Keni konsumuar shumë alkool? Ja si ta rimerrni veten të nesërmen

Publikuar më 01. 12. 2017 nga Jola Alimemaj

Konsumimi i tepërt i alkoolit zakonisht sjell pasoja si të vjella, dhembje koke dhe lodhje.

Këto ndjenja bashkë nuk përbëjnë ndonjë rrezik shëndetësor, por sjellin lodhje dhe plogështi tek ata që përballen me një gjë të tillë.

Megjithatë, ka diçka që ju ndihmon shumë për ta rimarrë veten.  Ajo është banania.

Konsumimi i një banane apo më shumë gjatë ditës së nesërme pasi të keni pirë shumë alkool ju ndihmon që të kaloni më lehtë këtë gjendje.