Ja pse nuk duhet t’i puthni asnjëherë duart e foshnjave

Publikuar më 09. 02. 2018 nga Jola Alimemaj

Është shumë e vështirë t’i rezistoni një bebeje për ta puthur por po ashtu dimë se lëkura e foshnjave është mjaft e ndjeshme dhe delikate gjithmonë e rrezikuar nga faktorët e jashtëm.

Për këtë arsye nuk duhet t’i puthni foshnjat e vogla, në mënyrë që kështu të mos u dëmtohet lëkura e tyre.

Puthja përçon baktere që mund të jenë të dëmshme për lëkurën e bebeve, sidomos në pjesën e duarve. Puthjet në faqe ose ballë mund të jenë më pak të dëmshme.