Krasniqi: Këta politikanë të korruptuar të mbështetur nga Brukseli

Politologu Afrim Krasniqi i ftuar në “Tonight Ilva Tare” në Ora News, thotë se politikanët shqiptarë pavarësisht se janë të korruptuar sponsorizohen nga jashtë.

Krasniqi: Liderët tanë politikë mbahen edhe për shkak të sponsorizimit që vjen nga jashtë.  Nuk pranoj kurrë që një politikan i yni mund të gënjejë dhe të korruptohet, por nuk pranoj kurrë që një politikan nga Brukseli të vijë dhe të thotë ky është partneri. E thonë çdo minutë. Njerëzit që na qeverisin për 20 vjet janë përgjegjës për gjërat që kanë ndodhur në këtë vend dhe mirëpriten në Bruksel. Ata ndjekin Stabilitetin,. Kanë bërë të njëjtën gjë me të majtën dhe të djathtën. Kanë mbrojtur liderin e fortë.

 

Të tjera

Abissnet