Zgjidhen drejtorët e burgjeve të Shqipërisë

Ministria e Drejtësisë ka shpallur zyrtarisht kandidatët fitues për pozicionet fituese në institucionet e ekzekutimit të vendimeve penale. MD në njoftimin e saj publikon listën.

“Në vijim të njoftimit në faqen zyrtare të Ministrisë së Drejtësisë, mbi zhvillimin e konkursit të hapur për pozicionin e Drejtuesit në Institucionet e Ekzekutimit të Vendimeve Penale, pas zhvillimit të testimit me shkrim dhe intervistës së strukturuar me gojë, Ministria e Drejtësisë shpallë listën me kandidatët fitues, sipas listës”, thuhet në njoftimin e MD.

Lista:

http://www.drejtesia.gov.al/files/userfiles/Konkursi_per_Drejtues_te_IEVP/Lista.pdf

 

 

Të tjera

Abissnet