Java e Modës në New York, prezantohen koleksionet Pranverë-Verë 2018

Java e modës në New York hapi serinë e ngjarjeve ndërkombëtare të javës së modës.

Këto javë të modës janë bërë një magnet për stilistët, të etur për të përfaqësuar vizionin dhe koleksionet e tyre në botë.

Koleksionet Pranverë / Verë 2018 ishte gjithçka për dritën dhe të qetën, por jo vetëm. Më poshtë ju sjellim disa fotografi nga Java e Modës në New York.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet