Këto janë disa nga truket që yjet përdorin për t’u dukur bukur (Foto)

Nuk është e nevojshme që të përdorni Photoshop që të keni foto të bukura në rrjetet sociale. Në fakt për të realizuar një foto shumë të bukur thjeshtë duhet të dish disa sekrete të vogla që disa nga personazhet më të famshme në botë i përdorin.

Sekreti i tyre nuk qëndron në procesin e montimit, por është procesi teknik i të bërit një foto, që i bëjnë të duken sa më tërheqëse.

Ja cilat janë disa nga truket:

1-Zvogëlojnë pak sytë e tyre dhe japin një buzëqeshje të lehtë, gjë e cila i bën të duken më të rinj në moshë

2-Kalon flokët në njërën anë për të dhënë një pamje mahnitëse

3-Buzëqeshin me sytë e tyre, duke i mbyllur sytë përgjysmë

4-Tërheqin gjuhën e tyre më brenda dhe buzëqeshin duke mbajtur gojën të mbyllur

5-Kapin fotot nga sipër

6-Teknika e buzëqeshjes

7- Ana juaj e majtë është gjithmonë më mirë

8-Mbajtja e mjekrës poshtë

9- Duke mos vështruar drejt kamerës por në horizont

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet