Kërcënohet një prej organizatorëve, studenti: Nuk kam frikë!

Një prej organizatorëve të protestës masive thotë se është kërcënuar me arrestim.

Sipas tij, atë e kanë telefonuar duke i thënë se do të arrestohet. Ai shprehet para studentëve në protestën që vijon se nuk ka frikë nga kërcënimet dhe se studentët nuk kanë frikë e s’do të tërhiqen nga asgjë.

Po ashtu në radhët e protestuesve mësohet se ka pasur dhe policë të infiltruar nga ana e autoritete shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet