Kjo do të jetë ora e gjeneratës së ardhshme

Apple nuk ndal së prezantuari risit më të zhvilluara teknologjike dhe në konferencën e radhë në Kaliforni ka prezantuar modelet e reja të iPhone.

Ajo që ka bërë përshtypje në ditën e parë të prezantimit ka qenë ora e gjeneratës së ardhshme, e cila do të jetë 30% më e madhe dhe do të ketë aftësinë të lexoj rrahjet e zemrës së përdoruesit.

Apple pritet gjithashtu të zbulojë edhe aparate të reja në bazë të dizajnit të saj të iPhone X.

Apple u bë kompania më e mirë në botë e teknologjisë në gjysmën e dytë të vitit 2017, vetëm falë kërkesave të mëdha për gjeneratën e fundit të smartwatch-it.

Gjatë konferencës, do të prezantohen edhe modelet e reja të iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet