Ja cilat janë ushqimet që parandalojnë lodhjen

Disa nga faktorët që mund të ndikojnë në lodhjen tuaj mund të jenë stresi, mangësia e gjumit apo ushqimit ose  ngarkesa në punë.

Megjithatë konsumimi i disa ushqimeve mund t’u ndihmojë të menaxhoni mirë lodhjen tuaj.

Drithërat, fasulet, spinaqi, portokalli dhe gjithsesi konsumi i mjaftueshëm i ujit janë disa nga ushqimet që rekomandohen kur ndjeheni të lodhur dhe pa energji.

Të tjera

Abissnet