Kafeneja e parë për qentë (FOTO)

Publikuar më 10. 01. 2018 nga Jola Alimemaj

Në Nju-Jork është krijuar kafeneja e parë në botë, ku qentë mund të argëtohen.

Vendi i posaçëm është planifikuar të hapet brenda një muaji.

Në “Boris&Horton”, njerëzit mund të marrin kafe, të hanë, të pinë verë dhe birrë, së bashku me qenin e tyre.