Kukës mungesë fondesh, banorët pastrojnë borën me mjete primitive (Video)

Reshjet e dendura të borës kanë mbuluar zonat malore të vendit por jo vetëm. Në Kukës, reshjet e borës kanë shkuar në disa cm trashësi, ku ka janë bllokuar dhe rrugët e është vështirësuar kalimi në to.

Banorët, në mungesë të lëvizjes për shkak të rrugëve të bllokuara, kanë zhbllokuar rrugët me mjete primitive në mungesë të borëpastrueseve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet