Koha për të ribërë testin? Ja si nuk duhet t’i japësh makinës (FOTO)

T’i japësh makinës është një sfidë më vete. Madje nuk janë të pakta rastet kur automjetet përfundojnë në pozicione mjaft të çuditshme.

Drejtuesit e tyre kanë shpërndarë në rrjetet sociale edhe çuditë që kanë realizuar kur makina u ka dalë nga kontrolli, e fatmirësisht ata kanë shpëtuar pa u lënduar.

Më “MailOnline” i ka mbledhur të gjitha këto fotografi dhe i ka publikuar për publikun e gjerë.

Të tjera

Abissnet