“Kape fort, lidhe nga mesi vajzën”, ulërima dhe lot për të shpëtuar të sëmurin (VIDEO)

Pamje të tmerrshme nga aksioni për shpëtimin e një të sëmuri në lumin e Kalasës.
Forcat e policisë së Delvinës janë munduar që të ndihmojnë për të nxjerrë një të sëmurë që transportohej me zetor në lumin e Kalasës. Bëhej fjalë për një të sëmurë 20-vjeçar me hemorragji.
Por ajo çfarë dëgjohet dhe shikohet në video, është e dhimbshme. “Kape mor litarin, lidhe fort, mos e lësho, lidhe vajzën”, dëgjohen ulërimat në video.

Të tjera

Abissnet