Kroaci/ Tregimet për fëmijë që përshkruajnë familjet me prindër të të njëjtit seks

Libri në fjalë quhet “My Rainbow Family”. Në shikim të parë duket si shumë publikime të tjera që kanë për qëllim fëmijët e moshës parashkollore, me ilustrime të faqeve të plota, me ngjyra dhe dritë mbi tekstin.

Por shpejt bëhet e qartë se diçka e ndryshme po ndodh këtu. Ai mund të lexohet nga mbrapa ose para, pasi ka dy histori të ndryshme që takohen në mes.

Pastaj janë personazhet. Një vajzë e vogël me dy baballarë dhe një djalë i ri me dy nëna.

Është hera e parë që libri i fëmijëve në Kroaci ka përshkruar familje me prindër të të njëjtit seks.

Të tjera

Abissnet