonez është ndër qytetet më të shtrenjta për të jetuar.

Të tjera

Abissnet