Ja në cilat vende janë meshkujt dhe femrat më tërheqëse

Një agjenci turistike zhvilloi një anketë së fundmi ku ka pyetur klientët e saj si femra ashtu dhe meshkuj se në cilat vende ata mendojnë se janë njerëzit më seksi.

Dhe rezultatet nxorën se meshkujt më seksi janë në Amerikën e Jugut, më saktësisht në Brazil, Kanada, Irlandë, Amerikë, Spanjë, Skoci, Angli, Holandë dhe Itali.

Ndërsa femrat më tërheqëse janë në Kanada, Bullgari, Australi, Spanjë, Filipine, Britani dhe Rusi.

 

 

Të tjera

Abissnet