Këto pesë gjëra mos i prisni kurrë nga të tjerët

Në shumicën e rasteve ne zhgënjehemi sepse presim shumë nga njerëzit dhe pikërisht ky është burimi i vuajtjeve tona. Kur ata nuk veprojnë ashtu si ne presim, lind hidhërimi.

Ne sot do t’ju tregojmë cilat janë pesë gjërat që nuk duhet t’i prisni kurrë nga të tjerët.

1. Mos prit që të bëjnë gjithmonë gjënë e duhur

2. Mos shpreson që të jenë domosdoshërisht në një mendje me ty

3. Mos kërkoni të jenë të përkryer

4. Mos prisni që ata t’ua lexojnë mendjen

5. Mos prit që t’ua shpëerblejnë ato çfarë keni bërë për ta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet