Kjo është loja më e shitur për 2017

Publikuar më 25. 10. 2017 nga Jola Alimemaj

Loja Destiny 2, e publikuar vetëm para disa muajve, siguroi statusin e titullit më të shitur gjatë këtij viti.

Grupi NPD sugjeron se, pas publikimit të lojës për PlayStation 4 dhe Xbox One, Destiny 2 është loja më e shitur në vit.

Rezultatet, të cilat Destiny 2 i ka arritur, lojën e vendosin në vendin e tretë për nga shitja në 12 muajt e fundit, pas Call of Duty: Infinite Warfare dhe Battlefield 1.