Jolie dhe dy fëmijët e saj, në një mbrëmje gala në New York (FOTO)

Publikuar më 10. 01. 2018 nga Jola Alimemaj

Angelina Jolie së bashku me dy fëmijët e saj Shiloh dhe Zahara janë shfaqur në një mbrëmje gala, në New York.

Ajo dukej mjaft elegante me fustanin e saj të gjatë, të zi por pesha e saj vazhdon të jetë shqetësuese.

Jolie dallohet për thjeshtësinë e saj, dhe kjo gjë nuk ia fsheh aspak bukurinë, madje e vë më tepër në dukje.