Kjo vajzë krijon gjithçka nga flokët, madje edhe bikini (FOTO)

Foto 10 nga 10 Pas Para

Studentja e dizajnit, Lydia Hunt ka përdorur flokët e njeriut që të krijojë sende personale.

Vajza u frymëzua nga disa krijime të ruajtura nga gjyshja 70-vjeçare dhe nisi të eksperimentojë me krijimet e saj duke përdorur flokët.

Lydia krijoi bikini, gota për të vendosur vezët, lidhëse këpucësh e të tjera.

Ja disa nga krijimet e saj, të cilat mund t’i shihni nëpërmjet fotogalerisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet