Këto janë shifrat marramendëse që fitojnë të famshmit për një postim në “Instagram”

Rrjeti social “Instagrami” tani është kthyer në një “kompani” e vërtetë, që sjellë të ardhur për shumë persona. Kohë më parë ai u shndërrua në “problem” nga artistët e huaj, të cilët deklaruan se pjesë e CV së tyre ishte futur edhe numri i ndjekësve. Pra projektin e fitonte ai që kishte më shumë ndjekës.

Por një kategori tjetër personash duken se e kanë kthyer llogarinë e tyre sociale në “Instagram” në një “llogari bankare” që sjell fitime nga çdo postim që bëjnë. Sa më i madh të jetë numri i ndjekësve, aq më të mëdha janë edhe fitimet.

Më poshtë është paraqitur lista e të famshmëve dhe përfitimet që nxjerrin ata nga një postim në “Instagram”.

Selena Gomez – 122 milionë  ndjekës  – $550,000 për postim

Kim Kardashian – 100 milionë ndjekës – $500,000 për postim

Cristiano Ronaldo – 104 milionë  ndjekës – $400,000 për postim

Kylie Jenner – 95 milionë ndjekës  – $400,000 për postim

Kendall Jenner – 81.7 milionë ndjekës  – $370,000 për postim

Khloe Kardashian – 68 milionë ndjekës – $250,000 për postim

Kourtney Kardashian – 57.8 milionë ndjekës  – $250,000 për postim

Cara Delevingne – 40.4 milionë ndjekës  – $150,000 për postim

Gigi Hadid 34.7 milionë ndjekës  – $120,000 për postim

Lebron James – 30.7 milionë ndjekës  – $120,000 për postim

Huda Kattan – 20.5 milionë ndjekës  – $18,000 për postim

Cameron Dallas – 19.8 milionë ndjekës  – $17,000 për postim

Jen Selter – 11.3 milionë ndjekës  – $15,000 për postim

Zoella – 11.1 milionë ndjekës  – $14,000 për postim

Nash Grier – 10.2 milionë ndjekës – $13,000 për postim

Chiara Ferragni – 9.7 milionë ndjekës  – $12,000 për postim

Julie Sarinara – 4.6 milionë ndjekës – $10,000 për postim

Aimee Song – 4.6 milionë ndjekës – $9,000 për postim

Danielle Bernstein – 1.7 milionë ndjekës – $7,000 për postim

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet