Ja kush janë 17 të arrestuarit për trafik droge në Itali dhe Shqipëri (Emrat)

Në operacionin e përbashkët Shqipëri-Itali janë arrestuar 17 persona, nga të cilët 6 janë arrestuar në Shqipëri dhe 11 në Itali.

Në shteti fqinj 5 nga 11 të arrestuarit janë shtetas italianë, ndërsa të tjerët me kombësi shqiptare.

“Lulet e Pranverës” është operacioni i parë i skuadrës së përbashkët hetimore mes autoriteteve italiane dhe shqiptare për të shkatërruar një rrjet të trafikut ndërkombëtar të drogës.

Në Shqipëri janë arrestuar:

1-Denis Pashaj 33 vjeç

2-Kristjan Llanaj alias Nuredinaj 36 vjeç

3-Luka alias Kriols Beqiraj 32 vjeç

4-Arbnor Xhimaj alias Hoxhaj 34 vjeç

5-Bilal Kabello 34 vjeç

6-Kujtim Elmazi 58 vjeç

Në Itali janë arrestuar:

1-Dorian Alikaj 34 vjeç

2-Altin Avduramani 46 vjeç

3-Ajet Çepaj 50 vjeç

4-Klaudio Fani 34 vjeç

5-Artur Malo 35 vjeç

6-Raul Zenunaj 40 vjeç

7-Giancarlo Desimone

8-Gianfranco Conestabile

9-Salvadore Santoro

10-Francesco Tarantini

11-Giuseppe Vanatagiato

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet