Ish-të përndjekurit, gati kësti i tretë për 480 trashëgimtarë

Emrat/ Përfituesit e këstit të tretë duhet të dorëzojnë dokumentet në Ministrinë e Financave. Për përfituesit, afati i dosjes deri në fund të shtatorit. 13 mijë emra në radhë

Ministria e Financave ka publikuar emrat e trashëgimtarëve të ish-të përndjekurve politikë që do të dëmshpërblehen. Bëhet fjalë për 480 emra të rinj në kategorinë e trashëgimtarëve, të cilëve u kërkohet të dorëzojnë në Drejtorinë e Përfitimeve certifikatë personale dhe numër të ri të llogarisë bankare. Pas këtij veprimi, ata mund të tërheqin këstin, sipas shumës që i takon gjithsecilit. “Shekulli” boton sot përfituesit e rinj, ndërkohë që për të tjerët është caktuar statusi i çdo dosjeje, e cila duhet të rregullohet në krye të dy muajve.

Afati

Një muaj e gjysmë afat do të kenë në dispozicion trashëgimtarët për të dorëzuar dokumentet që nevojiten pranë Drejtorisë së Pagave dhe Dëmshpërblimeve. Përkundrejt të dënuarve që jetojnë, të cilët mjaftohen duke dorëzuar vetëm certifikatë familjare dhe numër llogarie, lista e kërkesave për trashëgimtarët është më gjerë. Nga këta të fundit për lëvrimin e çdo kësti kërkohet: kopje e letërnjoftimit, numër llogarie, certifikatë vdekjeje, certifikatë e trungut familjar, dëshmi trashëgimie dhe prokurë. Sipas Ministrisë së Financave, certifikata e vdekjes është kusht ligjor për shpërndarjen e dëmshpërblimit dhe nuk zëvendësohet me vendim gjykate që shpall të vdekur individin. E njëjta gjë vlen edhe për certifikatën e trungut të familjes, e cila nuk mund të zëvendësohet me certifikatë negative të lëshuar nga zyrat e Gjendjes Civile. Nga ana tjetër, nëse nuk ka një përfaqësues me prokurë, procesi ndërlikohet edhe më tepër, pasi duhet që për në ndarjen e çdo pagese të gjithë përfituesit e radhës së parë dhe të dytë që kanë aplikuar të kenë bërë dorëzimin e dokumenteve. Në të kundërt, dosja mbetet e bllokuar. Është pikërisht kjo një ndër arsyet, krahas pamjaftueshmërisë së fondit, ajo që ka sjellë ngadalësim të procesit për këtë kategori. N.Gj

BAFTJARE ALLAJBEU
LUIZA TOMOR TYRKU
HYSEN TOMOR ALLAJBEU
FATIME VEIZAJ
DINE HAKI SEITAJ
DURIM HAKI VEIZAJ
KIMETE HAKI VEIZAJ
HASIME HAKI NAZERAJ
BUKURIJE MANCILA
XHILE RUBLIA
FLUTURA CAMI
SIBE GJOSHI
AFERDITA LETA
YLLKA MANCILA
HEKURAN MANCILA
MARIKA PEPPO
MYNYRE BEXHET CANE
BUJAR BEXHET SEJDO
MEDIME BEXHET SEJDO
HASEKO BEXHET COLLAKU
BEGZANE ISUF ARAPI
XHEVIT ISUF OSHAFI
HAXHI ISUF OSHAFI
IDUSHE ADEM PUDJA
RAMAZAN ADEM PUDJA
DELIP ADEM PUDJA
HAXHI ADEM PUDJA
ZELI ADEM ALDISHA
DEJE ADEM PUDJA
NESLIBE XHAFERR BALILI
SHPRESA QEMAL FRASHERI
AGRON QEMAL BALILI
HATEME KALEMAJ
KADRI MEHMET KALEMAJ
NAILE MEHMET DERVISHI
MELAIZE MEHMET RAMA
MYSLIMAN MEHMET KALEMAJ
XHEVIT MEHMET KALEMAJ
JORGULLE SHUPULI
MARINA NIKOLLA BASHO
JARAS NIKOLLA SHUPULI
SPIRO NIKOLLA SHUPULI
ELENA NIKOLLA JANI
VASILLO NIKOLLA POCI
RABIJE ZYFER ROCI
ISUF KODHEL ROCI
MERSINE KODHEL BODURII
RAMAZAN KODHEL ROCI
FERIDE KODHEL TOSKA
NEIM KODHEL ROCI
ARBEN KODHEL ROCI
DASHAMIR SELAMI GJYLI
ZINA PAL BAZE
DHURATA DRAGO BAZE
ILIR DRAGO BAZE
SUZANA DRAGO CAMA
YLLI DRAGO BAZE
GANXHE RROK TONEJ
AGE LASH TONEJ(SHKURTAJ)
LAZER LASH TONEJ
LUIGJ LASH TONEJ
RROK LASH TONEJ
ZEF LASH TONEJ
ÇILE LASH TONEJ(GOCAJ)
EGLANTINA HAJDAR MEHMETI
ENITE HAJDAR MOCI
ERVEHE HAJDAR PERJAKU
TEUTA HAJDAR MEHMETI
VELICAN HAJDAR GOLEMI
SHPRESA ABDYL HARIFI
GEZIM ABDYL HARIFI
BASHKIM ABDYL HARIFI
EMINE ABDYL HARIFI
KUJTIM ABDYL HARIFI
SHPRESIM ABDYL HARIFI
NAIM ABDYL HARIFI
TOMORR ABDYL HARIFI
FEJZIJE ABDYL DIVA(HARIFI)
GJYZE JONUZ CELAJ
MALIQ JONUZ ALIJA
RUSTEM JONUZ ALIJA
SAIT JONUZ ALIJA
SHEFQET JONUZ ALIJA
SELAUDIN PIRO ILJAZI
NAILE MUSLIM AGO
AGRON RESHAT AGO
DRITA RESHAT AGO
FLORESHA RESHAT VOKOPOLA
GJYLFIZARE RESHAT XHINDOLI
ZYHRA RESHAT LUARI
PERPARIM RESHAT AGO
BUKURIJE ISTREF BACE
MIRELA REFIK BACE
TEUTA REFIK ASKA
ZHANETA REFIK BACE
GJON ZEF VOLAJ
HANE ZEF PLLUMAJ
NDUE ZEF VOLAJ
NIKOLL ZEF VOLAJ
PJETER ZEF VOLAJ
VITORE ZEF PLLUMAJ
AGRON RESUL TARELLI
NJAZI RESUL TARELLI
PELLUMB RESUL TARELLI
SANABER RESUL HOXHA
LYTFIJE ALUSH BESHELLO
NEVRUS GANI BESHELLO
RAZIJE HALIM NURKA
SHYQYRI HALIM HAZIZI
BAJAME HALIM TOMORI
METULLA HALIM SADIKU
BEQIR HALIM HAZIZI
QERIME HALIM FARIA
BUKURIJE ZENEL DRIZA
LULJETA SHEFKI DRIZA
ALI SHEFKI DRIZA
NADIRE SHEFKI BRAHAJ
SHKELZEN SHEFKI DRIZA
GAZMEND SHEFKI DRIZA
SHPETIM SHEFKI DRIZA
MEJREME HASAN CELAJ
QAMIL EMIN CELAJ
BEDRIJE EMIN HALILAJ
FADIL EMIN CELAJ
FATIME ISLAM SULA
BAJRAM BEXHET SULA
ZINI BEXHET SULA
DRITA NDUE KOLA
KOL NDUE KOLA
DONATA QERIM SELMANAJ
ISMETE SELIM KOSTRECI
ENVER SELIM ZYMA
QAMILE RAKIP TAFA
XHEMAL KADRI TAFA
XHILE KADRI TAFA
XHAFERR KADRI TAFA
PETREF KADRI TAFA
QEFSERE SIHAT XORXI
SHPRESA QANI XORXI
NERITAN QANI XORXI
NEXHMIJE OSMAN SALIU
FETIE HAMDI LAMCE
SHPETIM HAMDI SALIU
HATIXHE HAMDI ZENELI
SUZANA HAMDI DAKOLLI
TEUTA HAMDI KONA
FATMIR HAMDI SALIU
SILVANA HAMDI ARAPAJ
FATO MYFTAR GRAMSHI
VERJANE DERVISH HASANI
ISMET DERVISH GRAMSHI
BISERE DERVISH ZYLJA
ELMAZE DERVISH LEZHA
AGRON DERVISH GRAMSHI
MIMOZA DERVISH GOKOVI
LULE MEHILL MARKU
LAZER MARK MARKU
AGE MARK KRONI
SHAQE MARK PREKA
LEZE MARK SHPORI
MARIKA GJYSH SHERAJ
QEMAL SERVET SHERAJ
AGIM SERVET SHERAJ
TEKI SERVET SHERAJ
BEJAZIT SERVET SHERAJ
JANI LOLI KOLO
ARETI LOLI JORGJI
THOMA LOLI KOLO
SOTIR LOLI KOLO
KRISTOFOR SERO DILO
NOLI SERO DILO
LEFTER SERO DILO
EFTALI SERO PAPA
NIKOLETA ZEF DABERDAKU
KOLË ERNEST DABERDAKU
MARÇELA ERNEST DABERDAKU
RUSHE BAJRAM AVDIAJ
ANGJELIN FRROK TARAZHI
AUGUSTIN FRROK TARAZHI
PASHKE FRROK TARAZHI
LIZE NDUE BARBULLUSHI
REGJINA NUSH BARBULLUSHI
PERPARIJE SHABAN BAKO
TAHIR JAKUP BAKO
SHPETIM JAKUP BAKO
GIMI JAKUP BAKO
LULE JAK RAMA
LINE POG PREBIBAJ(RAMA)
VASIL THOMA FOTIU
JORJI(JORGJI) THOMA FOTIU
LEFTER THOMA FOTIU
MARGARITA THOMA NASTO
MERI PANDO KOSTURI
KLIO PANDO EVANGJELI
GRIGOR JANKO MULLA
DRITA SHABAN HARIZI
SHKELQIM FEJZI HARIZI
ANILA FEJZI MINGAJ
DILE LUC GRISHAJ
AGE MARK BAKALLI(GRISHAJ)
GJOK MARK GRISHAJ
PRENDE MARK PRENDASHI(GRISHAJ)
LUMNIJE MARK GRISHAJ
MARIE MARK GRISHAJ
LAVDIJE HASAN HASANBELLIU
GËZIM FAIK HASANBELLI(HASANBELLIU)
HATIXHE FAIK HASANBELLI(HASANBELLIU)
MIMOZA FAIK MEMUSHAJ
DURIM FAIK HASANBELLIU
ENDRI FAIK HASANBELLIU
NAFIJE SALI KOÇI
NAZMIJE SALI VUTHI
LIRIJE SALI HASAJ
KISMET SALI VATA
NAZMI SALI VATA
ENVER SALI VATA
NADIRE OSMAN HALILI(HIJA)
FIQIRETE OSMAN CELEPIJA(HIJA)
ARTAN OSMAN HIJA
ALBANA OSMAN ÇOÇJA(HIJA)
MANJOLA OSMAN CARA(HIJA)
ULUMBIJE EMIN ALKU(ALLCIU)
ANILA HASHIM REXHA
ROZETA HASHIM RAMA
ETMIR HASHIM ALKU(ALLCIU)
MRI NDREKE PECAJ
RROK TOME PECAJ
LENE TOME DODA(PECAJ)
PRELE TOME PECAJ
LUÇE TOME GJOKA(PECAJ)
GJOKE TOME PECAJ
LIRIJE MEHMET GJONI(STURCE)
BURHAN MEHMET STURCE
SHPRESA MEHMET BRAHIMI(STURCE)
KUJTIM MEHMET STURCE
GASPER QERIM SADIKU
ANETA PJETER SADIKU
BARIJE YMER ELEZI
BASHKIM SHABAN ELEZI
FATMIRA SHABAN KOTKA(ELEZI)
GEZIM SHABAN ELEZI
ZAIDE SHABAN ELEZI
LUMTURIE SHABAN ELEZI
FLORJANDA GANI PAJA(TARJA)
ERVIN PETRIT PAJA
ADNAN MEHMET ISUFI
ELENI KOLE PRIFTI
GJERGJI FERDINAND PRIFTI
MARINELA FERDINAND PRIFTI
ZAHIDE ABAZ GJOÇI
RAMADAN XHETAN GJOÇI
HYSEN XHETAN GJOÇI
NADIRE(NURIJE) REXHEP ÇOPJA(DROGU)
MUSTAFA REXHEP DROGU
SHABAN REXHEP DROGU
LUMTURIJE REXHEP SARAÇI
LIRIJE REXHEP HAFIZI
BILAL SULEJMAN KALAJA
IZET ABDULLA BUNATI(BONATI)
POLIKSENI THANAS VOGLI
AKILIN ILIA VOGLI
ELCA ILIA VULO
DHIMITER ILIA VOGLI
PIRO ILIA VOGLI
STELLA ILIA BEZHANI
HAZBIJE MEHMET KURTI
SADIK TAHIR KURTI
RUSTAN TAHIR KURTI
SKENDER TAHIR KURTI
RABIE TAHIR SHQUTI
HAJRIE TAHIR DOCI
BAJRAM TAHIR KURTI
VALENTINA TAHIR LEKA
QAZIME MEHMET
ZINE ZENEL BELUL
RABIAN ZENEL ELEZI
LIKO ZENEL MEHMET
BARIJE ZENEL REMBI
SABIKE ZENEL DOKO
LUZE ZENEL NAKOLECI
SABIHE UZEIR POSHI
PRANVERA ETHEM SELFO
MUSINE ETHEM CIPI
UZEIR ETHEM POSHI
BEGZO ETHEM SHEHU
SHEGUSHE MUSA BUFI
BEHIJE RAMDAN ZADEJA
LULEVERA RAMDAN SHTARA
MEVLUDE RAMDAN ZADEJA
FATMIR RAMADAN BUFI
AGE GJON VUKSANI
BORE DEDE JAKAJ
GJERGJ DEDE VUKSANI
SHKURTE DEDE MARINAJ
ZOGE DEDE DUKAJ
LULE DEDE VUKSANI
EDUARD DEDE VUKSANI
KATRINE NDUE PJETRA
GJON DED PJETRA
GEZIM DED PJETRA
LIZE DED PJETRA
BARDHOK DED PJETRA
REFIJE GORICA
HAVA SEFEDIN SHEHAJ
ANKO SEFEDIN SHEHU
FERUZE SEFEDIN MYSENI
AJRIJE SEFEDIN AGAJ
HYRIJE SEFEDIN THAÇI
HAJREDIN HATEM GJORLLAKU
CILJETA HOXHA (RAMO)
REMI AQIF ELMAZI
SULBIJE AQIF NELI
DALLENDYSHE AQIF NASUFI
FEHMI AQIF ZEBI
BILBIL AQIF ZEBI
BIKE SULE PARUNI
SHPRESA MURAT HOXHA
VALDETE MURAT PARUNI
VALBONA MURAT PARUNI
HATIXHE GOGOLLI
DILFIRUS ALI TOPTANI
DIANA ALI BONATI
AFERDITA IBRAHIM LUZI
BUKURIE IBRAHIM LUZI
SKENDER IBRAHIM LUZI
MEHMET IBRAHIM LUZI
GERMAINE MERIA
FEDO QAMIL HABILAJ
LAVDOSH SELMAN HABILAJ
BEQIR SELMAN HABILAJ
HABIL SELMAN HABILAJ
NAMIK SELMAN HABILAJ
HAJRIJE SULI BERBERI
MINIR NEVRUZ BERBERI
SHEFQET NEVRUZ BERBERI
DRITA NEVRUZ MORINA
DONIKA NEVRUZ QOSJA
LIRIJE NEVRUZ PAMBUKU
ELEFTERIA SPIRO KALIVA
THOMA SPIRO BAKIRI
ELENI SPIRO BAKIRI
JALLDES XHEZMI BEDINI
RUBIJE XHEZMI RESILIA
NERGJEZE XHEZMI KRYEZIU
HATO TATO ALIMERKAJ
QEMAL AHMET ALIMERKAJ
HAXHI AHMET ALIMERKAJ
ANIFE AHMET DEMAJ
ESMA AHMET MEMINAJ
QANIE AHMET DURAJ
ZAIM AHMET ASIMETAJ(ALIMERKAJ)
ANASTASIA STEFO KALLUSHI
AMALIA KOZMA ZAHO
MERI KOZMA ANDREA
PARASQEVULLA KOZMA MOJA
MIHAL KOZMA KALLUSHI
ÇLIRIME BARJAM XHIXHO
ZALO BARJAM TOPÇI
NAJADA BARJAM AGUSH
XHANE BARJAM MORAITI
RESMIJE BARJAM REZHDA
FOTO NAUM MITRE
SOTIR NAUM MITRE
SPIRO NAUM MITRE
ALEKO NAUM MITRE
SAFIJE SHEFQET MARKO
LAJE MEMHET MEAJ
BARDHE HASAN SYKAJ
FATMIRA HASAN BAJRAKTARI
KUJTIM HASAN MEAJ
SHKURTE HASAN ÇOBAJ
LIRIJE HASAN NDREJAJ
BERHAN HASAN MEAJ
VEHBI HASAN MEAJ
BUKURIJE HASAN SYKAJ
ANTON KOLË PEPA
PAULIN KOLË PEPA
SYRJA TOTO BAJAJ
RASIM TOTO BAJAJ
SOFIE TOTO REKA(BAJAJ)
LUTO TOTO BAJAJ
EMINE RAKIP KASA
FAIK RAKIP TAFANI
MISIR RAKIP TAFANI
HAJRIJE RAKIP CANI
MELEQE RAKIP DRAGOTI
BRAHIM SHABAN META
GJYLIJE SHABAN ZYBERI(META)
HAMDI SHABAN META
NURIJE SHABAN GJYSHI(META)
FAHRIJE SHABAN META
SALIJE DEMIRALI PASHO
RIDVAN DEMIRALI MULLAHI
MUSTAFA DEMIRALI MULLAHI
YRTERE DEMIRALI MULLAHI
MYRVETE DEMIRALI PIQONI
REFIJE DEMIRALI MULLAHI
NAIME SURJA MEZINI
HAXHIRE SURJA HAXHIRAJ
LILJANA SURJA MEZINI
ARDIAN SURJA MEZINI
VILMA SURJA MEZINI
MIMOZA SURJA PAPAVANGJELI
ZENEL ISUF LAME
ATIXHE ISUF MALE
XHITA ISUF ALO
ZEF DED LEKA
NUSHE DED PALOKA
LUKE DED NDOJ
PJETER DED LEKA
GJON DED LEKA
KASIANI SPIRO MIJO
ELPIDHA SPIRO CENO
MARGARITA SPIRO PASKALI
VIOLETA SPIRO PASKALI
EFTHIMIA SPIRO PASKALI
ELISABETA SPIRO PASKALI
ANESTI SPIRO PASKALI
VIOLETA SPIRO GJUZI
DORIELA ELEZ ALLCI
ISUF ELEZ ALLCI
DURIM ELEZ ALLCI
BUKURIJE HAJREDIN CULLHAI
LIRI HAKI SPAHIA
NAUSIKA ALI SPAHIA
BARDH ALI SPAHIA
DRITAN ALI SPAHIA
LINDITA ALI SPAHIA
AGRON ALI SPAHIA
SADIJE SHEHU
SABRIE CEKANI
ASIJE MANSANAKU
ELIDA ELIDA
ARTI SHEHU
FERIT SABRI QAMA
MESTAN SABRI QAMA
SELVI SABRI QAMA
TEKI SABRI QAMA
GYLYZA SABRI QAMA
MERZAI SABRI QAMA
HATLIJE ZYBER CALI
FIQIRETE ZYBER VOGLI
IKBALE ZYBER GURABARDHI
BUJAR ZYBER KOKOLI
PRENA LLESH LLESHI
TONIN ZEF LLESHI
BARDHE ZEF LLESHI
GOLEM ZEF LLESHI
NIKOLL ZEF LLESHI
PASHK ZEF LLESHI
SADIJE FAIK RADOVICKA
DRITA ISLAM GJASULA
YLLI ISLAM RADOVICKA
AGIM ISLAM RADOVICKA
CLIRIM ISLAM RADOVICKA
NEXHATIJE JONUZ BULAJ
NEXHMIJE JONUZ STERMASI
NERMINE JONUZ DERMANI
NESIME JONUZ MULLAI
BELKIZE JONUZ SHEHI
AGIME JONUZ LEKSANI
IHSAN JONUZ BULAJ
HYRIJE ASLLANI
MILDRET SUAD TOTO
SELMA SUAD SERREQI
RROK VAS SIMONI
MARIJE VAS KASNECI
ISMETE MAHMUT KERCIKU
INGRID ESTREF LIKA
ALBAN ESTREF KERCIKU
DUDE RAMO GJONZENELI
SHADIE BEGO MALAJ
BARDHOSH BEGO GJONZENELI
ZALIKA BEGO XHANI
ISA BEGO GJONZENELI
GJENOVEFA ILI STAMBOLLA
EDMOND PJETER STAMBOLLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet