×

Rr. Ismail Qemali, Pallati 18, Kati 1, 1001, Tiranë, Shqipëri
“Shekulli Group”

Kadastra, 1000 qytetarët që duhet të tërheqin lejet e legalizimit

Agjencia e Kadastrës/ Emrat e qytetarëve që duhet të tërheqin faturën e ndikimit në infrastrukturë. Pas pagesës emetohet leja e legalizimit dhe tapia. Pronarët në qarkun e Elbasanit

Agjencia Shtetërore e Kadastrës publikon listën me 1000 pronarë që kanë ndërtuar pa leje dhe nuk kanë shlyer ende faturën për truallin. Ndërtimet kanë kaluar procesin e legalizimit, por për të marrë tapinë për shtëpitë duhet të paguajnë faturën për parcelën ndërtimore. Debitorët janë në qarkun e Elbasanit. Përmes një njoftimi, Agjencia Shtetërore e Kadastrës u bën thirrje qytetarëve që të tërheqin faturën dhe të kryejnë pagesën. “Të gjithë qytetarët që gjejnë emrin në listat e mëposhtme, të tërheqin pranë zyrave rajonale të Kadastrës faturën e ndikimit në infrastrukturë. Nëse nuk bëhet kjo pagesë, zyrat tona nuk emetojnë dot lejen e legalizimit dhe më pas certifikatën e pronësisë. Ndaj lutemi të paraqiteni për të tërhequr këtë faturë!”, shkruan Agjencia e Kadastrës.

Pagesat
Sipas ligjit në fuqi, pagesa e vlerës së parcelës ndërtimore bëhet në lekë, në vlerë të plotë monetare dhe me bono privatizimi. Taksat, tatimet dhe detyrimet e tjera financiare që lidhen me kalimin e së drejtës së pronësisë bëhen vetëm në lekë. Bonot e privatizimit, të përfituara nga ish-të përndjekurit politikë dhe nga subjektet e tjera gjatë procesit të privatizimit të pronës shtetërore kanë të njëjtin trajtim me bonot e tjera të privatizimit. Vlera e parcelës ndërtimore që i shitet poseduesit të ndërtimit pa leje paguhet në momentin e njoftimit me shkrim. Për ndërtimet pa leje me funksion banimi, kur subjekti është në kushtet e paaftësisë paguese, Këshilli i Ministrave në varësi të rasteve të deklaruara përcakton mënyrat alternative dhe procedurat për shlyerjen e vlerës së parcelës. Çmimi favorizues i shitjes së parcelës ndërtimore për ndërtimet pa leje me funksion banimi dhe të përzier (social-ekonomik dhe banimi), kategoritë e subjekteve që përfitojnë falje të pagesës, përqindjet e përdorimit të bonove të privatizimit.

EMER MBIEMER FSHATI /QYTETI
HASAN TOLA SHUSHICE
GURIM BUSHI ETJ L.5 MAJ
DHIMITER SINANI L.28 NENTORI
QYLFI SADIKAJ ETJ L.HAXHIAS
PETRO ZEJNELI MENGEL
BASHKM MUCA ETJ KATUND I RI
AGRON KRRABA BALEZ
FADIL HOXHA L.SHENKOLL
GRAMOZ KISHTA GJOCAJ
FERDINAND TABAKU KARTHNEKE
BASHKIM KOCIU GRYKESH I VOGEL
ISTREF BAHO TRASHE
ABDYL BAHO TRASHE
NAIM HOXHA TRASHE
HEKRI CANI TRASHE
NEZIR KARAJ SHEZE
ADRIATIK BOSHKU BLINAS
DASHAMIR ELEZI GJOCAJ
XHEMAL BALLMI LEQIT
ARDIAN BEQIRI PEKISHT
LUTFI CULLHAJ PEKISHT
HASAN BULLARI PERPARIM
HAXHIRE TABAKU KARTHNEKE
SADIK FERHATI PEKISHT
GAZMIR ELEZI GJOCAJ
FERIT BLLIKU VASHAJ
AVDI SALLIU VASHAJ
TAFIL HYSKJA TRASHE
AVNI XHYRA RRUMBULLAK
FASLLI SALLIU VASHAJ
DASHAMIR CULLHAJ PEKISHT
AGIM KAMXHIU HASMASHAJ
ISMET BEQIRI PEKISHT
GENCI BLLIKU VASHAJ
SELMAN BEQIRI PEKISHT
ADRIJAN CULLHAJ TRASHE
JASHAR BEQIRI PEKISHT
GAZMIR CAKA LOLAJ
KUJTIM BEQIRI PEKISHT
MEFAIL HOXHA TRASHE
VIKTOR DOKA KURTAJ
JASHAR PEQINI BARDHAS
PERPARIM GRECA BARDHAS
SABRI PAJA GJOCAJ
ZYBER REXHA BARDHAS
BILAL BASHALIU GJOCAJ
LINDITA KUPSI CELHAKE
TOMORR KISHTA GJOCAJ
ILIR KARAJ SHEZE
BARDHUL KARAJ SHEZE
BEQIR SALLIU SHEZE
NUREDIN HOXHA TRASHE
AGRON SHESHI HASMASHAJ
KLEMENT HOXHA TRASHE
RAMAZAN HAKA HASMASHAJ
CLIRIM BAHO TRASHE
BLEDAR SINA BREGAS
YLLI XHYRA RRUMBULLAK
SHKELQIM CULLHAJ PEKISHT
DALIP TUSHA BISHQEM
HEKURAN HYSKJA ETJ TRASHE
DURIM ALLA TRASHE
JONUZ DUDIJA RRUMBULLAK
FATOS DEMROZI HASMASHAJ
FASLLI TOLI GJOCAJ
NAZMI DOKA HASMASHAJ
MONDI PAJA GJOCAJ
AGRON XHAMETA KURTAJ
BASHKIM BEQIRI GJOCAJ
YLLI LICI BARDHAS
PETRIT BALI L.CESME
ILIR DEMROZI HASMASHAJ
GEZIM HASA KURTAJ
KASEM ELEZI BARDHAS
AGIM CEHU TRASHE
DRITAN BEQIRI GJOCAJ
VASJAR TABAKU KARTHNEKE
JANI CANIA CELHAKE
ISMET BECI GJOCAJ
SHPENDI HASA ETJ KURTAJ
ADRIATIK HASA KURTAJ
MESUT BULLARI CELHAKE
HYSNI XHYRA RRUMBULLAK
ADMIR HASA KURTAJ
RIFAT KUPSI CELHAKE
FASLLI KISHTA GJOCAJ
ZABIT HOXHA TRASHE
RIZA DEJA ETJ CELHAKE
RAMIZ SALLA PAULESH
MURAT BEQIRI PEKISHT
AUREL KAMXHIU HASMASHAJ
ELMAZ KAMXHIU HASMASHAJ
ARTUR BEQIRI PEKISHT
BUJAR PAJA GJOCAJ
MUJET SHGUNI HASMASHAJ
MUHAMET SHABANI CELHAKE
MUSA HAKANI BREGAS
ADRIATIK PUSHKA CELHAKE
BEDRI TERBUMI GJOCAJ
SKENDER PUSHKA CELHAKE
ISA TERBUMI GJOCAJ
KLODIAN TABAKU KARTHNEKE
QERIM HARREMI HASMASHAJ
TOMORR SHESHI HASMASHAJ
BARDHUL META CELHAKE
RRAPUSH CYCKA RRUMBULLAK
AVDULLA DOKA HASMASHAJ
NDRICIM XHYRA RRUMBULLAK
DENIS PUSHKA CELHAKE
NAIM SALLIU VASHAJ
BILAL SALLIU VASHAJ
BARDHUL HYKA HASMASHAJ
ORGEST DIBRA CELHAKE
LUTFI TABAKU KARTHNEKE
HAZIZ FERHATI PEKISHT
MEHEDI BEQIRI PEKISHT
LIGOR BEQIRI PEKISHT
SHKELQIM SHEHU GJOCAJ
BURBUQE GRIPSHI PEQIN
ALI DOCI PERPARIM
MUSA ELEZI CELHAKE
NEZIR XHAJA GJOCAJ
PROLETAR BALLIU HASMASHAJ
DEMIR MEMOLLA L.TEQE
FATMIR TABAKU KARTHNEKE
NAZMI TOSKU PEQIN
LULZIM SHESHI HASMASHAJ
ARDIAN DUDIJA RRUMBULLAK
ADRIATIK BEQIRI PEKISHT
ARMAND DIBRA CELHAKE
DERVISH JUBI KURTAJ
FERIT DEMROZI HASMASHAJ
ZEQIR TABAKU KARTHNEKE
HYSNI ELEZI GJOCAJ
LUAN CANIA ETJ CELHAKE
LUAN CELA CELHAKE
NESHAT SULA VASHAJ
KAMBER BEQIRI CELHAKE
NEVRUZ DOKA HASMASHAJ
XHEVIT OSMANLLARI CELHAKE
DURIM BALLIU HASMASHAJ
FATOS GAXHJA CELHAKE
ZAMIR ELEZI GJOCAJ
MYFTINIA PEQIN GJOCAJ
ALEKS CULLHAJ TRASHE
GEZIM JUBI KURTAJ
MYFTINIA PEQIN FATISHE
MYFTINIA PEQIN HASMASHAJ
RUDINA KURTI GJOCAJ
BUJAR XHAJA CELHAKE
GENTIAN CERMA KURTAJ
HASAN BULLARI VIDHAS
ORNELA CELIKU ETJ L.11 NENTORI
LEONIDHA TRUSHI L.5 MAJ
YMER KASNECI VRESHTAS
ZYLFI ZYLFOLLARI ETJ HAJDARAN
MEHDI MUCA KATUND I RI
PETRIT OSMANI KATUND I RI
PETRIT SELIMI ETJ VRESHTAS
ASTRIT HAKA KUSARTH
VANGJEL XHYRA GJERGJAN
KASTRIOT BEGOLLARI L.SKENDERBEJ
REFAT KUMINA BRADASHESH
NAIM BARDHI GODOLESH
NAIM XHAKA VRESHTAS
KUJTIM ROCI KATUND I RI
ALBERT BALLIU KATUND I RI
BASHKIM KORRA VRESHTAS
FERDINANT DOPI KATUND I RI
MEHMET QEFALIJA ETJ L.SKENDERBEJ
AGRON MURATI SHUSHICE
FOTO KELLCIU KATUND I RI
MIMOZA CERRI KATUND I RI
PIRO VERUSHI L.5 MAJ
TAULAND FERHATI VRESHTAS
ISUF HYSA KATUND I RI
BASHKIM SOTA KATUND I RI
HEKUR BOJA VRESHTAS
ZYLYFTAR AHMATI ETJ HAJDARAN
MITAT AHMATI ETJ VRESHTAS
MERSIN METOSHI VRESHTAS
MISIR XHELO L.BRIGADA 17 SULMUESE
TAHIR CELA ETJ L.HAXHIAS
ZIJA DAUTI L.HAXHIAS
YMER BALLA KUSARTH
KUJTIM MAZE L.DYLI HAXHIRE
VULE MUCA L.5 MAJ
ARIAN BARDHI L.5 MAJ
ARTUR MUZHAQI L.SKENDERBEJ
ERJON MRIJA VRESHTAS
ANDON ELEZI KATUND I RI
FATMIR ZEROLLARI L.EMIN MATRAXHIU
STEFAN DEDJA L.EMIN MATRAXHIU
DANIEL QOSJA PASHTRESH
PELLUMB TOCI SHELCAN
QEMAL STAFA ETJ L.VULLNETARI
HALIL RRANGA L.SKENDERBEJ
IBRAHIM LUZI POLIS VALE
KUJTIM KARAJ LABINOT FUSHE
GENTIAN TERZIU SHUSHICE
MANUSHAQE KARAJ LABINOT FUSHE
HASBIJE DERSTILA GJINAR
AGRON SOLLAKU MLIZE
ESTREF FERTI ETJ VRESHTAS
NAZMI KASA BALLDREN
JORGO HALILI MLIZE
FREDERIK GJEVORI L.PARTIZANI
HALIT TUFA VALAS
OLTJON BRAHIMAJ BRADASHESH
ROLAND CELA VIDHAS
ARTAN PANXHI BRADASHESH
KOSTJAN CAKALLI L.SHENKOLL
SHERIF STAFA L.SKENDERBEJ
FLORI SHEHI KATUND I RI
ARTAN TOPUZI HAJDARAN
HYSEN BASHMILI POLIS VALE
MUHAMET BASHMILI POLIS VALE
BESIM BARDHI GODOLESH
LIMAN LALA L.DYLI HAXHIRE
VASIL SPIROLLARI L.5 MAJ
ALBERT SHTARA L.DYLI HAXHIRE
QERIM MISKA ETJ BRADASHESH
ZENI QOKU ETJ MENGEL
FAIK RAMAZANI L.SKENDERBEJ
PETRAQ BERDUFI PASHTRESH
ALKETA MULLAHU BRADASHESH
AGIM GOGOFTI L.SKENDERBEJ
RAMAZAN KUME L.11 NENTORI
FATMIR PISHA ETJ L.HAXHIAS
SAMI VASKU ETJ L.DYLI HAXHIRE
EDMOND KOLA L.SKENDERBEJ
ENVERE LEPURI ETJ L.SHENKOLL
MEHEDI HOXHA L.SKENDERBEJ
DAFINA ISUFAJ L.SKENDERBEJ
AGRON LUMANI L.BEQIR DARDHA
PELLUMB LUZI MLIZE
MYSLIM ISAKU LABINOT FUSHE
AGIM HYSA ETJ L.SKENDERBEJ
ERJON BRAHO L.DYLI HAXHIRE
MIKEL BLLOSHMI L.5 MAJ
PALI CALLADEJ SHUSHICE
AVDI GREMBI L.28 NENTORI
QEMAL META L.SHENKOLL
QAZIM RUCI L.SHENKOLL
ELVIN ROSA L.28 NENTORI
BUJAR TAHIRI GJONME
XHEVAHIR MUKJA GJERGJAN
ISLAM MISKU KARAKULLAK
FATOS PRECI KYCYK
ISLAM BRAHJA L.HEKURUDHA
FATMIR PANXHI MLIZE
GANI GURRA VRESHTAS
XHEMAL KOLLA L.LUIGJ GURAKUQI
LEONARD TOLLUMI BUJARAS
SHEFQET RAMA L.5 MAJ
AVNI KOCI KATUND I RI
PRANVERA ZEJNELHOXHA ETJ L.QEMAL STAFA
AGRON KORRA L.5 MAJ
QEMAL MURTINI L.5 MAJ
LUFTAR BAHA L.SKENDERBEJ
PETRAQ COLLARI KATUND I RI
NAZIF QYRA L.5 MAJ
LUAN BIBA KATUND I RI
SHEFQET GJOSHI ETJ L.28 NENTORI
IZET XHAFA KAJAN
RYFET XHEKA ETJ KATUND I RI
ABEDIN PEPA KATUND I RI
LULZIM BAJRAMI L.5 MAJ
STEFAN DERVISHI L.SKENDERBEJ
XHEVDET RUCI MENGEL
BESNIK REXHA SHUSHICE
SHEFQET KULLOLLI L.DYLI HAXHIRE
ZENUN BICAKU LLESHAN -GJINAR
BASHKIM BICAKU LLESHAN -GJINAR
ADEM LATIFI LAGJA 5 MAJ
RUDIN SINANI KRYEZJARR
BASHKIM CANGOJA LAGJA 5 MAJ
SHPETIM ZHABINA ETJ VIDHAS
FLORENC MUSAI LAGJA 28 NENTORI
LUAN KOCI SHUSHICE
ALFRET KACA LABINOT FUSHE
SKENDER HIDA F.MURIQAN
MEHMET CERRI ETJ SHUSHICE
ISMAIL VASHAKU POLIS I VOGEL
SHKELZEN LIKA LAGJA SKENDERBEJ
JONUZ VRAPI PAJUN
NIKOLL BALOSHI KATUND I RI
FATMIR CERRIKU ETJ MENGEL
AGRON FACI VIDHAS
NDRICIM BOSHNJAKU LAGJA 28 NENTORI
DRITAN DUDA KUQAN
EMIN KORRA LAGJA DYLI HAXHIRE
ILIR SAMURRI MENGEL
XHEVAHIR DEBROVA SHIRGJAN
DHIMITER KOCI KUQAN
KADRI SOLLAKU JAGODINE
BUJAR LLOCJA LAGJA EMIN MATRAXHIU
BEKO MYFTARAGO LAGJA 28 NENTORI
BEHAR DERVISHI LAGJA 28 NENTORI
KRIS DERVISHI LAGJA 28 NENTORI
ELDIAN DELIMETA L.BRIGADA 17 SULMUESE
DASHAMIR MUZHAQI L.EMIN MATRAXHIU
XHEVAHIR SERICA ETJ L.EMIN MATRAXHIU
QEMAL PISHA HAJDARAN
SOKOL GJATA KATUND I RI
BAJAR RAMA L.EMIN MATRAXHIU
LAVDIM SKOPECI LAGJA 5 MAJ
FIQIRI KORRA L.DYLI HAXHIRE
AGRON CERRI SHUSHICE
LUTFI BUDANI ETJ MENGEL
BEQIR BIXHANI LAGJA SHENKOLL
HALIT KRASNIKA LAGJA SKENDERBEJ
AVNI BAJRAMI ETJ KUSARTH
ARTAN HOXHA THANE
ILIA TOLI SHIJON
ARDJAN HOXHA THANE
DHIMITER DERVISHI LAGJA SKENDERBEJ
ILIRJAN BISHQEMI L.KONGRESI ELBASANIT
ELTON TRUNGU KATUND I RI
XHEVAHIR KUMURIJA L.SHENKOLL
DRITAN ZENE L.DYLI HAXHIRE
PULLUMB GJELI VIDHAS
ARDIAN DURAKU LAGJA 5 MAJ
ARTUR DEDJA L.EMIN MATRAXHIU
RESHIT MUCA L.PARTIZANI
ILIR RANXHA L.SKENDERBEJ
FATMIR QOSJA ETJ L.EMIN MATRAXHIU
BESIM FERRA L.5 MAJ
SHKELQIM QOSJA SHIRGJAN
LUAN EJUP ETJ L.VISARIAN XHVANI
ANDI CAKALLI KUQAN
SOKRAT BODURRI BRADASHESH
ALTIN MURATI SHIRGJAN
VELI META MENGEL
NIMET SHADINI KATUND I RI
GEZIM MUSAJ MLIZE
KUJTIM BARDHI GODOLESH
ERVIS CERRIKU ETJ SUL PAPRI
AGRON FERTI ETJ HAJDARAN
SHKELQIM DUKA MENGEL
PERPARIM CEKREZI KODER -BUJARAS
IBRAHIM ZEJNELI MENGEL
MUSTAFA META MENGEL
ARBEN SALLA GODOLESH
AGRON HAKA L.VULLNETARI
PARASHQEVI SULI ETJ L.SHENKOLL
ROBERT META MENGEL
ALDION BAJRAMI SHUSHICE
EDUART SENJA ETJ THANE
BESNIK CEKREZI KODER -BUJARAS
SHPETIM KASHARI KUSARTH
XHEMALI DUKA MENGEL
ILIRJAN XHYRA BROSHKE
KELMENT BAHO BROSHKE
LUAN MEZINI SHUSHICE
MUSA BARDHI MENGEL
RUZHDI HOXHA BUJARAS
HAXHI ZEQIRI MENGEL
ANDREA SULI ETJ LUGAJ
KRISTO PRECI BUJQES
PETRIT DRAZHI L.SKENDERBEJ
LUAN CILI LABINOT MAL
NAZMI CILI LABINOT MAL
PELLUMB DUKA MURIQAN
KRISTO HASKURIT KUSARTH
NIKO NIKOLLA ETJ L.EMIN MATRAXHIU
ZHANI RUSI L.CLIRIMI
RAMADAN KOPACI L.SHENKOLL
YLLI CUPI MENGEL
FATOS ISLAMI BALLDREN
KADRI BALLA KUSARTH
AGRON LIKA L.SKENDERBEJ
NIKU RUDA SHUSHICE
ORLANDO NUSHI L.HAXHIAS
ASTRIT DURAKU L.5 MAJ
SAMI SENJA KODER BUJARAS
SHKELQIM DAJA L.28 NENTORI
ILIR QOSE L.28 NENTORI
AZEM KORRA L.5 MAJ
TASIM DURAKU L.5 MAJ
SHERIF PAJA L.EMIN MATRAXHIU
ASTRIT DADA L.EMIN MATRAXHIU
BEQIR RRANCI LABINOT-FUSHE
SAMI CEKREZI LAGJA EMIN MATRAXHIU
ARTI PANXHI KAFERR
YMER QOSJA LAGJA EMIN MATRAXHIU
AGRON HASANLLARI LAGJA AQIF PASHA
PETRIT MALOKU ETJ MENGEL
PERPARIM DEDJA KATUND I RI
DILAVER RAKIPI LAGJA EMIN MATRAXHIU
XHEMAL MOLI ETJ BUJQES
NAZIF KULLOLLI LAGJA EMIN MATRAXHIU
ARDJAN KURTI SHALES
SPIRO MUCA SHTERMEN
GEZIM KURTI SHALES
ADRIATIK QEVANI SHALES
ARBEN KUMINJA MALASENJ
NDERIM KURTI SHALES
LIGOR LUSHI SHTERMEN
BARDHUL DHEPA LICAJ
QANI KURTI SHALES
LAVDIM LAMCJA SHTEPANJE
ALFRED KODHELI MALASENJ
JETMIR PLAKA GOSTIME
ARDJAN BAHA XIBRAKE
FERIDE ASLLANI SHTEPANJE
FERDINANT SADJA SELITE
RRAPUSH KUMINJA MALASENJ
KUJTIM PEPA SHALES
OSMAN MUSAT LICAJ
VULLNET QOSJA CERRIK
FERDINANT RUCI KURTALLI
SHPETIM ISAKU MALASENJ
MISIR ZANI MALASENJ
PERPARIM GJINI MOLLAS
YLLI KURTI SHALES
LIMON KALOTI L.NR.3
AGRON QOSJA SHALES
VASIL SHANI ETJ SHTERMEN
FISNIK BAHA XIBRAKE
LAVDIMIR BAHA XIBRAKE
LUFTAR PERISNAKA SHALES
LUAN ZEKTHI XIBRAKE
SAZAN NIPOLLI XIBRAKE
ADRIATIK PERISNAKA SHALES
LUAN PERROJE LICAJ
BASHKIM RAMA LICAJ
PELIURAT CULLHAJ MALASENJ
SHPETIM RANXHA GOSTIME
IDRIZ BOJA MALASENJ
LUFTAR BAHA XIBRAKE
LAVDIMIR NIPOLLI XIBRAKE
ADRIATIK XHIKA MALASENJ
KADRI LATIFI MALASENJ
LULEZIM DEBROVA GJYRALE
DASHNOR SHARKU GJYRALE
BARDHUL KUQJA KURTALLI
FLAMUR HOXHA SHALES
ALBAN BAHO XIBRAKE
IBRAHIM SALLJA SHALES
DURIM KUQJA KURTALLI
XHEMAL DUZHA MALASENJ
BEHAR MEHALLA GOSTIME
AVNI HYSA ETJ GJYRALE
JORGJI CULLHAJ SHTERMEN
ARMANDO MEHALLA QYRKAN
SIMON BELSHI SHTERMEN
BARDHYL RANXHA SHTERMEN
ALTIN LICI SHTERMEN
GAZMIR MEMA SHALES
MONDI BAHA XIBRAKE
ZANMIR SALLJA SHALES
BLERIM KUQJA KURTALLI
TEFIK BOJA SHTERMEN
FESTIM SHKURTI L.NR.3
AVNI DUNGA LUMAS
JETMIR MUCA MALASENJ
ARBEN LICI MALASENJ
GAZMIR PLAKA GOSTIME
KOZMA KUQJA SHTERMEN
DIAMAND MEHILLI MALASENJ
SAFET IBRAHIMI MALASENJ
FATOS BAHA XIBRAKE
AGRON ELEZI SHTERMEN
FLAMUR GJINI MOLLAS
VLADIMIR SHERMADHI QYRKAN
TAFIL VIDHANI SELITE
BESIM MIRAKA KAMUNAH
NDRICIM HOXHA SHALES
BAFTJAR LICI SHALES
GEZIM SHTYLLA CERRIK -FERME
GENTJAN GORRICA QYRKAN
KUJTIM BAHA XIBRAKE
KODHEL CALA ETJ L.NR.3 KANTJER
FERDI KOLLCAKU MALASENJ
MEFAIL GJOLENA L.NR.1
VEIS SADE SELITE
BLERIM ASLLANI MOLLAS
BASHKIM DOKA SHTERMEN
ROMEO SALIU MALASENJ
SAIMIR HYSA GJYRALE
VJOLLVA CERRI ETJ MALASENJ
ARBEN XHIKA SHALES
LEONARD SULANJAKU SHTERMEN
SHYQYRI BALLKOCI VRESHTAS
ELMAS ISAKU MALASENJ
IDAJET BOJA SHTERMEN
GEZIM RROKLI SELITE
LENCI MURATI MALASENJ
SHABAN NASUFI MALASENJ
KAJMAK HADO L.NR.2
REXHEP HOXHA MALASENJ
DRITAN ASLLANI LUMAS
HIDAJET MEHMETI CERRIK- FERME
AVDI MEHMETI CERRIK- FERME
ARJAN IDRIZI GOSTIME
OLSI KASA KURTALLI
GANI BAHA XIBRAKE
BEHIJE TAFA L.NR.1
PLLUMB METUSHI LINAS
RIZA KABASHI SHTERMEN
ANDREA ELEZI SHTERMEN
SKENDER LLESHI LICA
QANI MEHMETI CERRIK -FERME
SHPETIM KUSHTI CERRIK- FERME
ASTRIT YMERI CERRIK -FERME
ILIR OSMANI MALASENJ
SAIMR MEMA SHALES
FISNIK META SHTERMEN
ADRIATIK LICI LICAJ
TAULAND XHAKA CARTALLOZ
SHYQYRI MECJA SHALES
NEDRIM IDRIZI GOSTIME
NURI XIBRRAKU QYRKAN
RESHAT LICI SHALES
EDMOND SEMA SHTERMEN
ALKETA BASHA LINAS
AGIM LICI MALASENJ
FATMIR LICI LICAJ
EDUART SHARKU GJYRALE
FLAMUR VOGLI L.NR.3
RUKIJE HYSENI L.NR.3 KANTJER
BLEDJAN HOXHA BANJE E RE
KUJTIM SADE SELITE
SHYQYRI BAKU KURTALLI
PETRIT FETA L.NR.3 KANTJER
ALBERT HOXHA SHTEPANJE
SHEFQET MEHMETI CERRIK- FERME
LAZRI RRASA SHTERMEN
KUJTIM KAMAMI MALASENJ
RIZA MIMINI L.NR.1
MUSTAFA BAHA XIBRAKE
LUAN SULA L.NR.3 FERME
ASTRIT XHIKA KURTALLI
ROLAND ZOTO L.NR.3
XHEMAL ROCI ETJ SHTEPANJE
NDRICIM SHAHINI L.NR.3 KANTJER
HYRIJE BLLOKU ETJ CERRIK- FERME
BESNIK RRODHE GJYRALE
SAMI ROCI SHTEPANJE
BAJRAM HOXHA LAGJA NR.3
FATMIR BUJKU SELITE
KODHEL HOXHA KLOS
BEDRI METUSHI LINAS
AGRON BULLARI MALASEJ
ERVIS HAXHILLARI ETJ MALASEJ
IBRAHIM MICI SELITE
BEQIR METUSHI LINAS
NEXHIP MICI SELITE
ARJAN ZYMA MALASEJ
ALBERT BAHA XIBRAKE
REFAT KUQJA KURTALLI
ASTRIT RAGA LINAS
GAZMIR RAGA LINAS
FITIMTAR HYKA SELITE
ASTRIT BESHIRI SELVIJAS
ILIR CALA LICAJ
NEKI VIDHANI SELITE
BUJAR BASHA LINAS
FATJON HOXHA SHTERMEN
AGIM SADJA SELITE
DRITAN XHELILI CERRIK-FERME
YMER MERA KLOS
FATMIR SOLLAKU LICAJ -SHALES
ISLAM SADE SELITE
SHYQYRI HYSA KLOS
ILIRJAN HOXHOLLI MOLLAS
ILMI HYSA LINAS
SYRJAN HAZIZOLLI MALASEJ
NAZMI PLAKA SELVIAS
ABAS SADE SELITE -MOLLAS
AFRIM XIBRRAKU KLOS
SIFI KUQJA SHTERMEN
BURBUQE CALA ETJ LICAJ
XHAFERR SENJA LUMAS
ARDIAN MUSTEQJA SHTERMEN
SKENDER SADE SELITE -MOLLAS
ARTAN PLAKA SELVIAS
ARTUR VISHKULLI KLOS
GENTJAN VISHKULLI KLOS
BESNIK BAKU KURTALLI
LUTFI CERRIKU KUMUNAH
MARSEL MEKSHI MOLLAS
SAMI SADE SELITE
NERENX HYSA KLOS
TAJAR HOXHOLLI KOMUNAH-MOLLAS
EDLIR METUSHI LINAS
RUSHIT TAFA SELITE
QEMAL MUSTA SELVIAS
DRITAN DYRMA ETJ SELITE
LEME MUCA MALASEJ
METAN MICI SELITE
VENEMIN BEZHANI SHTERMEN
ANDREA BULLARI ETJ XHERIJE
VIKTOR DYRMA SELITE
GJERGJI MISHA L.5 MAJ
BESIM MUCA KATUND I RI
SHPETIM CEKREZI L.SKENDERBEJ
AGRON KUKA MENGEL
LULEZIM HYSA THANE
GEZIM TOCI L.SHENKOLL
FATMIR DOKO L.SKENDERBEJ
MITHAT PISHA L.HAXHIAS
LUIS LATO ETJ L.5 MAJ
ASLLAN PLAKAXHIU ETJ MENGEL
ARTUR KUMRIJA GJONME
SHEFQET NASUFI THANE
ALEKS BERDUFI SHELCAN
BEXHET LUTA THANE
SABRI SALLA L.5 MAJ
ISMAIL ZEQIRI MENGEL
NADIRE SALLA MENGEL
SKENDER MUCA L.EMIN MATRAXHIU
BAFTJAR DEBROVA KATUND I RI
ANI SALLA VALAS
AGIM SULA L.5 MAJ
MAHIR BUDANI ETJ L.5 MAJ
XHELAL CANGOJA MENGEL
GEZIM LALOSHI L.SKENDERBEJ
ILIR CORA L.5 MAJ
GENTJAN CANI ETJ BRADASHESH
NAZMI MANA KRASTE
MEDI DAPESHI L.5 MAJ
SELIM DAPESHI L.5 MAJ
ILIR CARCIU SHUSHICE
VLADIMIR KADIU L.SKENDERBEJ
SOKOL PISHA MENGEL
LUFTAR AHMATI GJERGJAN
PRANVERA ISLAMI L.28 NENTORI
MARINELA OSMANI ETJ L.HAXHIAS
YMER LUKANI KUSARTH
RRAHMAN PEPA L.5 MAJ
TAHIR TERZIU SHUSHICE
FIQIRI FERTI HAJDARAN
BEHAR CEKA KATUND I RI
PULLUMB QOSJA SHENGJIN
MEHDI BALA MENGEL
AGRON BALA MENGEL
MANUSHAQE BEJLERI ETJ L.HAXHIAS
MERITA BLLOSHMI THANE
MIKEL KUME L.11 NENTORI
SHERIF DRAZHI L.5 MAJ
HYSEN CENOLLARI L.SKENDERBEJ
ARDJAN KUME L.11 NENTORI
NEVRUS DERSTILA HAJDARAN
IBRAHIM SALLA L.5 MAJ
FATJON KORRA L.5 MAJ
AGIM BEGA L.SKENDERBEJ
KUJTIM CENOLLARI L.SKENDERBEJ
AGIM MARA L.SKENDERBEJ
KLAJDI MUSAI L.SKENDERBEJ
SOKOL TOCI L.VULLNETARI
XHEVAT ALLIU SHUSHICE
OSMAN ZHARRI SHUSHICE
KOSTANDIN SHIMPLAKU GJERGJAN
RESHIIT LLESHANAKU BRADASHESH
PANAJOT KACA ETJ L.28 NENTORI
HALIL NDREU L.HAXHIAS
MONDA DERVISHI BRADASHESH
EDUART STAKA THANE
GEZIM LAZI GJONME
FLAMUR HIDA MENGEL
BEHXHET KURANI K.METALURGJIK
REFAT PISHA L.5 MAJ
XHEVIT PISHA L.5 MAJ
ENVER CEKOJA VRESHTAS
DASHAMIR SADUSHI BRADASHESH
XHIKE PISHA L.5 MAJ
PASHO MISHO L.5 MAJ
XHEMALI ZELLI MENGEL
HEKURAN HANI L.SKENDERBEJ
NAIM KULLA L.5 MAJ
KLODJAN HOXHA L.SKENDERBEJ
CAPAJEV BAHUSHI ETJ L.QEMAL STAFA
CAPAJEV BAHUSHI ETJ L.QEMAL STAFA
MIMOZA DUKA GODOLESH
OSMAN DUSHKU L.5 MAJ
INDRIT BICI L.5 MAJ
NAZMI LICI GJERGJAN
XHEVAHIR XIBRAKU GJONME
KLODIAN SEJDINI MENGEL
XHEMALI MEZINI SHUSHICE
BEHAR RUCI VRESHTAS
AGRON KALLKU L.5 MAJ
SADI MALOKU MENGEL
ELTON TAHIRI MLIZE
BILAL PISHA ETJ L.28 NENTORI
FATMIR SALLA MENGEL
SAIMIR KALIA SHUSHICE
IBRAHIM CEKA KATUND I RI
MIKEL MISHA L.5 MAJ
PELLUMB GURRA L.SHENKOLL
ARBEN XHIJA BRADASHESH
REXHEP QOSJA GJONME
QERIM HOXHA THANE
ENVER CEHU L.5 MAJ
ARDJAN BAHA BROSHKE
HASAN BAHO BROSHKE
SULEJMAN MUCA GODOLESH
BARDHUL XHYRA BROSHKE
LUFTIM HASANI BROSHKE
RAMADAN MECO ETJ L.AQIF PASHA
JANI QOSJA ETJ L.AQIF PASHA
HYSEN HOXHA ETJ L.AQIF PASHA
BEDRI TAFA ETJ L.AQIF PASHA
SHKELQIM ALIMETA POLIS VALE
SAJMIR BAHA BROSHKE
DURIM SKENDERI BROSHKE
HAKI LLAHA HAJDARAN
ARTAN JOLLA L.SKENDERBEJ
SHPETIM XHAJA MLIZE
OSMAN SKURA MENGEL
GAZMEND XHYRA BROSHKE
RENATO BALLHYSA BROSHKE
SHKELQIM CELA MURRAS
ALBERT HUSHI GODOLESH
DRITAN VASKA ETJ GODOLESH
KUJTIM SKORA MAMEL
BAJRAM OGRENI L.HAXHIAS
GENCI DEMIRI L.EMIN MATRAXHIU
ELVIRA SHABANI PAPER
VIKTOR SHQAU SHELCAN
BASHKIM ZDRAVA L.5 MAJ
IBRAHIM RRESHKA MENGEL
ARJAN KASA BRADASHESH
FATMIR SINANI HAJDARAN
SOKOL PISHA L.5 MAJ
RIZA MYRTA L.5 MAJ
HYSNI RRANCI LABINOT FUSHE
ARDIAN THARJA VRESHTAS
GAZMEND XHINA L.SKENDERBEJ
FATOS CEKREZI L.SKENDERBEJ
NEVRUS JAHJA ETJ BALLDREN
EDLIRA XHAFERRI GODOLESH
ENEA META MENGEL
KLAUDJAN BAHO BROSHKE
DURIM RAIFI L.5 MAJ
VISLET SHULI L.5 MAJ
BUJAR XHAKA VRESHTAS
ARSEN JONUZI L.SKENDERBEJ
AGIM BODURRI L.5 MAJ
EDMOND BARDHI L.5 MAJ
THEODHOR NACO L.DYLI HAXHIRE
ADRIATIK CEROVA L.28 NENTORI
MONDI PRECI GJONME
ANGJELLOR CEPELE LETAN
ALFRED SADUSHI BRADASHESH
FOTO PRIFTI L.HAXHIAS
PULLUMB ZERO L.SKENDERBEJ
KUJTIM MEMA L.HAXHIAS
SHYQYRI HASA L.EMIN MATRAXHIU
SAIMIR ZEJNELI MENGEL
FATOS SULA L.5 MAJ
PETRIT IBRO L.EMIN MATRAXHIU
KUJTIM QOSJA ETJ L.VISARIAN XHVANI
REOLAND KARAJ XIBRESH
YLLI SHABANI MENGEL
BASHKIM HAZIZI MENGEL
LIMON TASHI CIKALLESH
ALBERTO BARDHI GJINAR
HALIT RUCI L.SKENDERBEJ
ISMET DERSTILA DERSTILE
HELIDON IGRISHTI ETJ L.SKENDERBEJ
STAVER PANXHI SHELCAN
SHADIJE BEKTESHI L.HAXHIAS
TOMORR ALLIU QUKES -SHKUMBIN
XIXI KUSHTA QUKES -SKENDERBE
ULIAM QORRI BALLKUQ
SEFEDIN KLLOGJRI RASHTAN
KASEM BISHTOGU KARKAVEC
NIKO BELBA SKROSKE
ALFRED HOXHA RASHTAN
BESIM SKURA PISHKASH
AVNI BELBA SKROSKE
PERPARIM LEKA ETJ LAGJA KROMI
JANI KOMICI PISHKASH
LAVDIM KOKONOZI ETJ PRRENJAS -FSHAT
ARDIAN KARRIQI RRAJCE
ALEKSANDER BALLA URAKE
HAKI KLLOGJRI KATJEL
GEZIM LAZI RASHTAN
BESIM ALLIU QUKES -SHKUMBIN
SHAQIR KRYEZIU QUKES – SHKUMBIN
QAMIL MONA PISHKASH
LATIF MEKSHI RASHTAN
PETRIT MEMA DRITAJ
ARTUR KUSHTA QUKES – SKENDERBE
NEZIR KUSHTA QUKES – SHKUMBIN
RRAPUSH ABESHI KATJEL
NDRICIM KRYEMADHI PRRENJAS
VALMIR ALLIU QUKES -SKENDERBE
ADRIATIK HOXHA RASHTAN
FLORI BARDHI RRAJCE
AFRIM SALIU TRASHE
KLODIAN HOXHA TRASHE
NDRICIM CEPA SHEZE E VOGEL
LULZIM TABAKU KARTHNEKE
ADEM CEPA SHEZE E VOGEL
GENTIAN PEQINI BARDHAS
KUJTIM GRECA BARDHAS
SHAQIR VELIU RRUMBULLAK
QEMAL SKURA BARDHAS
ELTON KARAJ SHEZE
AUREL HASA KURTAJ
QEMAL PEQINI BARDHAS
BAJRAM GUNA VASHAJ
REFAT TABAKU TRASHE
AVNI FERHATI PEKISHT
BAJRAM META CELHAKE
ENDRI KARAJ SHEZE E MADHE
KUJTIM TABAKU KARTHNEKE
FATOS DEJA CELHAKE
XHAVIT XHYRA RRUMBULLAK
ELTON HOXHA HASMASHAJ
KIMETE DRANGA GJOCAJ
HALIT KURTI ETJ GJOCAJ
ILIRJAN TABAKU ETJ KARTHNEKE
RAMAZAN HOXHA TRASHE
XHELAL DUDIJA RRUMBULLAK
STEFAN JESHILI KARINE
BASHKIM BIXI ETJ CAUSHE
AGIM MUCA RRUMBULLAK
VASJAR HOXHA TRASHE
ERIND MUCA MALASENJ
HALIT PAJA CELHAKE
ADEM GARUNJA COPANAJ
ISA PASHJA FATISH
SHPETIM HEMA CAUSHAJ
IZET BICI KATESH
VIKTOR HARIZI CAUSHE
TAFIL HAKANI BREGAS
LUAN BASHALLIU GJOCAJ
DURIM SULA VASHAJ
SABRI DUDIJA RRUMBULLAK
ARDJAN TABAKU KARTHNEKE
BESIM BEQIRI PEKISHT
MITHAT HOXHA TRASHE
NAZMI HAKA VASHAJ
ARJAN TABAKU KARTHNEKE
BARDHUL TABAKU KARTHNEKE
ALBERT TABAKU ETJ TRASHE
RAMIZ SALLIU VASHAJ
AMARILDO SALLIU VASHAJ
DRITAN SULA VASHAJ
FERDINAN TABAKU KARTHNEKE
ILIR SALLIU VASHAJ
ALI CULLHAJ PEKISHT
SAMI GRECA GJOCAJ
LULZIM ELEZI GJOCAJ
KELMEND SALLIU VASHAJ
ARBEN HAKA VASHAJ
ZYHDI TABAKU KARTHNEKE
JASHAR TABAKU KARTHNEKE
SHPETIM CULLHAJ PEKISHT
ERVIN FERHATI PEKISHT
HYSEN MUKJA L.TEQE
SKENDER LLACJA L.TEQE
ALBERT GRECA GJOCAJ
BEHAR KISHTA PEKISHT
YLLI SALLIU VASHAJ
HASAN REXHA VASHAJ
DEMIR BAHO TRASHE
MUHARREM HYSKJA TRASHE
ASLLAN SALLA PAULESH
FREDERIK SALLIU VASHAJ
KUDRET KARAJ SHEZE E MADHE
SHYQYRI BALLIU HASMASHAJ
ARTAN KAMXHIU HASMASHAJ
SHKELQIM SHESHI HASMASHAJ
SABRI LECI ETJ BARDHAS
RAMIZ BEQIRI HASMASHAJ
ALMA GRECA HASMASHAJ
SADIK CULLHAJ PAJOVE
LUAN MUCA RRUMBULLAK
SHAQIR KURTI CELHAKE
APOSTOL GAXHJA CELHAKE
ALBERT KAMXHIU HASMASHAJ
LABINOT HAKA BISHQEM KODER
MUSTAFA KOCIU GRYKESH I VOGEL
MUSTAFA VOGLI LEQIT
CLIRIM DEJA CELHAKE
PETRIT SALLIU VASHAJ
NESHAT TABAKU KARTHNEKE
ALBERT PEQINI GJOCAJ
AVDI BALLIU HASMASHAJ
MIMOZA TABAKU PEKISHT
FRANCO ELEZI GJOCAJ
LEONARD MUCA RRUMBULLAK
FATJON CERMA KURTAJ
FIQIRET TOPI COPANAJ
ZAMIR HIDRI HASMASHAJ
VEIZ HYKA HASMASHAJ
FATMIR CANI ETJ TRASHE
NDRICIM TOLI GJOCAJ
NEZIR SALLA ETJ PAULESH
VASIL TAFA BISHQEM KODER
SAMI BALI L.CESME
XHEVAT MONI BISHQEM KODER
MYSLIM CERRI PAJOVE
VATH CANI TRASHE
KALEM KARAJ SHEZE
PETRIT HYRA ETJ L.XHAMI
XHEVAHIR LULI COPANAJ
MAHIR TABAKU KARTHNEKE
ALEKSANDER XHAFA PERPARIM
CAUSH KARAJ SHEZE
KASEM SHALA L.TEQE
KADRI LULI COPANAJ
RUSTEM FERHATI PEKISHT
SADUSH HOXHA PERPARIM
LULZIM FERHATI PEKISHT
AVNI TABAKU SHEZE E VOGEL
AGIM KURTI ETJ CENGELAJ
EDMOND SINANI GRYKESH I MADH
FAIK SINANI GRYKESH I MADH
SHKELZEN SINANI CENGELAJ
FERIT TABAKU KARTHNEKE
SADI TABAKU KARTHNEKE
MEFAIL TABAKU KARTHNEKE
ILIR SINANI CENGELAJ
GEZIM KONI BISHQEM FUSHE
BASHKIM TABAKU KARTHNEKE
QEMAL SHEHU TRASHE
SABRI TABAKU KARTHNEKE
SHPEND SALLIU VASHAJ
BLEDAR QOSJA GJOCAJ
BAJRAM XHYRA RRUMBULLAK
ASTRIT CELA BARDHAS
XHEVDET TABAKU KARTHNEKE
LIRIM KARAJ SHEZE E MADHE
AGRON JUBI KURTAJ
QAMIL HOXHA PERPARIM
FERIT KISHTA PEKISHT
HASAN LLESHI BICAJ
SADUIK DUZHA PEKISHT
FREDERIK ELEZI ETJ GJOCAJ
SKENDER HAKA VASHAJ
KAMBER HAKA VASHAJ
ZYBER SINA LISNAJ
IZET SINANI CENGELAJ
RAMAZAN RABUSHJA LAGJA TEQE
LIMON LAPA BISHQEM KODER
DEMIR KARINA LAGJA CESME
MIFTAR ALLIU HOTOLISHT
IDRIZ HOXHA MIRAKE
RAKIP GEGA XHYRE
XHEVAHIR FAQOLLI XHYRE
ALTIN CURRA POLIS – GOSTIME
LULZIM MUCA TOGEZ
AGIM GEGA VEHCAN
SKENDER ALLIU HOTOLISHT
ILIR MENALLA VULCAN
ASTRIT ZENELI VEHCAN
ARTAN MURATI MIRAKE
ARJAN HASKURTI ZDRAJSH
LULZIM ALLIU HOTOLISHT
NEZIR KOLGJOKU VEHCAN
AGIM KOLGJOKA VEHCAN
SAIDE PRENGZI L.NR.2
BEDRI COTA KOKREVE
BEHIJE KURTI ETJ L.NR.2
ASTRIT QATJA KOKREVE
SAMI CEKREZI DARDHE
SOTIR ALLIU QUKES- SHKUMBIN
KRISTO FACJA XHYRE
XHEVDET MUCAKU XHYRE
HYSNI SKURA F.XHYRE HOTOLISHT
SKENDER PODA LIBRAZHD QENDER
OLIVER PIRELI LIBRAZHD KATUND
SAMI PODA LIBRAZHD QENDER
ZYLFIJE PALI XHYRE
AISHE SKURA XHYRE
JONUZ RRENGA DARDHE
RYSTEM RRENGA LAGJA NR .2
ASTRIT GURRA DRAGOSTUNJE
AQIF QOSHKU FUSHE ARREZ
DASHNOR MUCA DOREZ
PELLUMB GJINI LLANGE
SHPETIM ALLPICI LAGJA NR .2
KAMER BITROSHI XHYRE
LUAN CEKREZI DARDHE
SELIM BICI DRAGOSTUNJE
NAIM SKODI POLIS GOSTIME
SABRI TOCILA LUBINJ
AGUSH HOXHA GRAMSH
AGURIM RRODHE KOCAJ
MUSTAFA MIRAKA ETJ L.HOLTA
FATMIR DUKA ETJ L.XHILE LICI
FATMIR LENA ETJ L.XHILE LICI
ADEM PIPERI ETJ L.XHILE LICI
PETRIT BOCI L.SPORTI
QEMAL BENGU LAGJA 85
NEAT DOLLENGA GRAMSH
PERPARIM KUME LAGJA HOLTA
HAKI KOTORRI KOTORR
ILIR RAMA GRADISHT
GRAMOZ ZEKTHI TROJAS
NAZMI TAFANI BELESH
HEKURAN HYSA BELSH- HYSE
ISMAIL LALA DUSHK

Për t’u bërë pjesë e grupit të "Shekulli"
mjafton të klikoni: Join our FB Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet.

KOMUNITETI SHEKULLI ONLINE: https://www.facebook.com/groups/1381242728701899/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Një verë ndryshe! Ulje e çmimeve dhe rënia e ndjeshme e punës: Nga 80 dhoma, 4 rezervime në fundjavë

Një verë ndryshe! Ulje e çmimeve dhe rënia e ndjeshme e punës: Nga 80 dhoma, 4 rezervime në fundjavë

Publikuar më 10.07.2020
Sezon shumë i varfër turistik! Kryetari i Unionit Turistik S...

Sezon shumë i varfër turistik! Kryetari i Unionit Turistik Shqiptar, Rrahaman Kasa, flet për “Shekulli”-n lidhur me situatën aktuale të kësaj vere. Turistë të pakët, ulje të çmimeve të hoteleve dhe rënie e ndjeshme e punës gjatë kësaj periudhe Briselda Hoxha  Sezoni turistik, krahasur me një vit më parë, është shumë i varfër. Situata e […]

Lexo më shumë

Frontet e hapura të investimeve të qeverisë kërkojnë edhe 930 mln euro financime, shumica për PPP-të

Frontet e hapura të investimeve të qeverisë kërkojnë edhe 930 mln euro financime, shumica për PPP-të

Publikuar më 10.07.2020
Financimi i 680 projekteve që janë kryesisht investime publi...

Financimi i 680 projekteve që janë kryesisht investime publike në infrastrukturë që kërkojnë mbështetje financiare shumëvjeçare, po vijon nga qeveria shqiptare. Këto projekte kanë një kosto totale prej 507 miliardë lekësh dhe rreth 4 miliardë euro, sipas të dhënave zyrtare nga Ministria e Financave që i referohen azhurnimeve të fundit, qershor 2020. Sakaq, deri më […]

Lexo më shumë

Banka e Shqipërisë pezullon deri në fund të vitit shpërndarjen e fitimeve nga bankat

Banka e Shqipërisë pezullon deri në fund të vitit shpërndarjen e fitimeve nga bankat

Publikuar më 10.07.2020
Banka e Shqipërisë njoftoi se në mbledhjen e fundit të datës...

Banka e Shqipërisë njoftoi se në mbledhjen e fundit të datës 1 korrik ka miratuar vendimin “Për pezullimin e shpërndarjes së fitimit nga bankat”. Në bazë të këtij vendimi pezullohet, deri në fund të vitit 2020, shpërndarja nga ana e bankave, të fitimit të mbartur nga periudhat e mëparshme, dhe të fitimit që do të […]

Lexo më shumë

Sondazhi/ 59% e shqiptarëve nuk do bëjnë pushime këtë vit, më shumë arsye ekonomike dhe jo frikë

Sondazhi/ 59% e shqiptarëve nuk do bëjnë pushime këtë vit, më shumë arsye ekonomike dhe jo frikë

Publikuar më 10.07.2020
Sipas një sondazhi të IDRApoll.com, komunitieti online i ank...

Sipas një sondazhi të IDRApoll.com, komunitieti online i anketimeve nga IDRA Research & Consulting,, gati 59% e shqiptarëve shprehen se nuk do të bëjnë pushime sivjet. Vetëm 8% e atyre që nuk do të shkojnë me pushime ndalohen nga frika e COVID-19 e cila lidhet ngushtë me shëndetin. Pjesa më e madhe e tyre që […]

Lexo më shumë

“Nuk e rrisim ne biletën, atë e rrit shteti!” Transporti: Na premtuan heqje taksash dhe na sollën zarfin, masa për 10 ditë

“Nuk e rrisim ne biletën, atë e rrit shteti!” Transporti: Na premtuan heqje taksash dhe na sollën zarfin, masa për 10 ditë

Publikuar më 09.07.2020
Shoqata e Transportit Ndërqytetas i kërkon Bashkisë së Tiran...

Shoqata e Transportit Ndërqytetas i kërkon Bashkisë së Tiranës të heqë taksën për këtë sektor, paralajmëron se do të marrë masa pas 10 ditësh nëse nuk do të ketë një përgjigje për kërkesat. Flet për “Shekulli”-n kreu i Shoqatës Kujtim Mema Briselda Hoxha Shoqata e Transportit Ndërqytetas ka shprehur shqetësimet dhe kërkesat e tyre ndaj […]

Lexo më shumë

Gjoba në zonat turistike për këdo që nuk zbaton protokollet e COVID-19, do të dënohen shkeljet

Gjoba në zonat turistike për këdo që nuk zbaton protokollet e COVID-19, do të dënohen shkeljet

Publikuar më 09.07.2020
Parashikohet dënimi me gjobë 700,000 (shtatëqind) mijë lekë ...

Parashikohet dënimi me gjobë 700,000 (shtatëqind) mijë lekë dhe në rast përsëritjeje, parashikohet edhe mbyllja e veprimtarisë, duke synuar të mbrohet shëndeti i turistëve në zonat e plazheve, nga infeksioni SARS COV2. Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu deklaroi gjatë fjalës në Kuvend se, përmes ndryshimeve në aktin normative, do të forcohen penalitetet […]

Lexo më shumë

Nesër qytetarët e Durrësit marrin grantin e rindërtimit, vlera e investuar

Nesër qytetarët e Durrësit marrin grantin e rindërtimit, vlera e investuar

Publikuar më 09.07.2020
Ministri i Rindërtimit, Arben Ahmetaj në fjalën  etij në par...

Ministri i Rindërtimit, Arben Ahmetaj në fjalën  etij në parlament këtë të enjte ka bërë publike shifrat që janë investuar dhe do të investohen për të rindërtuar banesat, shkollat dhe objektet e tjera të dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit. Ahmetaj ndër të tjera ka deklaruar se e deri më tani janë  investuar 18 miliardë […]

Lexo më shumë

Hapet gara për projektin Milot-Fier/ 115 km për 75 minuta, rruga përfshin 6 seksione

Hapet gara për projektin Milot-Fier/ 115 km për 75 minuta, rruga përfshin 6 seksione

Publikuar më 09.07.2020
Ditën e sotme, qeveria ka hapur zyrtarisht garën ndërkombëta...

Ditën e sotme, qeveria ka hapur zyrtarisht garën ndërkombëtare për koncesionin e rrugës Milot-Fier. Ky koncesion parashikon projektimin, ndërtimin dhe mirëmbajtjen e rrugës për 35 vitet e ardhshme. Vlera totale e projekti parashikohet të jetë 1,188 miliardë euro pa TVSH dhe do të bëhet nga kompania fituese. Ndërsa shteti do të ofrojë garanci për deri […]

Lexo më shumë