Këto kufje kushtojnë ‘sa qimet e kokës’ (FOTO)

Në Mbretërinë e Bashkuar, kompania Ubisoft ka nxjerrë në shitje një palë kufje që kanë një çmim krejtësisht të paarsyeshëm për një pajisje të tillë.

Kufjet “wireless” kanë bateri që mbajnë 20 orë, kanë logon e video-lojës “Assassin’s Creed” të larë në flori dhe janë prodhuar nga artistët e argjendarisë Tournaire.

Nëse keni 50 000 euro tepër dhe mungesë totale logjike, mund t’i blini në Ubisoft Store shkruan tch.

Vetëm 10 kufje të tilla do të jenë të disponueshme për publikun dhe pranohen pagesat me kartë krediti, PayPal ose çek.

Mos i vrisni gratë!

Nga Edlira Gjoni Sikur të mos mjaftonin fast-foodet amtoreske e aspak ndihmëse në lajmet në formë thashethemesh për lobingje ruse,…

Abissnet