Këta janë yjet që u shkëputën nga jeta në vitin 2017 (FOTO)

Publikuar më 29. 12. 2017 nga Jola Alimemaj

Viti 2017 ka qenë tragjik për disa nga figurat botërore të kinemasë.

Kujtojmë disa emra mjaft të njohur si Mike Connors, Barbara Hale, John Hurt etj.

E rëndë ishte ndarja nga jeta e aktorit komik Charlie Murphy, i cili ndërroi jetë në prill pas një lufte me leuçeminë në moshën 57-vjeçare. Ai është vëllai i aktorit tjetër komik, Eddie Murphy.

E tillë ishte dhe ndarja nga jeta e Erin Moran, një nga aktoret e serialit “Happy Days”.

Shfletoni fotogalerinë!