×

Rr. Ismail Qemali, Pallati 18, Kati 1, 1001, Tiranë, Shqipëri
“Shekulli Group”

Ish-të përndjekurit, gati kësti i tretë për 460 trashëgimtarë

Emrat/ Përfituesit e këstit të tretë duhet të dorëzojnë dokumentet në Ministrinë e Financave. Për emrat e rinj afat deri në fund të shtatorit për dosjen. 13 mijë emra në radhë

Ministria e Financave ka publikuar emrat e trashëgimtarëve të ish-të përndjekurve politikë që do të dëmshpërblehen. Bëhet fjalë për 460 emra të rinj në kategorinë e trashëgimtarëve, të cilëve u kërkohet të dorëzojnë në Drejtorinë e Përfitimeve certifikatë personale dhe numër të ri të llogarisë bankare. Pas këtij veprimi, ata mund të tërheqin këstin, sipas shumës që i takon gjithsecilit. “Shekulli” boton sot përfituesit e rinj, ndërkohë që për të tjerët është caktuar statusi i çdo dosjeje, e cila duhet të rregullohet në krye të dy muajve.

Afati

Dy muaj afat do të kenë në dispozicion trashëgimtarët për të dorëzuar dokumentet që nevojiten pranë Drejtorisë së Pagave dhe Dëmshpërblimeve. Përkundrejt të dënuarve që jetojnë, të cilët mjaftohen duke dorëzuar vetëm certifikatë familjare dhe numër llogarie, lista e kërkesave për trashëgimtarët është më gjerë. Nga këta të fundit për lëvrimin e çdo kësti kërkohet: kopje e letërnjoftimit, numër llogarie, certifikatë vdekjeje, certifikatë e trungut familjar, dëshmi trashëgimie dhe prokurë. Sipas Ministrisë së Financave, certifikata e vdekjes është kusht ligjor për shpërndarjen e dëmshpërblimit dhe nuk zëvendësohet me vendim gjykate që shpall të vdekur individin. E njëjta gjë vlen edhe për certifikatën e trungut të familjes, e cila nuk mund të zëvendësohet me certifikatë negative të lëshuar nga zyrat e Gjendjes Civile. Nga ana tjetër, nëse nuk ka një përfaqësues me prokurë, procesi ndërlikohet edhe më tepër, pasi duhet që për në ndarjen e çdo pagese të gjithë përfituesit e radhës së parë dhe të dytë që kanë aplikuar të kenë bërë dorëzimin e dokumenteve. Në të kundërt, dosja mbetet e bllokuar. Është pikërisht kjo një ndër arsyet, krahas pamjaftueshmërisë së fondit, ajo që ka sjellë ngadalësim të procesit për këtë kategori.

LISTA

PASHKE GJIN COKU
PJETER PALOK COKU
SIMON PALOK COKU
VLASH PALOK COKU
FATIME SHABAN META
SHQIPONJE OSMAN LUSHNJA
PRANVERA OSMAN META
MAJLINDA OSMAN HASANI
VALBONA OSMAN HYRA
ADNAN RUSTEM TABAKU
XHEMILE MYFTAR CEKREZI
HAXHI NEVRUZ CEKREZI
FERIT NEVRUZ CEKREZI
SHEFKI NEVRUZ CEKREZI
JOLANDA FUAT HYSA
TEUFIK ALLAMAN HYSA
ROALD ALLAMAN HYSA
JOLANDA ANDREA ZOTO
POLIKSENI VANGJEL ZOTO
IRENA VANGJEL ZOTO
HASAN ZENEL DERVISHLLARI
QAMILE MEHMET MECA
DITURIJE HYSEN MENIKU
ZENEL HYSEN MECA
SKENDER HYSEN MECA
QEMAL HYSEN MECA
FATMIRE HYSEN QESJA
HAKUNIJE HYSEN MARTINAJ
DHURATA HYSEN MECA
SOFIJE PALOK DERANI
XHULIANA PARIT KARRUKU
SAFIJE XHELADIN HERENI
HATE BAJRAM LLESHI
SHPETIM BAJRAM HERENI
SANABER DALI HYSOLLI
IRJAT NEXHMI HYSOLLI
MERGIM NEXHMI HYSOLLI
JACE NEXHMI HYSOLLI
EGLANTINA NEXHMI HYSOLLI
EMIN NEXHMI HYSOLLI
MRI TOM GILA
DILE PREKE MARDODA
TEREZINA PREKE PREKNICAJ
ZEF PREKE GILA
GJERGJ PREKE GILA
FERDANE HAXHI MUCKA
FERDINAND DEMIR MUCKA
ALFONX DEMIR MUCKA
QENAM DEMIR MUCKA
ZAMIRA DEMIR KADIU
LUMTURI RIZA SULCE
LILJANA DILAVER SULCE
TEFTA(ANASTASIA) DILAVER KOLACI
VIOLETA DILAVER KACO
KASTRIOT DILAVER SULCE
IRMA DILAVER SULCE
MRI TOME PLLUMAJ
LIZE MARK PEPAJ
SABIRE LATIF DRANGA
BARDHUL FADIL PILAVI
DILE PRENG MARGJONI
DILE MHILL PALOKA
MARTE MHILL PERVATHI
GJELE MHILL BARDHOKU
GJYSTE MHILL LESAJ
FILE VELI BODLLI
BAJRAM HAZIZ BODLLI
HANKE HAZIZ KRUJA
HASIME NEXHIP BENDO
MYNEVERE FAIK AGOLLI
VULLNET FAIK BENDO
DHIMITER FAIK BENDO
BASHKIM FAIK BENDO
FITNETE ISMAIL HASNAJ
DRITA IBRAHIM HATIBI
LIRI IBRAHIM PUSTINA
FATIME BANUSH LIKAJ
MITAT BANUSH ZENELAJ
FAIRE BANUSH PASHAJ
PERIJE BANUSH RIZAJ
FATIME FUAT BEGA
VIRGJINESH FUAT BARUTI
ALI FUAT KULLA
MYZAFER FUAT KULLA
TELETE FUAT VOCI
NILKE XHELAL MANI
XHEMAL REXHEP MANI
FAIK REXHEP MANI
DAVE REXHEP DACI
XHELAL REXHEP MANI
NAFIE REXHEP CANI
LULE GJERGJ GJONI
TOME LUIGJ GJONI
KUSHE LUIGJ JAKAJ
MATI LUIGJ GJONI
GEGE LUIGJ GJONI
GJYLE SHEFKET HAXHI
ROBERT SERVET HAXHI
DIANA SERVET DERVISHLLARI
ZHULIETA SERVET BELLA
QERIME XHAFER DODA
SELMAN DESTAN DODA
FERIDE DESTAN TUSKU
SHAHIN DESTAN DODA
SAMI DESTAN DODA
BESHIR DESTAN DODA
SHEFKI DESTAN DODA
MUHAMET DESTAN DODA
HAKE BAJRAM VELIJA
ZADE MUHO HASAJ
ESMA MUHO VELIJA
KIJE MUHO CELAJ
NURIJE MUHO SHABAJ
LULZIME BRAHIM LIMANI
SHUKRI SHPRESIM LIMANI
EVERLAD SHPRESIM LIMANI
SIDIKA SHPRESIM LIMANI
RUMIJE SHABAN ISLAMI
NAZMI XHELADIN ISLAMI
LATIF XHELADIN ISLAMI
BASHKIM XHELADIN ISLAMI
HEKURAN XHELADIN ISLAMI
EMRUSH XHELADIN ISLAMI
DAUT XHELADIN ISLAMI
ILMIJE XHELADIN HUTJA
KUMRIE XHELADIN KAZANI
SIMON DYLBER DURMO
NADIR DYLBER DURMO
VIKTORIJA SPIRO PICI
LINDITA NIKOLLAQ DASHI
ANDON NIKOLLAQ PICI
ISMETE OSMAN DERVISHI
BEHLUL ISAK DERVISHI
NAFIZE ISAK CIZMJA
HIDAJETE ISAK CIZMJA
YLVI ISAK DERVISHI
SEFER ISAK DERVISHI
BESNIKE ISAK DOBROSHI
BAFTJAR ISAK DERVISHI
MANUSHA MUHAMET MAZE
ELIDA HYDAI MAZE
SHPETIME HYDAI MAZE
LINDITA HYDAI MAZE
EDLIRA HYDAI MAZE
ALTIN HYDAI MAZE
HURMA HYDAI MAZE
ESMERALDA HYDAI MAZE
HYRIJE DERVISHE VRENOZI
MINUSHE NAZIF KAJLIC
AGIM NAZIF VRENOZI
KUJTIM NAZIF VRENOZI
AFERDITA NAZIF PETO
LIRIE NAZIF LULE
DYLBER NAZIF VRENOZI
HYLEME SHAQIR RRASHI
FATMIR FUAT RRASHI
NAFIJE FUAT TYLI
SHPRESA FUAT RRASHI
HAMIDE ALI MUSTAFA
LUMTURIJE RIZA OGRENI
FETIJE RIZA KODRA
THIMIJE RIZA MORAVA
QERIM RIZA MUSTAFA
SANIJE RIZA MULLA
FLORESHA RIZA CACANI
FATIKO HYSEN KULLA
BEJCE SHABAN SALIHA
SADETE SHABAN XHUTI
SAXHIDE SHABAN BAROLLI
LUMTURI SHABAN ZEQO
MELEQ SHABAN KULLA
NEVRUZE SHABAN KULLA
ZYRA XHAFERR PLAKA
BEHIJE LLUKMAN NEZHA
IDAJET LLUKMAN PLAKA
DEMIR LLUKMAN PLAKA
JORGJIE NDONI VERRIA
VIRON ANDON VERRIA
PJERETA ANDON BELLO
NAXHIJE RAMO HARDOLLI
FLUTURA XHELAL HARDOLLI
MYKDIR XHELAL HARDOLLI
MIRELA HALIT DAUTOVI
NEDA SHYQYRI DAUTOVI
ALMA SHYQYRI DAUTOVI
RABIJE BEQIR MUHJA
SHEUQET SMAJL MUHJA
SKENDER SMAJL MUHJA
YMER SMAJL MUHJA
AHMET SMAJL MUHJA
FITNET SMAJL BALERI
NDRICIM SMAJL MUHJA
SAFETE SHEFQET LIMANOVI
AIDA RAMADAN LIMANOVI
GENC RAMADAN LIMANOVI
IBRAHIM FADIL KRAJA
NJAZI FADIL KRAJA
BEHIJE ALI MUHO
NAZIME LUTFI MUKA
FATMIR LUTFI SHEHU
LUTFI LUTFI SHEHU
VIOLETA FAIK BARBULLUSHI
FATBARDHA SAMI KULLI
GEZIM SAMI BARBULLUSHI
PETRIT SAMI BARBULLUSHI
RITVAN SAMI BARBULLUSHI
NERIMAN SAMI BARBULLUSHI
DJALOSH GANI META
RAHIME GANI XHOLI
NAZMIE GANI GJURA
LUTFIE GANI SHTREZI
TUSH GANI META
DRANDE KOL MALI
LIZE ZEF LUMCI
GJERGJ ZEF MALI
DRANDE ZEF GJONI
PELLUMB BESIM LULE
MEHMET BESIM LULE
VEHID OSMAN SPAHIJA
AGE ILLI GJERGJI
VASIL RROK GJERGJI
MELIHA AHMET DERVISHI
ASTRIT QAZIM DEVISHI
ELNAR QAZIM DEVISHI
RESMIE DULE SALIU
IRINI QERIM LACO
MUSA QERIM SHEHU
HATIQE QERIM DANA
ZYME ALI BEJTJA
NUREDIN SHAQIR BEJTJA
SADETE SHAQIR MYFTIU
VASILIQI QIRO GJINI
ELIDON KOZMA GJINI
ELCA KOZMA GJINI
SYME KASEM MUKA
URAN SHEUQET MUKA
ADNAN SHEUQET MUKA
NEXHATIJE SHEUQET SINANI
BEDRIJE SHEUQET QUKU
MUSERET SHEUQET MUKA
KAJACE KODHEL DARZEZA
QEMAL VELI DARZEZA
AGIM VELI DARZEZA
ZARIF VELI DARZEZA
SABIRE VELI DARZEZA
HATIXHE VELI SULI
MAMUDE IMER ISUFAJ
BESIKO SALI HOXHA
QAZIME SALI MAHMUTI
FIQERETE SALI ALIMETAJ
VENERANDA ZEF KOJA
EMILJAN PAULIN KOJA
ELTON PAULIN KOJA
MELEQE ARIS KANANI
BAJRAM ELMAZ KANANI
SALUSHE ELMAZ KANANI
BUKUROSHE ELMAZ BULLA
HYSEN ELMAZ KANANI
SHQIPONJA ELMAZ NANAJ
ANTONJETA NDOC PALI
REGJINA NDOC BERISHA
BEPIN NDOC NDOJA
PAULIN NDOC NDOJA
SHEGE KADRI SELENICA
EDMOND GANI SELENICA
FATMIRA GANI BERISHA
JORGJIE PETRO PRIFTI
ELENA ZOI ZOI
KLARITA ZOI STEFANI
IKBALE FIKO KOKOSHI
QAZIM ENGJELL KOKOSHI
MIRE NIKE RRUSHAJ
PRENDE NDOK VUKELAJ
SHEFKO JAHO HOXHA
SKENDER SHERIF HOXHA
MEXHIDE SHERIF SIMONI
ISLAM SHERIF HOXHA
MARGARITA PJETER DREDHAJ
GJOVALIN MARK DREDHAJ
NIKOLIN MARK DREDHAJ
MELPOMENI KRISTI KONOMI
DHIMITER BEBI KONOMI
HARILLA BEBI KONOMI
GJENOVEFA BEBI KONOMI
ANDREA BEBI KONOMI
ULFET DALIP RUKA
XHEMAL MAZAR RUKA
FEIME MAZAR RAMA
VIOLETA MAZAR MAZREKU
TEKI MAZAR RUKA
LIRI MAZAR PUCI
ZYMBYLE SALIH SHKEMBI
YLLSON NEXHIP SHKEMBI
HAXHI NEXHIP SHKEMBI
EQREM NEXHIP SHKEMBI
XHEVIKO NEXHIP AVXHI
FERDANE NEXHIP HOXHALLI
KATRINE PREL MALAJ
LUC PREK MALAJ
DODE PREK MALAJ
PALINE PREK MALAJ
MARTIN PREK MALAJ
SHAQE MIRASH LEJTHIZE
NDUE MIRASH MHILLI
MARK MIRASH MHILLI
FATIME ADEM GASHI
MYLASIM SABRI GASHI
VAHIDE SABRI GASHI
FERIDE SABRI GASHI
XHELADIN MURAT KECI
GANI MURAT KECI
LUTFIJE MURAT KRAJA
NAXHIJE MURAT SHALA
ELENA SEZAI KALEMASI
ALEKSANDER SEZAI HOXHA
PRENDE NIKOLLE VUKELAJ
DEDE RROK VUKELAJ
KIN RROK VUKELAJ
LULE RROK VUKELAJ
GJOVALIN RROK VUKELAJ
FRAN RROK VUKELAJ
DRITA HEKURAN BURIMI
MIRELA SKENDER BURIMI
ENTELA SKENDER REXHA
TRODANT SKENDER BURIMI
TAULANT SKENDER BURIMI
ERALD SKENDER BURIMI
DONIKA ENVER HAMITAJ
TEUTA ENVER MEHILLI
AGIM ENVER KONDAJ
HAVA ENVER KONGJONEJ
AFERDITA HAMIT DURAJ
SHEFQET HAMIT SALIAJ
XHEMAL HAMIT SALIAJ
NAZIF HAMIT SALIAJ
XHARIJE ALI ZAIMI
BAKI HATEM ZAIMI
EVGJINE HATEM CELA
VERIJE HATEM MUCO
MEJDINE HATEM LAMI
HAXHIRE HATEM ISMAILI
KAPLLAN HATEM ZAIMI
MIRSIE HATEM ISMAILAJ
TEFERI SHERIF SALKO
ADRIJANA MEHDI HODAJ
ILIRJAN MEHDI SALKO
ALBERT MEHDI SALKO
RUBIE MYDEI RAMAJ
LAVDOSH ISMET RAMA
MARJETA ISMET MECAJ
MIMOZA ISMET DOLLAKAJ
KRISTINA ISMET RAMAJ
MBARIME ISMET MEZINI
DERVISH ISMET RAMAJ
LIDJONA ISMET RAMAJ
GEZIM AHMET BURGAJ
BEJAZE ZACE RAPAJ
LUFTIME SERVET TROKA
MERUSHE SERVET BREGAJ
FIQERETE SERVET COBAJ
HAVA SELIM GARUCI
ZAMIRA KYDRET VRANAJ
ARDIANA KYDRET DERVISHI
ARBEN KYDRET GARUCI
DRITA RIZA ALBRAHIMI
BUKURIJE RIZA ALBRAHIMI
SADUSHE RIZA ALBRAHIMI
SHQIPE RIZA ALBRAHIMI
VJOLLCA RIZA NARAZANI
ILIRIA RIZA OLLDASHI
RAKIPE RIZA ALBRAHIMI
MANXURANA BILO ALIKO
ADMIR AGJA ALIKO
ROVENA AGJA CELA
ALDJONA AGJA ALIKO
NEVILA AGJA ALIKO
HAZIZ SULEJMAN MILUKA
HASIJE IBRAHIM TAHSIMI
IRFAN HASAN TAHSIMI
SAXHIDE HASAN OSTRENI
VAXHIT HASAN TAHSIMI
SUZANA NAZIF ZOTO
MIRELA VELI BEQIRI
RENATA VELI KAJNO
NAIME VELIU KOCI
SAXHIDE SABRI DIBRA
ABIDE SABRI CUNGU
MYNIR SABRI KOCI
NURI SABRI KOCI
ADLI SABRI KOCI
QERAMET SABRI KOCI
SHABAN HASAN SULA
SHEFQET HASAN SULA
RAZIJE HASAN MECO
ALEKSANDER HASAN SULA
XHEVIT DEMO VELIU
SALI DEMO VELIU
BAJAME DEMO MYRTE
MINUSHE DEMO HEBEJA
ISLAM DEMO VELIU
DERVISH DEMO VELIU
FERUZE VEIZ BODURI
KUJTIME HABIB HASANAJ
MARIE HABIB DHIMA
MERIJE HABIB MAHMUTAJ
RAMADAN HABIB BODURI
MEDIHA BLLACA
LAURA GJETO KEÇI
ALEKSANDER GJETO NIKA
LEON GJETO NIKA
KOSTANDINA LLAZO TYTYMCE
AFERDITA SIMON  TOMORI
KRISTO SIMON TYTYMCE
GJERALDINA SIMON  STOJKO
LEFTERA SIMON ZEQO
ANDRONIQI PETRO QIRKA
NIKOLLA KRISTAQ QIRKA
MERI KRISTAQ SHOMO
KATERINA KRISTAQ LITO
ANDRONIQI ILIA DINDI
PETRIT(PETRO) BARDHYL DINDI
MARK BARDHYL DINDI
DAVE ZEF MIRAKAJ
ALBAN MOJS MIRAKAJ
AGUSH MOJS MIRAKAJ
RAZIJE SHAFERDIN KERLUKU
ARTAN EJUP KERLUKU
MAJLINDA EJUP MERKOHASANAJ
ANILA EJUP BALLO
RUBIJE DALIP LLOMI
BEDRI SEIT LLOMI
MUHAREM SEIT LLOMI
LILJANA SEIT TELO
SHKELQIM SEIT LLOMI
ASTRIT SEIT LLOMI
GJELE LLESHI
NIKOLL GJETE LLESHI
DUHIJE DERHEMI
MUSTAFA ISLAM DERHEMI
FITNETE ISLAM DERHEMI
HAMID ISLAM DERHEMI
EMINE ISLAM DERHEMI
HAJRIE JAKUP DEMAJ
FERIDE MAL DEMAJ
FAHRIE MAL DEMAJ
NAIME MAL HASANDOCAJ
BJESHK MAL BAJRAMI
LILJANA MAL GJONGECAJ
SKENDER MEHMET SHEHU
BASHKIM MEHMET SHEHU
VLADIMIR MEHMET SHEHU
NAXHIJE IBRAHIM SALLAKU
IRINA RAMAZAN KASHARI
DJANA RAMAZAN SALLAKU
EDLIRA RAMAZAN MAJOLLARI
VEZIRE REFAT MUSOLLARI
SUZANA EQEREM MOLLA
LUZE EQEREM ÇOÇKA
VASHA EQEREM LIÇKOLLARI
JETNOR EQEREM MUSOLLARI
ARTUR EQEREM MUSOLLARI

 

 

Për t’u bërë pjesë e grupit të "Shekulli"
mjafton të klikoni: Join our FB Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet.

KOMUNITETI SHEKULLI ONLINE: https://www.facebook.com/groups/1381242728701899/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maska me detyrim, ekspertët: Të sigurohet nga shteti, populli shqiptar nuk e përballon dot këtë shpenzim

Maska me detyrim, ekspertët: Të sigurohet nga shteti, populli shqiptar nuk e përballon dot këtë shpenzim

Publikuar më 10.07.2020
Vendosja e maskës me detyrim/ Ekspertët thonë për “Shekulli”...

Vendosja e maskës me detyrim/ Ekspertët thonë për “Shekulli”-n se vendimi është i vonuar. Tritan Shehu: Të sigurohet nga shteti, qytetarët nuk e përballojnë dot. Taulant Muka: Kujdes me përdorimin, duhet maskë profesionale, disa prej tyre rrisin infeksionin Enida Vërça Komiteti Teknik i Ekspertëve ka artikular vendosjen e maskës me detyrim nga popullata në ambiente […]

Lexo më shumë

Shifra rekord të prekurish dhe 2 viktima në 24 orët e fundit në vendin tonë

Shifra rekord të prekurish dhe 2 viktima në 24 orët e fundit në vendin tonë

Publikuar më 10.07.2020
90 raste të reja, 2 humbje jete dhe 43 të shëruar, ky është ...

90 raste të reja, 2 humbje jete dhe 43 të shëruar, ky është bilanci i 24 orëve të  fundit. Një 81 vjeçar nga Shkodra dhe një 63 vjeçar nga Elbasani, të shtruar prej disa ditësh në spitalin infektiv në gjendje të rënduar, nuk kanë mundur të mbijetojnë, megjithë përpjekjet e stafit mjekësor. Gjatë 24 orëve […]

Lexo më shumë

“Po na heqin bukën e fëmijëve”, denoncimi i fortë: 320 mësuesve nuk u jepet rroga!

“Po na heqin bukën e fëmijëve”, denoncimi i fortë: 320 mësuesve nuk u jepet rroga!

Publikuar më 09.07.2020
Kryetari i Sindikatave të Arsimit Dibër Selami Kaza, denonco...

Kryetari i Sindikatave të Arsimit Dibër Selami Kaza, denoncon në gazetën “Shekulli”, se 320 mësues rrezikojnë mosmarrjen e pagave për dy muaji, si pasojë e një udhëzimi të ri nga MASR. Mësuesit: Rrezikojmë bukën e fëmijëve. Zyra Arsimore Vendore pa përgjigje Enida Vërça 320 mësues rrezikojnë të mos marrin pagën për muajin korrik-gusht në rrethin […]

Lexo më shumë

“Tre pacientë të intubuar në moshë të re”, Manastirliu zbulon detaje tronditëse nga Infektivi

“Tre pacientë të intubuar në moshë të re”, Manastirliu zbulon detaje tronditëse nga Infektivi

Publikuar më 09.07.2020
Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu ka zbuluar detaj...

Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu ka zbuluar detaje tronditëse nga foltorja e Kuvendit, paraditen e kësaj të enjte. Ministrja ka bërë me dije se në Spitalin Infektiv përveç moshave të treta, ka të intubuar edhe mosha të reja. Mes 6 të intubuarve të cilët u raportuan sot, 3 prej tyre i përkasin moshave të reja, […]

Lexo më shumë

Vazhdon rritja e rasteve me Covid-19, situatë serioze në spitale, numër i lartë pacientësh në gjendje të rëndë

Vazhdon rritja e rasteve me Covid-19, situatë serioze në spitale, numër i lartë pacientësh në gjendje të rëndë

Publikuar më 09.07.2020
Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 401 testime për të dyshu...

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 401 testime për të dyshuar të prekur me COVID19, nga të cilat janë konfirmuar 82 raste pozitive. Shpërndarja gjeografike e rasteve është si vijon: 30 raste në Tiranë, 11 në Shkodër, 6 në Kukës, 5 në Elbasan, nga 4 raste në Bulqizë, Krujë, Berat, Malësi e Madhe, nga […]

Lexo më shumë

Dyshime për aborte selektive, çfarë po ndodh në Shqipëri? Lindin më shumë djem sesa vajza

Dyshime për aborte selektive, çfarë po ndodh në Shqipëri? Lindin më shumë djem sesa vajza

Publikuar më 09.07.2020
Gratë zënë pjesën më të madhe të popullsisë shqiptare. Sipas...

Gratë zënë pjesën më të madhe të popullsisë shqiptare. Sipas raportit të publikuar së fundmi nga INSTAT, në Shqipëri rezulton se gratë zënë 50.1% të popullsisë, ndërsa burrat 48.9% .Por gratë nuk mbizotërojnë për të gjitha moshat. Raporti gjinor sipas grupmoshave tregon se ka një mbizotërim të gjinisë mashkullore ndërmjet moshës 35-39 vjeç. Pas të […]

Lexo më shumë

“Ndodhemi në mëshirën e tekave të virusit”, mjeku ngre alarmin: Situata në Shqipëri ka dalë jashtë kontrollit, çfarë duhet të bëjmë

“Ndodhemi në mëshirën e tekave të virusit”, mjeku ngre alarmin: Situata në Shqipëri ka dalë jashtë kontrollit, çfarë duhet të bëjmë

Publikuar më 08.07.2020
Shqipëria renditet e fundit në Evropë për numrin e testeve t...

Shqipëria renditet e fundit në Evropë për numrin e testeve të Covid-19 në raport me popullsinë. Erion Dasho, ekspert i Shëndetit Publik thotë për “Shekulli”-n se mungesa e testeve dhe mungesa e një strategjie gjithëpërfshirëse ka bërë që situata e krijuar nga virusi i ri të dalë jashtë kontrollit Enida Vërça Me vetëm 8549 teste […]

Lexo më shumë

Alarmante/ Infektohen dy punonjës të Institutit të Shëndetit Publik

Alarmante/ Infektohen dy punonjës të Institutit të Shëndetit Publik

Publikuar më 08.07.2020
Nga 68 raste të konfirmuara paraditen e së mërkurës, 5 raste...

Nga 68 raste të konfirmuara paraditen e së mërkurës, 5 raste i përkasin qytetit të Beratit. Mësohet se mes të infektuarve janë edhe 2 punonjës të Drejtorisë së Shëndetit Publik. Nga pesë rastet e sotme, 4 raste janë brenda në qytetin e Beratit dhe 1 rast është në fshatin Karkanjoz. Ndërkohë gjatë ditës së djeshme […]

Lexo më shumë