×

Rr. Ismail Qemali, Pallati 18, Kati 1, 1001, Tiranë, Shqipëri
“Shekulli Group”

Kadastra, 400 qytetarët që duhet të tërheqin lejet e legalizimit

Agjencia e Kadastrës/ Emrat e qytetarëve që duhet të tërheqin faturën e ndikimit në infrastrukturë. Pas pagesës emetohet leja e legalizimit dhe tapia. Pronarët në qarkun e Elbasanit

Agjencia Shtetërore e Kadastrës publikon listën me 400 pronarë që kanë ndërtuar pa leje në të gjithë vendin dhe nuk kanë shlyer ende faturën për truallin. Ndërtimet kanë kaluar procesin e legalizimit, por për të marrë tapinë për shtëpitë duhet të paguajnë faturën për parcelën ndërtimore. Debitorët janë në Elbasan. Përmes një njoftimi, Agjencia Shtetërore e Kadastrës u bën thirrje qytetarëve që të tërheqin faturën dhe të kryejnë pagesën. “Të gjithë qytetarët që gjejnë emrin në listat e mëposhtme, të tërheqin pranë zyrave rajonale të Kadastrës faturën e ndikimit në infrastrukturë. Nëse nuk bëhet kjo pagesë, zyrat tona nuk emetojnë dot lejen e legalizimit dhe më pas certifikatën e pronësisë. Ndaj lutemi të paraqiteni për të tërhequr këtë faturë!”, shkruan Agjencia e Kadastrës.
Pagesat
Sipas ligjit në fuqi, pagesa e vlerës së parcelës ndërtimore bëhet në lekë, në vlerë të plotë monetare dhe me bono privatizimi. Taksat, tatimet dhe detyrimet e tjera financiare që lidhen me kalimin e së drejtës së pronësisë bëhen vetëm në lekë. Bonot e privatizimit, të përfituara nga ish-të përndjekurit politikë dhe nga subjektet e tjera gjatë procesit të privatizimit të pronës shtetërore kanë të njëjtin trajtim me bonot e tjera të privatizimit. Vlera e parcelës ndërtimore që i shitet poseduesit të ndërtimit pa leje paguhet në momentin e njoftimit me shkrim. Për ndërtimet pa leje me funksion banimi, kur subjekti është në kushtet e paaftësisë paguese, Këshilli i Ministrave në varësi të rasteve të deklaruara përcakton mënyrat alternative dhe procedurat për shlyerjen e vlerës së parcelës. Çmimi favorizues i shitjes së parcelës ndërtimore për ndërtimet pa leje me funksion banimi dhe të përzier (social-ekonomik dhe banimi), kategoritë e subjekteve që përfitojnë falje të pagesës, përqindjet e përdorimit të bonove të privatizimit.

EMER MBIEMER FSHATI /QYTETI
HEKUR BOJA VRESHTAS
ZYLYFTAR AHMATI ETJ HAJDARAN
MITAT AHMATI ETJ VRESHTAS
MERSIN METOSHI VRESHTAS
MISIR XHELO L.BRIGADA 17 SULMUESE
TAHIR CELA ETJ L.HAXHIAS
ZIJA DAUTI L.HAXHIAS
YMER BALLA KUSARTH
KUJTIM MAZE L.DYLI HAXHIRE
VULE MUCA L.5 MAJ
ARIAN BARDHI L.5 MAJ
ARTUR MUZHAQI L.SKENDERBEJ
ERJON MRIJA VRESHTAS
ANDON ELEZI KATUND I RI
FATMIR ZEROLLARI L.EMIN MATRAXHIU
STEFAN DEDJA L.EMIN MATRAXHIU
DANIEL QOSJA PASHTRESH
PELLUMB TOCI SHELCAN
QEMAL STAFA ETJ L.VULLNETARI
HALIL RRANGA L.SKENDERBEJ
IBRAHIM LUZI POLIS VALE
KUJTIM KARAJ LABINOT FUSHE
GENTIAN TERZIU SHUSHICE
MANUSHAQE KARAJ LABINOT FUSHE
HASBIJE DERSTILA GJINAR
AGRON SOLLAKU MLIZE
ESTREF FERTI ETJ VRESHTAS
NAZMI KASA BALLDREN
JORGO HALILI MLIZE
FREDERIK GJEVORI L.PARTIZANI
HALIT TUFA VALAS
OLTJON BRAHIMAJ BRADASHESH
ROLAND CELA VIDHAS
ARTAN PANXHI BRADASHESH
KOSTJAN CAKALLI L.SHENKOLL
SHERIF STAFA L.SKENDERBEJ
FLORI SHEHI KATUND I RI
ARTAN TOPUZI HAJDARAN
HYSEN BASHMILI POLIS VALE
MUHAMET BASHMILI POLIS VALE
BESIM BARDHI GODOLESH
LIMAN LALA L.DYLI HAXHIRE
VASIL SPIROLLARI L.5 MAJ
ALBERT SHTARA L.DYLI HAXHIRE
QERIM MISKA ETJ BRADASHESH
ZENI QOKU ETJ MENGEL
FAIK RAMAZANI L.SKENDERBEJ
PETRAQ BERDUFI PASHTRESH
ALKETA MULLAHU BRADASHESH
AGIM GOGOFTI L.SKENDERBEJ
RAMAZAN KUME L.11 NENTORI
FATMIR PISHA ETJ L.HAXHIAS
SAMI VASKU ETJ L.DYLI HAXHIRE
EDMOND KOLA L.SKENDERBEJ
ENVERE LEPURI ETJ L.SHENKOLL
MEHEDI HOXHA L.SKENDERBEJ
DAFINA ISUFAJ L.SKENDERBEJ
AGRON LUMANI L.BEQIR DARDHA
PELLUMB LUZI MLIZE
MYSLIM ISAKU LABINOT FUSHE
AGIM HYSA ETJ L.SKENDERBEJ
ERJON BRAHO L.DYLI HAXHIRE
MIKEL BLLOSHMI L.5 MAJ
PALI CALLADEJ SHUSHICE
AVDI GREMBI L.28 NENTORI
QEMAL META L.SHENKOLL
QAZIM RUCI L.SHENKOLL
ELVIN ROSA L.28 NENTORI
BUJAR TAHIRI GJONME
XHEVAHIR MUKJA GJERGJAN
ISLAM MISKU KARAKULLAK
FATOS PRECI KYCYK
ISLAM BRAHJA L.HEKURUDHA
FATMIR PANXHI MLIZE
GANI GURRA VRESHTAS
XHEMAL KOLLA L.LUIGJ GURAKUQI
LEONARD TOLLUMI BUJARAS
SHEFQET RAMA L.5 MAJ
AVNI KOCI KATUND I RI
PRANVERA ZEJNELHOXHA ETJ L.QEMAL STAFA
AGRON KORRA L.5 MAJ
QEMAL MURTINI L.5 MAJ
LUFTAR BAHA L.SKENDERBEJ
PETRAQ COLLARI KATUND I RI
NAZIF QYRA L.5 MAJ
LUAN BIBA KATUND I RI
SHEFQET GJOSHI ETJ L.28 NENTORI
IZET XHAFA KAJAN
RYFET XHEKA ETJ KATUND I RI
ABEDIN PEPA KATUND I RI
LULZIM BAJRAMI L.5 MAJ
STEFAN DERVISHI L.SKENDERBEJ
XHEVDET RUCI MENGEL
BESNIK REXHA SHUSHICE
SHEFQET KULLOLLI L.DYLI HAXHIRE
ZENUN BICAKU LLESHAN -GJINAR
BASHKIM BICAKU LLESHAN -GJINAR
ADEM LATIFI LAGJA 5 MAJ
RUDIN SINANI KRYEZJARR
BASHKIM CANGOJA LAGJA 5 MAJ
SHPETIM ZHABINA ETJ VIDHAS
FLORENC MUSAI LAGJA 28 NENTORI
LUAN KOCI SHUSHICE
ALFRET KACA LABINOT FUSHE
SKENDER HIDA F.MURIQAN
MEHMET CERRI ETJ SHUSHICE
ISMAIL VASHAKU POLIS I VOGEL
SHKELZEN LIKA LAGJA SKENDERBEJ
JONUZ VRAPI PAJUN
NIKOLL BALOSHI KATUND I RI
FATMIR CERRIKU ETJ MENGEL
AGRON FACI VIDHAS
NDRICIM BOSHNJAKU LAGJA 28 NENTORI
DRITAN DUDA KUQAN
EMIN KORRA LAGJA DYLI HAXHIRE
ILIR SAMURRI MENGEL
XHEVAHIR DEBROVA SHIRGJAN
DHIMITER KOCI KUQAN
KADRI SOLLAKU JAGODINE
BUJAR LLOCJA LAGJA EMIN MATRAXHIU
BEKO MYFTARAGO LAGJA 28 NENTORI
BEHAR DERVISHI LAGJA 28 NENTORI
KRIS DERVISHI LAGJA 28 NENTORI
ELDIAN DELIMETA L.BRIGADA 17 SULMUESE
DASHAMIR MUZHAQI L.EMIN MATRAXHIU
XHEVAHIR SERICA ETJ L.EMIN MATRAXHIU
QEMAL PISHA HAJDARAN
SOKOL GJATA KATUND I RI
BAJAR RAMA L.EMIN MATRAXHIU
LAVDIM SKOPECI LAGJA 5 MAJ
FIQIRI KORRA L.DYLI HAXHIRE
AGRON CERRI SHUSHICE
LUTFI BUDANI ETJ MENGEL
BEQIR BIXHANI LAGJA SHENKOLL
HALIT KRASNIKA LAGJA SKENDERBEJ
AVNI BAJRAMI ETJ KUSARTH
ARTAN HOXHA THANE
ILIA TOLI SHIJON
ARDJAN HOXHA THANE
DHIMITER DERVISHI LAGJA SKENDERBEJ
ILIRJAN BISHQEMI L.KONGRESI ELBASANIT
ELTON TRUNGU KATUND I RI
XHEVAHIR KUMURIJA L.SHENKOLL
DRITAN ZENE L.DYLI HAXHIRE
PULLUMB GJELI VIDHAS
ARDIAN DURAKU LAGJA 5 MAJ
ARTUR DEDJA L.EMIN MATRAXHIU
RESHIT MUCA L.PARTIZANI
ILIR RANXHA L.SKENDERBEJ
FATMIR QOSJA ETJ L.EMIN MATRAXHIU
BESIM FERRA L.5 MAJ
SHKELQIM QOSJA SHIRGJAN
LUAN EJUP ETJ L.VISARIAN XHVANI
ANDI CAKALLI KUQAN
SOKRAT BODURRI BRADASHESH
ALTIN MURATI SHIRGJAN
VELI META MENGEL
NIMET SHADINI KATUND I RI
GEZIM MUSAJ MLIZE
KUJTIM BARDHI GODOLESH
ERVIS CERRIKU ETJ SUL PAPRI
AGRON FERTI ETJ HAJDARAN
SHKELQIM DUKA MENGEL
PERPARIM CEKREZI KODER -BUJARAS
IBRAHIM ZEJNELI MENGEL
MUSTAFA META MENGEL
ARBEN SALLA GODOLESH
AGRON HAKA L.VULLNETARI
PARASHQEVI SULI ETJ L.SHENKOLL
ROBERT META MENGEL
ALDION BAJRAMI SHUSHICE
EDUART SENJA ETJ THANE
BESNIK CEKREZI KODER -BUJARAS
SHPETIM KASHARI KUSARTH
XHEMALI DUKA MENGEL
ILIRJAN XHYRA BROSHKE
KELMENT BAHO BROSHKE
LUAN MEZINI SHUSHICE
MUSA BARDHI MENGEL
RUZHDI HOXHA BUJARAS
HAXHI ZEQIRI MENGEL
ANDREA SULI ETJ LUGAJ
KRISTO PRECI BUJQES
PETRIT DRAZHI L.SKENDERBEJ
LUAN CILI LABINOT MAL
NAZMI CILI LABINOT MAL
PELLUMB DUKA MURIQAN
KRISTO HASKURIT KUSARTH
NIKO NIKOLLA ETJ L.EMIN MATRAXHIU
ZHANI RUSI L.CLIRIMI
RAMADAN KOPACI L.SHENKOLL
YLLI CUPI MENGEL
FATOS ISLAMI BALLDREN
KADRI BALLA KUSARTH
AGRON LIKA L.SKENDERBEJ
NIKU RUDA SHUSHICE
ORLANDO NUSHI L.HAXHIAS
ASTRIT DURAKU L.5 MAJ
SAMI SENJA KODER BUJARAS
SHKELQIM DAJA L.28 NENTORI
ILIR QOSE L.28 NENTORI
AZEM KORRA L.5 MAJ
TASIM DURAKU L.5 MAJ
SHERIF PAJA L.EMIN MATRAXHIU
ASTRIT DADA L.EMIN MATRAXHIU
BEQIR RRANCI LABINOT-FUSHE
SAMI CEKREZI LAGJA EMIN MATRAXHIU
ARTI PANXHI KAFERR
YMER QOSJA LAGJA EMIN MATRAXHIU
AGRON HASANLLARI LAGJA AQIF PASHA
PETRIT MALOKU ETJ MENGEL
PERPARIM DEDJA KATUND I RI
DILAVER RAKIPI LAGJA EMIN MATRAXHIU
XHEMAL MOLI ETJ BUJQES
NAZIF KULLOLLI LAGJA EMIN MATRAXHIU
ARDJAN KURTI SHALES
SPIRO MUCA SHTERMEN
GEZIM KURTI SHALES
ADRIATIK QEVANI SHALES
ARBEN KUMINJA MALASENJ
NDERIM KURTI SHALES
LIGOR LUSHI SHTERMEN
BARDHUL DHEPA LICAJ
QANI KURTI SHALES
LAVDIM LAMCJA SHTEPANJE
ALFRED KODHELI MALASENJ
JETMIR PLAKA GOSTIME
ARDJAN BAHA XIBRAKE
FERIDE ASLLANI SHTEPANJE
FERDINANT SADJA SELITE
RRAPUSH KUMINJA MALASENJ
KUJTIM PEPA SHALES
OSMAN MUSAT LICAJ
VULLNET QOSJA CERRIK
FERDINANT RUCI KURTALLI
SHPETIM ISAKU MALASENJ
MISIR ZANI MALASENJ
PERPARIM GJINI MOLLAS
YLLI KURTI SHALES
LIMON KALOTI L.NR.3
AGRON QOSJA SHALES
VASIL SHANI ETJ SHTERMEN
FISNIK BAHA XIBRAKE
LAVDIMIR BAHA XIBRAKE
LUFTAR PERISNAKA SHALES
LUAN ZEKTHI XIBRAKE
SAZAN NIPOLLI XIBRAKE
ADRIATIK PERISNAKA SHALES
LUAN PERROJE LICAJ
BASHKIM RAMA LICAJ
PELIURAT CULLHAJ MALASENJ
SHPETIM RANXHA GOSTIME
IDRIZ BOJA MALASENJ
LUFTAR BAHA XIBRAKE
LAVDIMIR NIPOLLI XIBRAKE
ADRIATIK XHIKA MALASENJ
KADRI LATIFI MALASENJ
LULEZIM DEBROVA GJYRALE
DASHNOR SHARKU GJYRALE
BARDHUL KUQJA KURTALLI
FLAMUR HOXHA SHALES
ALBAN BAHO XIBRAKE
IBRAHIM SALLJA SHALES
DURIM KUQJA KURTALLI
XHEMAL DUZHA MALASENJ
BEHAR MEHALLA GOSTIME
AVNI HYSA ETJ GJYRALE
JORGJI CULLHAJ SHTERMEN
ARMANDO MEHALLA QYRKAN
SIMON BELSHI SHTERMEN
BARDHYL RANXHA SHTERMEN
ALTIN LICI SHTERMEN
GAZMIR MEMA SHALES
MONDI BAHA XIBRAKE
ZANMIR SALLJA SHALES
BLERIM KUQJA KURTALLI
TEFIK BOJA SHTERMEN
FESTIM SHKURTI L.NR.3
AVNI DUNGA LUMAS
JETMIR MUCA MALASENJ
ARBEN LICI MALASENJ
GAZMIR PLAKA GOSTIME
KOZMA KUQJA SHTERMEN
DIAMAND MEHILLI MALASENJ
SAFET IBRAHIMI MALASENJ
FATOS BAHA XIBRAKE
AGRON ELEZI SHTERMEN
FLAMUR GJINI MOLLAS
VLADIMIR SHERMADHI QYRKAN
TAFIL VIDHANI SELITE
BESIM MIRAKA KAMUNAH
NDRICIM HOXHA SHALES
BAFTJAR LICI SHALES
GEZIM SHTYLLA CERRIK -FERME
GENTJAN GORRICA QYRKAN
KUJTIM BAHA XIBRAKE
KODHEL CALA ETJ L.NR.3 KANTJER
FERDI KOLLCAKU MALASENJ
MEFAIL GJOLENA L.NR.1
VEIS SADE SELITE
BLERIM ASLLANI MOLLAS
BASHKIM DOKA SHTERMEN
ROMEO SALIU MALASENJ
SAIMIR HYSA GJYRALE
VJOLLVA CERRI ETJ MALASENJ
ARBEN XHIKA SHALES
LEONARD SULANJAKU SHTERMEN
SHYQYRI BALLKOCI VRESHTAS
ELMAS ISAKU MALASENJ
IDAJET BOJA SHTERMEN
GEZIM RROKLI SELITE
LENCI MURATI MALASENJ
SHABAN NASUFI MALASENJ
KAJMAK HADO L.NR.2
REXHEP HOXHA MALASENJ
DRITAN ASLLANI LUMAS
HIDAJET MEHMETI CERRIK- FERME
AVDI MEHMETI CERRIK- FERME
ARJAN IDRIZI GOSTIME
OLSI KASA KURTALLI
GANI BAHA XIBRAKE
BEHIJE TAFA L.NR.1
PLLUMB METUSHI LINAS
RIZA KABASHI SHTERMEN
ANDREA ELEZI SHTERMEN
SKENDER LLESHI LICA
QANI MEHMETI CERRIK -FERME
SHPETIM KUSHTI CERRIK- FERME
ASTRIT YMERI CERRIK -FERME
ILIR OSMANI MALASENJ
SAIMR MEMA SHALES
FISNIK META SHTERMEN
ADRIATIK LICI LICAJ
TAULAND XHAKA CARTALLOZ
SHYQYRI MECJA SHALES
NEDRIM IDRIZI GOSTIME
NURI XIBRRAKU QYRKAN
RESHAT LICI SHALES
EDMOND SEMA SHTERMEN
ALKETA BASHA LINAS
AGIM LICI MALASENJ
FATMIR LICI LICAJ
EDUART SHARKU GJYRALE
FLAMUR VOGLI L.NR.3
RUKIJE HYSENI L.NR.3 KANTJER
BLEDJAN HOXHA BANJE E RE
KUJTIM SADE SELITE
SHYQYRI BAKU KURTALLI
PETRIT FETA L.NR.3 KANTJER
ALBERT HOXHA SHTEPANJE
SHEFQET MEHMETI CERRIK- FERME
LAZRI RRASA SHTERMEN
KUJTIM KAMAMI MALASENJ
RIZA MIMINI L.NR.1
MUSTAFA BAHA XIBRAKE
LUAN SULA L.NR.3 FERME
ASTRIT XHIKA KURTALLI
ROLAND ZOTO L.NR.3
XHEMAL ROCI ETJ SHTEPANJE
NDRICIM SHAHINI L.NR.3 KANTJER
HYRIJE BLLOKU ETJ CERRIK- FERME
BESNIK RRODHE GJYRALE
SAMI ROCI SHTEPANJE
BAJRAM HOXHA LAGJA NR.3
FATMIR BUJKU SELITE
KODHEL HOXHA KLOS
BEDRI METUSHI LINAS
AGRON BULLARI MALASEJ
ERVIS HAXHILLARI ETJ MALASEJ
IBRAHIM MICI SELITE
BEQIR METUSHI LINAS
NEXHIP MICI SELITE
ARJAN ZYMA MALASEJ
ALBERT BAHA XIBRAKE
REFAT KUQJA KURTALLI
ASTRIT RAGA LINAS
GAZMIR RAGA LINAS
FITIMTAR HYKA SELITE
ASTRIT BESHIRI SELVIJAS
ILIR CALA LICAJ
NEKI VIDHANI SELITE
BUJAR BASHA LINAS
FATJON HOXHA SHTERMEN
AGIM SADJA SELITE
DRITAN XHELILI CERRIK-FERME
YMER MERA KLOS
FATMIR SOLLAKU LICAJ -SHALES
ISLAM SADE SELITE
SHYQYRI HYSA KLOS
ILIRJAN HOXHOLLI MOLLAS
ILMI HYSA LINAS
SYRJAN HAZIZOLLI MALASEJ
NAZMI PLAKA SELVIAS
ABAS SADE SELITE -MOLLAS
AFRIM XIBRRAKU KLOS
SIFI KUQJA SHTERMEN
BURBUQE CALA ETJ LICAJ
XHAFERR SENJA LUMAS
ARDIAN MUSTEQJA SHTERMEN
SKENDER SADE SELITE -MOLLAS
ARTAN PLAKA SELVIAS
ARTUR VISHKULLI KLOS
GENTJAN VISHKULLI KLOS

 

Për t’u bërë pjesë e grupit të "Shekulli"
mjafton të klikoni: Join our FB Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet.

KOMUNITETI SHEKULLI ONLINE: https://www.facebook.com/groups/1381242728701899/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pandemia uli aplikimet me 68%, Komisioni i Ekonomisë miraton shtyrjen e rivlerësimit të pasurive

Pandemia uli aplikimet me 68%, Komisioni i Ekonomisë miraton shtyrjen e rivlerësimit të pasurive

Publikuar më 07.07.2020
Shtyhet për në 31 dhjetor 2020 rivlerësimi i pasurive të pal...

Shtyhet për në 31 dhjetor 2020 rivlerësimi i pasurive të paluajtshme. Sipas Ministrisë së Financave vetëm për periudhën 18 mars deri më 18 maj 2020 numri i aplikimeve për rivlerësim ka rënë me 68%. Në total deri në mars janë rivlerësuar 15 mijë prona, ndërsa për periudhën më pas deri në fund të muajit maj […]

Lexo më shumë

“Emigrantët vijnë rregullojnë vetëm dhëmbët e nuk blejnë asgjë!” Ulje çmimesh në tregje, rrezik falimenti

“Emigrantët vijnë rregullojnë vetëm dhëmbët e nuk blejnë asgjë!” Ulje çmimesh në tregje, rrezik falimenti

Publikuar më 07.07.2020
Vëzhgim i bërë nga “Shekulli” në pikat e shumicë...

Vëzhgim i bërë nga “Shekulli” në pikat e shumicës dhe pakicës së artikujve të ndryshme. Rrezik falimentimi, ulje çmimesh por zero blerje Briselda Hoxha “Shekulli” ka bërë një vëzhgim në pikat e shumicës dhe pakicës të veshjeve dhe të elektro-shtëpiakeve për të parë se si po vijon situata post-COVID në këto ambiente. Ajo që vihet […]

Lexo më shumë

Pensionet, BB: Shqipëria raport të ulët mbështetës, të shihen skema plotësuese të kolonës së parë

Pensionet, BB: Shqipëria raport të ulët mbështetës, të shihen skema plotësuese të kolonës së parë

Publikuar më 07.07.2020
Pesë vjet pas zbatimit të reformës së pensioneve në Shqipëri...

Pesë vjet pas zbatimit të reformës së pensioneve në Shqipëri Banka Botërore që ishte edhe mbështetja kryesore në këtë nismë ka bërë një analizë të situatës. Në një raport të titulluar “Shqipëria, sfidat e politikave të pensioneve në 2020-ën” nënvizohen disa aspekte të sistemit nga shkalla e kontributeve tek raporti i mbulimit dhe ndryshimet demografike […]

Lexo më shumë

“Mund të përdoret për pastrim parash!” Rama vazhdon me të veten, del kundër FMN-së për amnistinë

“Mund të përdoret për pastrim parash!” Rama vazhdon me të veten, del kundër FMN-së për amnistinë

Publikuar më 07.07.2020
Më herët, pas një vizite zyrtare në Tiranë e cila përfundoi ...

Më herët, pas një vizite zyrtare në Tiranë e cila përfundoi në 1 korrik, Fondi Monetar Ndërkombëtar, në një deklaratë zyrtare, kritikoi disa nisma të qeverisë Rama. FMN, konkretisht ka kundërshtuar 3 nismat e fundit të qeverisë ku fjala është për: amnistinë fiskale, heqjen e tatimit mbi fitimin për të gjitha bizneset e vogla deri në […]

Lexo më shumë

Amnistia fiskale/ Sa do tatohet deklarimi i pasurisë dhe kush përjashtohet

Amnistia fiskale/ Sa do tatohet deklarimi i pasurisë dhe kush përjashtohet

Publikuar më 07.07.2020
Drafti final me 21 nene, i cili përcakton mënyrën se si do t...

Drafti final me 21 nene, i cili përcakton mënyrën se si do të veprohet nga nisja e procesit të amnistisë fiskale dhe deri në mbylljen e tij që parashikohet të jetë për 12 muaj, është publikuar nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë. Në këtë draft thuhet se deklarimet do të bëhen me anë të një […]

Lexo më shumë

Kombinat/ Rreth 50 ndërtesa do të prishen, 21 mijë qytetarë do të akomodohen

Kombinat/ Rreth 50 ndërtesa do të prishen, 21 mijë qytetarë do të akomodohen

Publikuar më 07.07.2020
Ditën e sotme qeveria prezantoi planin për rindërtimin e zon...

Ditën e sotme qeveria prezantoi planin për rindërtimin e zonës së Kombinatit i cili është ndër më të dëmtuarat nga tërmeti i 26 nëntorit. Arkitekti që do të merret me projektin tha se Kombinati do të kthehet tashmë në një “Kombinart” sipas ndryshime që projekti parashikon. Në lagjen e re parashikohet të ndërtohen 5 sheshe […]

Lexo më shumë

Fier/ Qeveria u uli pagat, punonjësit e Albpetrol bojkotojnë punën

Fier/ Qeveria u uli pagat, punonjësit e Albpetrol bojkotojnë punën

Publikuar më 07.07.2020
Punonjësit e Albpetrolit vijojnë të  dalin sërish në protest...

Punonjësit e Albpetrolit vijojnë të  dalin sërish në protestë para zyrave të kompanisë në Fier. Ditën e sotme, rreth 140 punonjës të Albpetrol kanë bojkotuar punën dhe po vijojnë protestën. Punonjësit po qëndrojnë para derës së kompanisë dhe thonë se nuk kanë marrë pagën e plotë. Ata shprehen se kanë marrë rreth 40% të pagës […]

Lexo më shumë

Rindërtimi/ Miratohet fondi për rikonstruksionin e banesave në tre bashki

Rindërtimi/ Miratohet fondi për rikonstruksionin e banesave në tre bashki

Publikuar më 07.07.2020
Qeveria ka miratuar dy fonde të cilat do të përdoren dhe jan...

Qeveria ka miratuar dy fonde të cilat do të përdoren dhe janë të përcaktuar për rindërtimin pas tërmetit të datës 26 nëntor të 2019. Rreth 317 milionë do të përdoren për rindërtimin e banesave private dhe pallateve në Bashkinë Vorë, Rrogozhinë dhe Mirditë. Sakaq, përfitues do të jenë ata të cilët kualifikohen për grantet e […]

Lexo më shumë