Kjo është video-loja më e mirë e të gjitha kohërave për Play Station (Video)

Video game “Driver” dhe vazhdimi i saj “Driver 2” janë lojërat më të mira të të gjitha kohërave për Play Station, tregon sonadazhi i Ranker.

Për lojën legjendare, e cila për herë të parë u paraqit para dy dekadave në Japoni, ishin prodhuar 5.103 copë, shkruan The Lad Bible.

Lojën e publikoi “GT Interactive Software”, në Evropë doli në vitin 1999, deri sa në Amerikë doli pesë ditë më vonë

Është e qartë se ajo sot konsiderohet shumë e vjetër, por në kohën e saj ishte kulmi i një hovi të adrenalinës. Lojëtari në këtë lojë lëvizë nëpër rrugën e Maiami, San Francisco, Los Angeles dhe New York, e loja duhet të imitonte garat epike nga fimat që ishin prodhuar në vitet ’60 dhe ’70 të shekullit të kaluar.

Pas “Driver” pasuan “Digimon World 2003”, “Pop’n Music 2”, “Pop’n Music: Animation Melody”, “1xtreme”, “2Xtreme”, “3, 2, 1… Smurf! My First Racing Game”, “3D Baseball” i 3D Bouncing Ball Puzzle”.

Kur është fjala për lojën më të mirë, secili ka të preferuarën e tij, por shumë u dëshpruan pse në listë munguan  disa nga lojërat që konsiderohen më të mira, siç ishin, “Metar Gear Solid”, “One”, “Final Fantasy”…

Të tjera

Abissnet