×

Rr. Ismail Qemali, Pallati 18, Kati 1, 1001, Tiranë, Shqipëri
“Shekulli Group”

Ish-të përndjekurit, gati kësti i tretë për 850 trashëgimtarë

Emrat/ Përfituesit e këstit të tretë duhet të dorëzojnë dokumentet në Ministrinë e Financave. Për përfituesit, afati i dosjes deri në fund të shtatorit. 13 mijë emra në radhë

Ministria e Financave ka publikuar emrat e trashëgimtarëve të ish-të përndjekurve politikë që do të dëmshpërblehen. Bëhet fjalë për 850 emra të rinj në kategorinë e trashëgimtarëve, të cilëve u kërkohet të dorëzojnë në Drejtorinë e Përfitimeve certifikatë personale dhe numër të ri të llogarisë bankare. Pas këtij veprimi, ata mund të tërheqin këstin, sipas shumës që i takon gjithsecilit. “Shekulli” boton sot përfituesit e rinj, ndërkohë që për të tjerët është caktuar statusi i çdo dosjeje, e cila duhet të rregullohet në krye të dy muajve.

Afati

Një javë afat do të kenë në dispozicion trashëgimtarët për të dorëzuar dokumentet që nevojiten pranë Drejtorisë së Pagave dhe Dëmshpërblimeve. Përkundrejt të dënuarve që jetojnë, të cilët mjaftohen duke dorëzuar vetëm certifikatë familjare dhe numër llogarie, lista e kërkesave për trashëgimtarët është më gjerë. Nga këta të fundit për lëvrimin e çdo kësti kërkohet: kopje e letërnjoftimit, numër llogarie, certifikatë vdekjeje, certifikatë e trungut familjar, dëshmi trashëgimie dhe prokurë. Sipas Ministrisë së Financave, certifikata e vdekjes është kusht ligjor për shpërndarjen e dëmshpërblimit dhe nuk zëvendësohet me vendim gjykate që shpall të vdekur individin. E njëjta gjë vlen edhe për certifikatën e trungut të familjes, e cila nuk mund të zëvendësohet me certifikatë negative të lëshuar nga zyrat e Gjendjes Civile. Nga ana tjetër, nëse nuk ka një përfaqësues me prokurë, procesi ndërlikohet edhe më tepër, pasi duhet që për në ndarjen e çdo pagese të gjithë përfituesit e radhës së parë dhe të dytë që kanë aplikuar të kenë bërë dorëzimin e dokumenteve. Në të kundërt, dosja mbetet e bllokuar. Është pikërisht kjo një ndër arsyet, krahas pamjaftueshmërisë së fondit, ajo që ka sjellë ngadalësim të procesit për këtë kategori. N.Gj

SELVI SINAN NELOJ
LEONORA SINAN GJIPALI
MIRLINDA RAMADAN DUMA
ARTES RAMADAN SOKOLI
HAJDAR HALIT HABILI
LUCIJE HALIT HABILI
NAVERE HALIT HABILI
LENE NAUN HUDHRA
THOMA LLAZI HUDHRA
FOTO LLAZI HUDHRA
JULIE LLAZI HUDHRA
VANGJELI LLAZI SKENDERAJ
HAFIZE BEQIR GJATA
ENGJELLUSHE IHSAN SHEHU
XHEMILE IHSAN THANA
AZIZ GJATA
HYRIJE ISA ALIU
FIQIRI SHABAN ALIU
ELVANA SHABAN COLLAKU
XHIXHE SHEFKI HAFISLLARI
SOFIE SHEFKI KREKA
NEXHAT SHEFKI SEITLLI
STOLIE SHEFKI LANKA
VERIE SHEFKI LANKA
ASTRIT SHEFKI SEITLLI
PELLUMB SHEFKI SEITLLI
ILMIJE IDRIS ZHUDI
DYRISAF BANUSH CELA
SHPRESE BANUSH DVORANI
KUJTIM BANUSH ZHUDI
FIRDES BANUSH BALASHI
ZANA BANUSH VOCI
LIRI BANUSH SHEME
NEXHMIJE BANUSH SALIANJI
EFIGJENI DHIMITER TRAHIDHI
KRISTAQ KOSTAQ TRAHIDHI
ELZA KOSTAQ MANO
QERIME MEXHIT BALLA
XHEMAL QAZIM BALLA
LINDITA QAZIM ULIU
FLORA QAZIM VEIZI
LUTFIJE HYSEN GURA
ALBERT BESIM GURA
IRENA BESIM BUFI
VELI BESIM GURA
MIHALLAQ THANAS QELESHI
KATERINA THANAS MALOLLARI
VANGJELI TREBICKA
PIRO ANDREA SKENDI
ISMETE AVDULLA RECI
SHAQIR AHMET RECI
BEQIR AHMET RECI
ZYLFIJE AHMET HOTI
MYFARETE FAIK CAMI
VILSON SYRJA CAMI
FATBARDHA SYRJA GJERGJI
MIMOZA SYRJA JAHO
DIANA NIKOLL LULGJURAJ
URAN FUAT KOSTRECI
HASAN FUAT KOSTRECI
GENCI SKENDER SHTYLLA
ARJAN SABRI CELNIKASI
NINFA SABRI CELNIKASI
ALUSH YMER SARACI
ZANA YMER JELLA
ERIKA YMER MILETI
AURORA YMER KORMAKU
ARJAN YMER SARACI
MIRSIJE ETHEM PLAKU
MAJLINDA ETHEM KUCUKU
REMZIJE LATIF CAUSHI
SHPRESA LATIF SEFERI
YLVERA LATIF MERLIKA
GERALDINA LATIF IBERSHIMI
ANDON MICO LAPA
MILO (MIHAL) MICO LAPA
ALEKSANDRA MICO GJINI
SOKRAT MICO LAPA
PIRO MICO LAPA
MARIA MICO MESTURI
EFTERPI MICO LANGO
ANGJELINA MICO JOVANI
REFIJE TAHIR HYKA
ZEGJINE HYSEN GOROVELLI
KALEM HYSEN HYKA
DERVISH HYSEN HYKA
NAILE HYSEN XHAFA
HAJDAR HYSEN HYKA
ZENEPE HYSEN RABIA
KOSTAQE PALI BICOLLI
GAQO SOTIR BICOLLI
LLAMBI SOTIR BICOLLI
THANAS SOTIR BICOLLI
MYFARETE MYFTAR VRENOZI
PETRIT PASHO VRENOZI
RAM PASHO VRENOZI
FILLORETA LEONIDHA FEJZO
PRANVERA ABAS FEJZO
ELIZA ABAS KOCI
TAMARA ABAS BUTKA
ILDIFANE SHABAN KACI
IRMA MEHMET SKENDERI
ASTRIT MEHMET KACI
SADIK MEHMET KACI
MINUSHE TAHIR MAJA
LUTFIJE RIZA SINANI
ISMAIL RIZA MAJA
FITIM RIZA MAJA
HAJRIJE RIZA PUCI
AFRIM LAZAM PUCI
ASLLAN RAKIP ZOGU
SHEFQET RAKIP ZOGU
SULEJMAN RAKIP ZOGU
ZERE RAKIP ZOGU
QEMAL RAKIP ZOGU
SELIME RAKIP ZOGU
ARBEN SHEFQET ZOGU
SILE CELI
KATERINA PETRO PAPINGJI
KOZETA PETRO CELI
ALTIN (IOANN) PETRO CELI
DRANDE MIRASH ZEFI
FRAN NDOC ZEFI
VITORE NDOC RRETHATOKAJ
GJETO NDOC ZEFI
ZEF NDOC ZEFI
TONIN NDOC ZEFI
XHIBE HYSNI KOJKU
ILJAZ NESIM KOJKU
LIMAN NESIM KOJKU
NEXHMIJE NESIM MACKA
DEMIR NESIM KOJKU
PALOK GJERGJ NARKAJ
XHIBE HALIL RUSI
IBRAHIM MUSA RUSI
BEHARE MUSA CIKU
ZARE MUSA NOKA
BARIJE MUSA NDREU
HATIJE MUSA RUSI
BUKUROSHE HAXHI SATKA
MUSTAFA HASAN SATKA
FATBARDHA HASAN SATKA
MEDINE HASAN SATKA
LULJETA HASAN SATKA
ARETA HASAN SATKA
LUAN HASAN SATKA
ADNAND HASAN SATKA
KIMETE DAN MYFTIJA
DHURATA FERID MYFTIJA
RAMADAN XHELADIN ALLA
REFIJE XHELADIN CARJA
ZELIE XHELADIN BOCI
MISILE XHELADIN BETI
VILSON AXHEM BINERI
FEJZI AXHEM BINERI
ZEJNEBI AXHEM BABOCI
EMINE AXHEM LICAJ
KUSHE SELIM HOXHA
RESHIT MEHMET NERPJETRI
HYSNI MEHMET NERPJETRI
ILMI HAJREDIN BITRI
DRITA SOKOL ASLLANAJ
FATIME SOKOL UJKA
XHEVAJIR SOKOL KOSOVA
PELLUMB SAMI KOKA
GENC SAMI KOKA
RITA SAMI KOCI
SIRI VAIT AHMETAJ
RUZHDI VAIT AHMETAJ
NEVZAT VAIT AHMETAJ
REUF VAIT AHMETAJ
NAZMI VAIT AHMETAJ
THOMA KOCO PAPAGJIKA
JANULLA KOCO PAPAGJIKA
IZMINI KOCO MOSI
JANAQ KOCO PAPAGJIKA
ELPINIQI KOCO ZOTO
THANAS KOCO PAPAGJIKA
ODHISEA KOCO PAPAGJIKA
FRAN ZEF GJINI
FRROK ZEF GJINI
TONE ZEF LASKU
KOL ZEF GJINI
VIOLETA FOTO PAPAGJIKA
VASO FOTO PAPAGJIKA
SOFOKLI FOTO PAPAGJIKA
GJIKE FOTO PAPAGJIKA
LEFTER FOTO PAPAGJIKA
DHIONIS FOTO PAPAGJIKA
NAPOLON FOTO PAPAGJIKA
DILE NDOJA
MARIJE DED NDOJA
GJON DED NDOJA
LUIGJ DED NDOJA
GJYSTE DED NDOJA
MIRE DED NDOJA
KATRINE DED NDOJA
BAFTJARE ALLAJBEU
LUIZA TOMOR TYRKU
HYSEN TOMOR ALLAJBEU
FATIME VEIZAJ
DINE HAKI SEITAJ
DURIM HAKI VEIZAJ
KIMETE HAKI VEIZAJ
HASIME HAKI NAZERAJ
BUKURIJE MANCILA
XHILE RUBLIA
FLUTURA CAMI
SIBE GJOSHI
AFERDITA LETA
YLLKA MANCILA
HEKURAN MANCILA
MARIKA PEPPO
MYNYRE BEXHET CANE
BUJAR BEXHET SEJDO
MEDIME BEXHET SEJDO
HASEKO BEXHET COLLAKU
BEGZANE ISUF ARAPI
XHEVIT ISUF OSHAFI
HAXHI ISUF OSHAFI
IDUSHE ADEM PUDJA
RAMAZAN ADEM PUDJA
DELIP ADEM PUDJA
HAXHI ADEM PUDJA
ZELI ADEM ALDISHA
DEJE ADEM PUDJA
NESLIBE XHAFERR BALILI
SHPRESA QEMAL FRASHERI
AGRON QEMAL BALILI
HATEME KALEMAJ
KADRI MEHMET KALEMAJ
NAILE MEHMET DERVISHI
MELAIZE MEHMET RAMA
MYSLIMAN MEHMET KALEMAJ
XHEVIT MEHMET KALEMAJ
JORGULLE SHUPULI
MARINA NIKOLLA BASHO
JARAS NIKOLLA SHUPULI
SPIRO NIKOLLA SHUPULI
ELENA NIKOLLA JANI
VASILLO NIKOLLA POCI
RABIJE ZYFER ROCI
ISUF KODHEL ROCI
MERSINE KODHEL BODURII
RAMAZAN KODHEL ROCI
FERIDE KODHEL TOSKA
NEIM KODHEL ROCI
ARBEN KODHEL ROCI
DASHAMIR SELAMI GJYLI
ZINA PAL BAZE
DHURATA DRAGO BAZE
ILIR DRAGO BAZE
SUZANA DRAGO CAMA
YLLI DRAGO BAZE
GANXHE RROK TONEJ
AGE LASH TONEJ(SHKURTAJ)
LAZER LASH TONEJ
LUIGJ LASH TONEJ
RROK LASH TONEJ
ZEF LASH TONEJ
ÇILE LASH TONEJ(GOCAJ)
EGLANTINA HAJDAR MEHMETI
ENITE HAJDAR MOCI
ERVEHE HAJDAR PERJAKU
TEUTA HAJDAR MEHMETI
VELICAN HAJDAR GOLEMI
SHPRESA ABDYL HARIFI
GEZIM ABDYL HARIFI
BASHKIM ABDYL HARIFI
EMINE ABDYL HARIFI
KUJTIM ABDYL HARIFI
SHPRESIM ABDYL HARIFI
NAIM ABDYL HARIFI
TOMORR ABDYL HARIFI
FEJZIJE ABDYL DIVA(HARIFI)
GJYZE JONUZ CELAJ
MALIQ JONUZ ALIJA
RUSTEM JONUZ ALIJA
SAIT JONUZ ALIJA
SHEFQET JONUZ ALIJA
SELAUDIN PIRO ILJAZI
NAILE MUSLIM AGO
AGRON RESHAT AGO
DRITA RESHAT AGO
FLORESHA RESHAT VOKOPOLA
GJYLFIZARE RESHAT XHINDOLI
ZYHRA RESHAT LUARI
PERPARIM RESHAT AGO
BUKURIJE ISTREF BACE
MIRELA REFIK BACE
TEUTA REFIK ASKA
ZHANETA REFIK BACE
GJON ZEF VOLAJ
HANE ZEF PLLUMAJ
NDUE ZEF VOLAJ
NIKOLL ZEF VOLAJ
PJETER ZEF VOLAJ
VITORE ZEF PLLUMAJ
AGRON RESUL TARELLI
NJAZI RESUL TARELLI
PELLUMB RESUL TARELLI
SANABER RESUL HOXHA
LYTFIJE ALUSH BESHELLO
NEVRUS GANI BESHELLO
RAZIJE HALIM NURKA
SHYQYRI HALIM HAZIZI
BAJAME HALIM TOMORI
METULLA HALIM SADIKU
BEQIR HALIM HAZIZI
QERIME HALIM FARIA
BUKURIJE ZENEL DRIZA
LULJETA SHEFKI DRIZA
ALI SHEFKI DRIZA
NADIRE SHEFKI BRAHAJ
SHKELZEN SHEFKI DRIZA
GAZMEND SHEFKI DRIZA
SHPETIM SHEFKI DRIZA
MEJREME HASAN CELAJ
QAMIL EMIN CELAJ
BEDRIJE EMIN HALILAJ
FADIL EMIN CELAJ
FATIME ISLAM SULA
BAJRAM BEXHET SULA
ZINI BEXHET SULA
DRITA NDUE KOLA
KOL NDUE KOLA
DONATA QERIM SELMANAJ
ISMETE SELIM KOSTRECI
ENVER SELIM ZYMA
QAMILE RAKIP TAFA
XHEMAL KADRI TAFA
XHILE KADRI TAFA
XHAFERR KADRI TAFA
PETREF KADRI TAFA
QEFSERE SIHAT XORXI
SHPRESA QANI XORXI
NERITAN QANI XORXI
NEXHMIJE OSMAN SALIU
FETIE HAMDI LAMCE
SHPETIM HAMDI SALIU
HATIXHE HAMDI ZENELI
SUZANA HAMDI DAKOLLI
TEUTA HAMDI KONA
FATMIR HAMDI SALIU
SILVANA HAMDI ARAPAJ
FATO MYFTAR GRAMSHI
VERJANE DERVISH HASANI
ISMET DERVISH GRAMSHI
BISERE DERVISH ZYLJA
ELMAZE DERVISH LEZHA
AGRON DERVISH GRAMSHI
MIMOZA DERVISH GOKOVI
LULE MEHILL MARKU
LAZER MARK MARKU
AGE MARK KRONI
SHAQE MARK PREKA
LEZE MARK SHPORI
MARIKA GJYSH SHERAJ
QEMAL SERVET SHERAJ
AGIM SERVET SHERAJ
TEKI SERVET SHERAJ
BEJAZIT SERVET SHERAJ
JANI LOLI KOLO
ARETI LOLI JORGJI
THOMA LOLI KOLO
SOTIR LOLI KOLO
KRISTOFOR SERO DILO
NOLI SERO DILO
LEFTER SERO DILO
EFTALI SERO PAPA
NIKOLETA ZEF DABERDAKU
KOLË ERNEST DABERDAKU
MARÇELA ERNEST DABERDAKU
RUSHE BAJRAM AVDIAJ
ANGJELIN FRROK TARAZHI
AUGUSTIN FRROK TARAZHI
PASHKE FRROK TARAZHI
LIZE NDUE BARBULLUSHI
REGJINA NUSH BARBULLUSHI
PERPARIJE SHABAN BAKO
TAHIR JAKUP BAKO
SHPETIM JAKUP BAKO
GIMI JAKUP BAKO
LULE JAK RAMA
LINE POG PREBIBAJ(RAMA)
VASIL THOMA FOTIU
JORJI(JORGJI) THOMA FOTIU
LEFTER THOMA FOTIU
MARGARITA THOMA NASTO
MERI PANDO KOSTURI
KLIO PANDO EVANGJELI
GRIGOR JANKO MULLA
DRITA SHABAN HARIZI
SHKELQIM FEJZI HARIZI
ANILA FEJZI MINGAJ
DILE LUC GRISHAJ
AGE MARK BAKALLI(GRISHAJ)
GJOK MARK GRISHAJ
PRENDE MARK PRENDASHI(GRISHAJ)
LUMNIJE MARK GRISHAJ
MARIE MARK GRISHAJ
LAVDIJE HASAN HASANBELLIU
GËZIM FAIK HASANBELLI(HASANBELLIU)
HATIXHE FAIK HASANBELLI(HASANBELLIU)
MIMOZA FAIK MEMUSHAJ
DURIM FAIK HASANBELLIU
ENDRI FAIK HASANBELLIU
NAFIJE SALI KOÇI
NAZMIJE SALI VUTHI
LIRIJE SALI HASAJ
KISMET SALI VATA
NAZMI SALI VATA
ENVER SALI VATA
NADIRE OSMAN HALILI(HIJA)
FIQIRETE OSMAN CELEPIJA(HIJA)
ARTAN OSMAN HIJA
ALBANA OSMAN ÇOÇJA(HIJA)
MANJOLA OSMAN CARA(HIJA)
ULUMBIJE EMIN ALKU(ALLCIU)
ANILA HASHIM REXHA
ROZETA HASHIM RAMA
ETMIR HASHIM ALKU(ALLCIU)
MRI NDREKE PECAJ
RROK TOME PECAJ
LENE TOME DODA(PECAJ)
PRELE TOME PECAJ
LUÇE TOME GJOKA(PECAJ)
GJOKE TOME PECAJ
LIRIJE MEHMET GJONI(STURCE)
BURHAN MEHMET STURCE
SHPRESA MEHMET BRAHIMI(STURCE)
KUJTIM MEHMET STURCE
GASPER QERIM SADIKU
ANETA PJETER SADIKU
BARIJE YMER ELEZI
BASHKIM SHABAN ELEZI
FATMIRA SHABAN KOTKA(ELEZI)
GEZIM SHABAN ELEZI
ZAIDE SHABAN ELEZI
LUMTURIE SHABAN ELEZI
FLORJANDA GANI PAJA(TARJA)
ERVIN PETRIT PAJA
ADNAN MEHMET ISUFI
ELENI KOLE PRIFTI
GJERGJI FERDINAND PRIFTI
MARINELA FERDINAND PRIFTI
ZAHIDE ABAZ GJOÇI
RAMADAN XHETAN GJOÇI
HYSEN XHETAN GJOÇI
NADIRE(NURIJE) REXHEP ÇOPJA(DROGU)
MUSTAFA REXHEP DROGU
SHABAN REXHEP DROGU
LUMTURIJE REXHEP SARAÇI
LIRIJE REXHEP HAFIZI
BILAL SULEJMAN KALAJA
IZET ABDULLA BUNATI(BONATI)
POLIKSENI THANAS VOGLI
AKILIN ILIA VOGLI
ELCA ILIA VULO
DHIMITER ILIA VOGLI
PIRO ILIA VOGLI
STELLA ILIA BEZHANI
HAZBIJE MEHMET KURTI
SADIK TAHIR KURTI
RUSTAN TAHIR KURTI
SKENDER TAHIR KURTI
RABIE TAHIR SHQUTI
HAJRIE TAHIR DOCI
BAJRAM TAHIR KURTI
VALENTINA TAHIR LEKA
QAZIME MEHMET
ZINE ZENEL BELUL
RABIAN ZENEL ELEZI
LIKO ZENEL MEHMET
BARIJE ZENEL REMBI
SABIKE ZENEL DOKO
LUZE ZENEL NAKOLECI
SABIHE UZEIR POSHI
PRANVERA ETHEM SELFO
MUSINE ETHEM CIPI
UZEIR ETHEM POSHI
BEGZO ETHEM SHEHU
SHEGUSHE MUSA BUFI
BEHIJE RAMDAN ZADEJA
LULEVERA RAMDAN SHTARA
MEVLUDE RAMDAN ZADEJA
FATMIR RAMADAN BUFI
AGE GJON VUKSANI
BORE DEDE JAKAJ
GJERGJ DEDE VUKSANI
SHKURTE DEDE MARINAJ
ZOGE DEDE DUKAJ
LULE DEDE VUKSANI
EDUARD DEDE VUKSANI
KATRINE NDUE PJETRA
GJON DED PJETRA
GEZIM DED PJETRA
LIZE DED PJETRA
BARDHOK DED PJETRA
REFIJE GORICA
HAVA SEFEDIN SHEHAJ
ANKO SEFEDIN SHEHU
FERUZE SEFEDIN MYSENI
AJRIJE SEFEDIN AGAJ
HYRIJE SEFEDIN THAÇI
HAJREDIN HATEM GJORLLAKU
CILJETA HOXHA (RAMO)
REMI AQIF ELMAZI
SULBIJE AQIF NELI
DALLENDYSHE AQIF NASUFI
FEHMI AQIF ZEBI
BILBIL AQIF ZEBI
BIKE SULE PARUNI
SHPRESA MURAT HOXHA
VALDETE MURAT PARUNI
VALBONA MURAT PARUNI
HATIXHE GOGOLLI
DILFIRUS ALI TOPTANI
DIANA ALI BONATI
AFERDITA IBRAHIM LUZI
BUKURIE IBRAHIM LUZI
SKENDER IBRAHIM LUZI
MEHMET IBRAHIM LUZI
GERMAINE MERIA
FEDO QAMIL HABILAJ
LAVDOSH SELMAN HABILAJ
BEQIR SELMAN HABILAJ
HABIL SELMAN HABILAJ
NAMIK SELMAN HABILAJ
HAJRIJE SULI BERBERI
MINIR NEVRUZ BERBERI
SHEFQET NEVRUZ BERBERI
DRITA NEVRUZ MORINA
DONIKA NEVRUZ QOSJA
LIRIJE NEVRUZ PAMBUKU
ELEFTERIA SPIRO KALIVA
THOMA SPIRO BAKIRI
ELENI SPIRO BAKIRI
JALLDES XHEZMI BEDINI
RUBIJE XHEZMI RESILIA
NERGJEZE XHEZMI KRYEZIU
HATO TATO ALIMERKAJ
QEMAL AHMET ALIMERKAJ
HAXHI AHMET ALIMERKAJ
ANIFE AHMET DEMAJ
ESMA AHMET MEMINAJ
QANIE AHMET DURAJ
ZAIM AHMET ASIMETAJ(ALIMERKAJ)
ANASTASIA STEFO KALLUSHI
AMALIA KOZMA ZAHO
MERI KOZMA ANDREA
PARASQEVULLA KOZMA MOJA
MIHAL KOZMA KALLUSHI
ÇLIRIME BARJAM XHIXHO
ZALO BARJAM TOPÇI
NAJADA BARJAM AGUSH
XHANE BARJAM MORAITI
RESMIJE BARJAM REZHDA
FOTO NAUM MITRE
SOTIR NAUM MITRE
SPIRO NAUM MITRE
ALEKO NAUM MITRE
SAFIJE SHEFQET MARKO
LAJE MEMHET MEAJ
BARDHE HASAN SYKAJ
FATMIRA HASAN BAJRAKTARI
KUJTIM HASAN MEAJ
SHKURTE HASAN ÇOBAJ
LIRIJE HASAN NDREJAJ
BERHAN HASAN MEAJ
VEHBI HASAN MEAJ
BUKURIJE HASAN SYKAJ
ANTON KOLË PEPA
PAULIN KOLË PEPA
SYRJA TOTO BAJAJ
RASIM TOTO BAJAJ
SOFIE TOTO REKA(BAJAJ)
LUTO TOTO BAJAJ
EMINE RAKIP KASA
FAIK RAKIP TAFANI
MISIR RAKIP TAFANI
HAJRIJE RAKIP CANI
MELEQE RAKIP DRAGOTI
BRAHIM SHABAN META
GJYLIJE SHABAN ZYBERI(META)
HAMDI SHABAN META
NURIJE SHABAN GJYSHI(META)
FAHRIJE SHABAN META
SALIJE DEMIRALI PASHO
RIDVAN DEMIRALI MULLAHI
MUSTAFA DEMIRALI MULLAHI
YRTERE DEMIRALI MULLAHI
MYRVETE DEMIRALI PIQONI
REFIJE DEMIRALI MULLAHI
NAIME SURJA MEZINI
HAXHIRE SURJA HAXHIRAJ
LILJANA SURJA MEZINI
ARDIAN SURJA MEZINI
VILMA SURJA MEZINI
MIMOZA SURJA PAPAVANGJELI
ZENEL ISUF LAME
ATIXHE ISUF MALE
XHITA ISUF ALO
ZEF DED LEKA
NUSHE DED PALOKA
LUKE DED NDOJ
PJETER DED LEKA
GJON DED LEKA
KASIANI SPIRO MIJO
ELPIDHA SPIRO CENO
MARGARITA SPIRO PASKALI
VIOLETA SPIRO PASKALI
EFTHIMIA SPIRO PASKALI
ELISABETA SPIRO PASKALI
ANESTI SPIRO PASKALI
VIOLETA SPIRO GJUZI
DORIELA ELEZ ALLCI
ISUF ELEZ ALLCI
DURIM ELEZ ALLCI
BUKURIJE HAJREDIN CULLHAI
LIRI HAKI SPAHIA
NAUSIKA ALI SPAHIA
BARDH ALI SPAHIA
DRITAN ALI SPAHIA
LINDITA ALI SPAHIA
AGRON ALI SPAHIA
SADIJE SHEHU
SABRIE CEKANI
ASIJE MANSANAKU
ELIDA ELIDA
ARTI SHEHU
FERIT SABRI QAMA
MESTAN SABRI QAMA
SELVI SABRI QAMA
TEKI SABRI QAMA
GYLYZA SABRI QAMA
MERZAI SABRI QAMA
HATLIJE ZYBER CALI
FIQIRETE ZYBER VOGLI
IKBALE ZYBER GURABARDHI
BUJAR ZYBER KOKOLI
PRENA LLESH LLESHI
TONIN ZEF LLESHI
BARDHE ZEF LLESHI
GOLEM ZEF LLESHI
NIKOLL ZEF LLESHI
PASHK ZEF LLESHI
SADIJE FAIK RADOVICKA
DRITA ISLAM GJASULA
YLLI ISLAM RADOVICKA
AGIM ISLAM RADOVICKA
CLIRIM ISLAM RADOVICKA
NEXHATIJE JONUZ BULAJ
NEXHMIJE JONUZ STERMASI
NERMINE JONUZ DERMANI
NESIME JONUZ MULLAI
BELKIZE JONUZ SHEHI
AGIME JONUZ LEKSANI
IHSAN JONUZ BULAJ
HYRIJE ASLLANI
MILDRET SUAD TOTO
SELMA SUAD SERREQI
RROK VAS SIMONI
MARIJE VAS KASNECI
ISMETE MAHMUT KERCIKU
INGRID ESTREF LIKA
ALBAN ESTREF KERCIKU
DUDE RAMO GJONZENELI
SHADIE BEGO MALAJ
BARDHOSH BEGO GJONZENELI
ZALIKA BEGO XHANI
ISA BEGO GJONZENELI
GJENOVEFA ILI STAMBOLLA
EDMOND PJETER STAMBOLLA
ELA PJETER CURRI
TOM PJETER STAMBOLLA
GJENOVEFA ISMAIL BALLO
NIKOLLA HARALLAMB TOLICA
MAKBULE RAMIS SKENDERI
FATMIR MUHEDIN SKENDERI
ESHREF MUHEDIN SKENDERI
SHAHIN MUHEDIN SKENDERI
FETIJE MUHEDIN NEZIRI
LULE SHTJEFEN MARKU
SHTJEFEN ZEF MARKU
LUIGJ ZEF MARKU
PALINE ZEF PRENDI (RUSHAJ)
LEZE ZEF HABERI
LULE ZEF PRENDI
AJET SINAN JAZOJ
SELVI SINAN NELOJ
LEONORA SINAN GJIPALI
MIRLINDA RAMADAN DUMA
ARTES RAMADAN SOKOLI
HAJDAR HALIT HABILI
LUCIJE HALIT HABILI
NAVERE HALIT HABILI
LENE NAUN HUDHRA
THOMA LLAZI HUDHRA
FOTO LLAZI HUDHRA
JULIE LLAZI HUDHRA
VANGJELI LLAZI SKENDERAJ
HAFIZE BEQIR GJATA
ENGJELLUSHE IHSAN SHEHU
XHEMILE IHSAN THANA
AZIZ GJATA
HYRIJE ISA ALIU
FIQIRI SHABAN ALIU
ELVANA SHABAN COLLAKU
XHIXHE SHEFKI HAFISLLARI
SOFIE SHEFKI KREKA
NEXHAT SHEFKI SEITLLI
STOLIE SHEFKI LANKA
VERIE SHEFKI LANKA
ASTRIT SHEFKI SEITLLI
PELLUMB SHEFKI SEITLLI
ILMIJE IDRIS ZHUDI
DYRISAF BANUSH CELA
SHPRESE BANUSH DVORANI
KUJTIM BANUSH ZHUDI
FIRDES BANUSH BALASHI
ZANA BANUSH VOCI
LIRI BANUSH SHEME
NEXHMIJE BANUSH SALIANJI
EFIGJENI DHIMITER TRAHIDHI
KRISTAQ KOSTAQ TRAHIDHI
ELZA KOSTAQ MANO
QERIME MEXHIT BALLA
XHEMAL QAZIM BALLA
LINDITA QAZIM ULIU
FLORA QAZIM VEIZI
LUTFIJE HYSEN GURA
ALBERT BESIM GURA
IRENA BESIM BUFI
VELI BESIM GURA
MIHALLAQ THANAS QELESHI
KATERINA THANAS MALOLLARI
VANGJELI TREBICKA
PIRO ANDREA SKENDI
ISMETE AVDULLA RECI
SHAQIR AHMET RECI
BEQIR AHMET RECI
ZYLFIJE AHMET HOTI
MYFARETE FAIK CAMI
VILSON SYRJA CAMI
FATBARDHA SYRJA GJERGJI
MIMOZA SYRJA JAHO
DIANA NIKOLL LULGJURAJ
URAN FUAT KOSTRECI
HASAN FUAT KOSTRECI
GENCI SKENDER SHTYLLA
ARJAN SABRI CELNIKASI
NINFA SABRI CELNIKASI
ALUSH YMER SARACI
ZANA YMER JELLA
ERIKA YMER MILETI
AURORA YMER KORMAKU
ARJAN YMER SARACI
MIRSIJE ETHEM PLAKU
MAJLINDA ETHEM KUCUKU
REMZIJE LATIF CAUSHI
SHPRESA LATIF SEFERI
YLVERA LATIF MERLIKA
GERALDINA LATIF IBERSHIMI
ANDON MICO LAPA
MILO (MIHAL) MICO LAPA
ALEKSANDRA MICO GJINI
SOKRAT MICO LAPA
PIRO MICO LAPA
MARIA MICO MESTURI
EFTERPI MICO LANGO
ANGJELINA MICO JOVANI
REFIJE TAHIR HYKA
ZEGJINE HYSEN GOROVELLI
KALEM HYSEN HYKA
DERVISH HYSEN HYKA
NAILE HYSEN XHAFA
HAJDAR HYSEN HYKA
ZENEPE HYSEN RABIA
KOSTAQE PALI BICOLLI
GAQO SOTIR BICOLLI
LLAMBI SOTIR BICOLLI
THANAS SOTIR BICOLLI
MYFARETE MYFTAR VRENOZI
PETRIT PASHO VRENOZI
RAM PASHO VRENOZI
FILLORETA LEONIDHA FEJZO
PRANVERA ABAS FEJZO
ELIZA ABAS KOCI
TAMARA ABAS BUTKA
ILDIFANE SHABAN KACI
IRMA MEHMET SKENDERI
ASTRIT MEHMET KACI
SADIK MEHMET KACI
MINUSHE TAHIR MAJA
LUTFIJE RIZA SINANI
ISMAIL RIZA MAJA
FITIM RIZA MAJA
HAJRIJE RIZA PUCI
AFRIM LAZAM PUCI
ASLLAN RAKIP ZOGU
SHEFQET RAKIP ZOGU
SULEJMAN RAKIP ZOGU
ZERE RAKIP ZOGU
QEMAL RAKIP ZOGU
SELIME RAKIP ZOGU
ARBEN SHEFQET ZOGU
SILE CELI
KATERINA PETRO PAPINGJI
KOZETA PETRO CELI
ALTIN (IOANN) PETRO CELI
DRANDE MIRASH ZEFI
FRAN NDOC ZEFI
VITORE NDOC RRETHATOKAJ
GJETO NDOC ZEFI
ZEF NDOC ZEFI
TONIN NDOC ZEFI
XHIBE HYSNI KOJKU
ILJAZ NESIM KOJKU
LIMAN NESIM KOJKU
NEXHMIJE NESIM MACKA
DEMIR NESIM KOJKU
PALOK GJERGJ NARKAJ
XHIBE HALIL RUSI
IBRAHIM MUSA RUSI
BEHARE MUSA CIKU
ZARE MUSA NOKA
BARIJE MUSA NDREU
HATIJE MUSA RUSI
BUKUROSHE HAXHI SATKA
MUSTAFA HASAN SATKA
FATBARDHA HASAN SATKA
MEDINE HASAN SATKA
LULJETA HASAN SATKA
ARETA HASAN SATKA
LUAN HASAN SATKA
ADNAND HASAN SATKA
KIMETE DAN MYFTIJA
DHURATA FERID MYFTIJA
RAMADAN XHELADIN ALLA
REFIJE XHELADIN CARJA
ZELIE XHELADIN BOCI
MISILE XHELADIN BETI
VILSON AXHEM BINERI
FEJZI AXHEM BINERI
ZEJNEBI AXHEM BABOCI
EMINE AXHEM LICAJ
KUSHE SELIM HOXHA
RESHIT MEHMET NERPJETRI
HYSNI MEHMET NERPJETRI

 

Për t’u bërë pjesë e grupit të "Shekulli"
mjafton të klikoni: Join our FB Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet.

KOMUNITETI SHEKULLI ONLINE: https://www.facebook.com/groups/1381242728701899/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ndihmat për tërmetin, fatura 500 mln euro po financohet nga buxheti

Ndihmat për tërmetin, fatura 500 mln euro po financohet nga buxheti

Publikuar më 06.08.2020
Më 17 shkurt të vitit 2020, në Konferencën e Donatorëve, e c...

Më 17 shkurt të vitit 2020, në Konferencën e Donatorëve, e cila u mbajt në Bruksel për të mbledhur financime për rindërtimin e pasojave të tërmetit të 26 nëntorit 2019, qeveria shqiptare nëpërmjet premtimeve, siguroi një shumë prej 1,1 miliardë eurosh donacione dhe hua, e cila ishte mjaftueshme për përballimin e krejt dëmeve të vlerësuara […]

Lexo më shumë

Shqipëria me numrin më të ulët të mjekëve në rajon, por mori më pak nga ndihmat e BE-së

Shqipëria me numrin më të ulët të mjekëve në rajon, por mori më pak nga ndihmat e BE-së

Publikuar më 05.08.2020
Të dhënat nga Organizata Botërore e Shëndetësise dhe studime...

Të dhënat nga Organizata Botërore e Shëndetësise dhe studime nga institucione të tjera e kanë vërtetuar se Shqipëria ka nivelin më të ulët të trupës mjekësore në vend në raport me popullsinë, por pavarësisht kësaj vendi ynë ka marrë sasinë më të ulët të fondeve që Bashkimi Europian ka vënë në dispozicion për vendet e […]

Lexo më shumë

9,5 milionë euro nga BERZH për impiantin fotovoltaik në Vaun e Dejës

9,5 milionë euro nga BERZH për impiantin fotovoltaik në Vaun e Dejës

Publikuar më 04.08.2020
BERZH, pra Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim ka nxj...

BERZH, pra Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim ka nxjerrë në pah mundësine e dhënies së një kredie për Korporata Elektroenergjetike Shqiptare, e cila ka vlerën 9.5 milion euro. Kjo shumë do të jetë për një projekt të panelit diellor lundrues që mund të ndihmojë në uljen e përdorimti të hidrocentraleve. Impianti do të ndërtohet […]

Lexo më shumë

Që para fillimit të pandemisë, euro zbret në nivelin më të ulët

Që para fillimit të pandemisë, euro zbret në nivelin më të ulët

Publikuar më 03.08.2020
Monedha e përbashkët ka shënuar një rënie të fortë sot në tr...

Monedha e përbashkët ka shënuar një rënie të fortë sot në tregun e brendshëm valutor. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, një euro u këmbye sot me 123.636 lekë, me një rënie prej 0.59 lekësh në raport me fundin e javës së kaluar. Ky është niveli më i ulët që nga data 17 mars, […]

Lexo më shumë

Standard & Poor’s konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” por paralajmëron uljen e renditjes

Standard & Poor’s konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” por paralajmëron uljen e renditjes

Publikuar më 01.08.2020
Agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard & Poor’s (S...

Agjencia ndërkombëtare e vlerësimit Standard & Poor’s (S&P) konfirmon për Shqipërinë vlerësimin aktual në “B+” si dhe me perspektivë “të qëndrueshme” në vlerësimin e saj të fundit. Mirëpo, gjithashtu paralajmëron se, nëse borxhi publik vazhdon rritjen dhe materializohen detyrimet e PPP-ve, atëherë do të mund të ule renditjen vitin e ardhshëm. “Ne mund të ulim […]

Lexo më shumë

Nënshkruhet marrëveshja për Parkun Fotovoltaik të Karavastasë, investimi fillon në shtator

Nënshkruhet marrëveshja për Parkun Fotovoltaik të Karavastasë, investimi fillon në shtator

Publikuar më 31.07.2020
Ditën e sotme, qeveria shqiptare ka nënshkruar marrëveshjen ...

Ditën e sotme, qeveria shqiptare ka nënshkruar marrëveshjen me kompaninë gjigande franceze Voltalia në lidhje me ndërtimin e Parkut Fotovoltaik të Karavastasë. Ishte ministrja Balluku që nënshkroi marrëveshjen nga pala shqiptare ndërsa kryeministri Rama bëri me dije se investimi 100 milion eurosh fillon nga muaji shtator. “Është një ditë e shënuar pushimi në kalendarin e […]

Lexo më shumë

Banka Botërore, 15 milionë euro kredi për Shqipërinë për luftën kundër COVID-19

Banka Botërore, 15 milionë euro kredi për Shqipërinë për luftën kundër COVID-19

Publikuar më 31.07.2020
Banka Botërore miratoi një financim prej 15 milionë eurosh k...

Banka Botërore miratoi një financim prej 15 milionë eurosh kredi për Shqipërinë si mbështetje në luftën kundër COVID-19. Financimi do të përdoret për të forcuar shërbimet e shëndetit publik dhe për të mbrojtur jetën e grupeve më të rrezikuara nga virusi. Projekti do të trajnojë stafin mjekësor për të parandaluar infektimet mes tyre. Fondi do […]

Lexo më shumë

Industria globale e turizmit humbi 320 miliardë dollarë

Industria globale e turizmit humbi 320 miliardë dollarë

Publikuar më 30.07.2020
Pandemia e koronavirusit i kushtoi industrisë globale të tur...

Pandemia e koronavirusit i kushtoi industrisë globale të turizmit 320 miliardë dollarë humbje, në periudhën janar-maj të vitit 2020, bëri të ditur Organizata Botërore e Turizmit, që funksionon pranë Kombeve të Bashkuara. Në një raport të publikuar të martën, organizata tha se kjo humbje është tri herë më e madhe se ajo nga kriza globale […]

Lexo më shumë