Këto janë shenjat e horoskopit që nuk thonë asnjëherë ‘jo’

“Jo” është një fjali e plotë dhe pse mungojnë shumë gjymtyrë. Kur dikush shprehet i prerë duke të ndaluar diçka, nuk ka vend për diskutime. Por këtu nuk po flasim për 4 shenja horoskopi që nuk dinë si të thonë “Jo”.

Njerëzit të cilët nuk mund të kundërshtojnë e bëjnë këtë për disa arsye, dhe arsyeja e parë dhe më e spikatur mund të jetë për shkak të frikës së refuzimit. Të zhgënjesh njerëzit, t’i lësh në baltë apo të nxisësh pakënaqësi është gjëja e fundit që 4 shenjat e mëposhtme të zodiakuar duan të bëjnë.  Kur frika e konfrontimit është shqetësimi juaj kryesor, atëherë me siguri keni lindur nën këto shenja.

1.Dashi

Dashi kërkon të argëtojë e të kënaqë çdo njeri që njeh.. Ata duan t’u thonë PO të gjithë njerëzve që njohin. Po-ja është një fjalë e fuqishme për dashin, një shenjë pozitive dhe ambicioze.  Ku përfundojnë duke lënduar veten, atëherë e kanë vështirë të thonë jo, e sërish do të përpiqen në maksimum për të mos prishur qejfe.

2.Bricjapi

Në dallim nga Dashi, Bricjapi nuk thotë PO për të kënaqur të tjerët, por për të kënaqur egon e tij e për t’u treguar të tjerëve sesa vlen. Ata e dinë se e vetmja mënyrë për të arritur gjithçka është të pranosh çdo sfidë. Janë këmbëngulës dhe shpesh surprizojnë dhe veten kur kalojnë pritshmëritë. E gjitha kjo vjen si pasojë e ambicies dhe PO-ve që thonë.

3.Gaforrja

Gaforrja  nuk mund të thotë jo, sepse nuk beson në asnjë. Ata janë nga ata njerëz, që nëse nuk e bëjnë vetë diçka, nuk kanë besim tek aftësitë e tjetrit. Kjo është aryseja përse ato marrin gjithçka përsipër.  Për gaforren asgjë nuk është e pamundur, edhe nëse është për të tjerët, ato do e marrin përsipër.

4.Peshqit

Kjo shenjë miqësore thjesht dëshiron miratimin tuaj 24/7, pa pushim. Peshqit punojnë shumë për të mbajtur afër çdokënd që ata e konsiderojnë mik, e rrethi i tyre duket se është shumë i gjerë. Edhe në rast ata janë kundër diçkaje, nëse një mik u kërkon diçka, ata nuk do të thonë”JO” ! Ndaj njihen edhe si shenjë që shkon nga fryn era, sepse nuk i qëndron besnik mendimit të vet.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Shqipëri, narko shtet

Revista politike “Spiegel” raporton për sjelljen alarmante të qeverisë  socialiste në Shqipëri, me kryeministër Edi Ramën dhe ministër Lleshajn etj….

Abissnet