Jo vetëm humbje e peshës, ja 10 përfitimet nga ushtrimet fizike

Përfitimet shëndetësore të cilat i sjell aktiviteti fizik janë të shumta dhe nuk kufizohen vetëm me humbjen e peshës.

Duke filluar nga përmirësimi i disponimit e deri te ndërtimi i eshtrave, ka shumë arsye se përse duhet t’i vishni rrobat sportive dhe t’ia filloni vrapit!, transmeton Telegrafi.

Më poshtë renditen 10 përfitimet e ushtrimeve fizike, të cilat edhe mund t’ju motivojnë të filloni të merreni me palestër që nga dita e sotme:

– Shëndet më të mirë të eshtrave

– Reduktim të rrezikut të sëmundjeve vdekjeprurëse

– Nivele më të larta të disponimit

– Nivele më të larta të energjisë

– Gjumë më i mirë dhe më cilësor

– Përmirësim i jetës seksuale

– Kujtesë më e mirë

– Produktivitet më i lartë

– Lëkurë më e shëndetshme

– Muskuj më të fortë!

Të tjera

Abissnet