Ish-të përndjekurit, gati kësti i dytë për 540 trashëgimtarë

Emrat/ Hapet procesi për dëmshpërblimin e ish-të dënuarve politikë. Brenda datës 10 dhjetor, përfituesit e këstit të dytë duhet të dorëzojnë dokumentet në Ministrinë e Financave

Në vijim të procesit të dëmshpërblimeve për ish-të dënuarit politikë, Ministria e Financave ka publikuar emrat e trashëgimtarëve për këstin e dytë. Bëhet fjalë për 540 emra të rinj në kategorinë e trashëgimtarëve, të cilëve u kërkohet të dorëzojnë në Drejtorinë e Përfitimeve certifikatë personale dhe numër të ri të llogarisë bankare. Pas këtij veprimi, ata mund të tërheqin këstin, sipas shumave që i takon gjithsecilit. “Shekulli” boton sot përfituesit e rinj, ndërkohë që për të tjerët është caktuar statusi i çdo dosjeje, e cila duhet të rregullohet në krye të dy muajve.

Afati

Vetëm 3 muaj afat do të kenë në dispozicion trashëgimtarët për të dorëzuar dokumentet që nevojiten pranë Drejtorisë së Pagave dhe Dëmshpërblimeve. Kjo vlen për familjarët e rreth 200 ish-të dënuarve. Përkundrejt të dënuarve që jetojnë, të cilët mjaftohen duke dorëzuar vetëm certifikatë familjare dhe numër llogarie, lista e kërkesave për trashëgimtarët është më gjerë. Nga këta të fundit për lëvrimin e çdo kësti kërkohet: kopje e letërnjoftimit, numër llogarie, certifikatë vdekjeje, certifikatë e trungut familjar, dëshmi trashëgimie dhe prokurë. Sipas Ministrisë së Financave, certifikata e vdekjes është kusht ligjor për shpërndarjen e dëmshpërblimit dhe nuk zëvendësohet me vendim gjykate që shpall të vdekur individin. E njëjta gjë vlen edhe për certifikatën e trungut të familjes, e cila nuk mund të zëvendësohet me certifikatë negative të lëshuar nga zyrat e Gjendjes Civile. Nga ana tjetër, nëse nuk ka një përfaqësues me prokurë, procesi ndërlikohet edhe më tepër, pasi duhet që për në ndarjen e çdo pagese të gjithë përfituesit e radhës së parë dhe të dytë që kanë aplikuar të kenë bërë dorëzimin e dokumenteve. Në të kundërt, dosja mbetet e bllokuar. Është pikërisht kjo një ndër arsyet, krahas pamjaftueshmërisë së fondit, ajo që ka sjellë ngadalësim të procesit për këtë kategori. N.Gj

Lije Stafa
Nadire Gjoni
Ali Stafa
Ibrahim Stafa
Tomorr Kaci
Sofije Frangu
Hanke Koleci
Tahir Frangu
Thanas Ilia
Sofia Barka
Vangjel Ilia
Dila Nikolli
Kol Nikolli
Prene Syziu
Zef Nikolli
Haxhi Metaj
Selivie Çupi
Dushe Hastoçi
Adem Metaj
Kurt Kola
Nezir Kola
Isuf Kola
Zenepe Haxhiu
Florinte Picaku
Liza Syku
Pellumb Kulaj
Deko Velcani
Elsa Jovani
Kseno Zafiri
Kristo Zafiri
Dila Ndreca
Llesh Ndreca
Gjin Ndreca
Fatime Rexhaj
Shefqet Rexhaj
Zef Marku
Andoneta Papahrisanthu
Pavli Papahrisanthu
Koco Papahrisanthu
Irini Orgocka
Luvigj Vukaj
Pjeter Vukaj
Prende Nilaj
Gjon Vukaj
Ndue Vukaj
Katrine Tinaj
Tefta Deromemaj
Hajdar Deromemaj
Petrit Deromemaj
Skender Deromemaj
Ilir Deromemaj
Esma Shaska
Feti Deromemaj
Pal Guri
Marije Dema
Katrine Vataj
Prende Mhilli
Angjelina Dema
Leze Pjetri
Gjelosh Guri
Abdullah Berhami
Sulejman Berhami
Bukurije Bathorja
Nexhmi Berhami
Bedrije Kertusha
Huzrie Nezha
Qazim Ndreu
Abdi Ndreu
Hajrije Alla
Aishe Kullafi
Ahmet Alla
Xhane Bardhi
Nexhmije Lala
Mereme Balla
Hanife Sina
Arife Hoxha
Sali Hoxha
Nefaret Hoxha
Vangjel Thomai
Fatime Dollani
Kadene Zeneli
Riza Rusi
Zyliha Rusi
Sid’ki Rusi
Abdyl Rusi
Eqerem Rusi
Thabit Rusi
Bahri Rusi
Makbule Rusi (Bushati)
Alidije Bregu
Mirela Vrapi
Elira Bregu
Clirim Bregu
Klaudi Bregu
Abdi Nesimi
Veli Nesimi
Mahmudie Sula
Kadife Abazaj
Qamil Gjuzi
Bedri Gjuzi
Vath Gjuzi
Sulltane Boja
Drita Lleshaj
Vjollca Fishta
Arben Gjini
Vera Halili
Endrieta Radovicka
Enrik Gjoka
Genci Gjoka
Tefik Murrja
Davie Abduramani
Mirvet Murja
Xhemile Kaceli
Imer Kuqi
Hanife Gjozi
Nurije Alla
Merjeme Kaceli
Hamit Kuqi
Paloke Laca
Drane Laca
Kole Laca
Gjon Laca
Hurma Hakarepi
Gjylso Tozo
Arziko Lamko
Asllan Zejnati
Bahrije Lamaj
Prende Alija
Lina Alija
Zoja Alija
Zef Alija
Hume Bushi
Afife Musaka
Et’hem Bushi
Besije Ymeraj
Inxhi Hoxhaj
Mine Grembi
Raziko Myftaraj
Cinxife Grembi
Besim Ymeraj
Bair Ymeraj
Sulejman Ymeraj
Hamide Gjurra
Sulejman Shemsiu
Ideal Shemsiu
Fatos Shemsiu
Habibe Hyra
Hanke Hasa
Razije Koci
Zenepe Bulku
Gjyze Hyseni
Hajrie Spahiaj
Mehdi Sopoti
Mude Cibaku
Nafije Kurti
Skender Metaj
Servete Abdija
Behije Mullalliu
Jemine Kotorri
Sabire Kotorri
Xhuliana Berdhoshi
Mri Sokoli
Pashk Sokoli
Gjyste Leka
Kadime Koloshi
Barije Koloshi
Hilmi Rama
Salo Miraci
Fatime Cepe
Hanushe Lala
Mazije Nani
Dile Prenga
Mark Prenga
Pashke Prenga
Zef Prenga
Gjon Prenga
Preng Prenga
Dod Daci
Marte Kacaj
Kujtim Koci
Mereme Hoxholli
Hadile Mustafaraj
Dallendyshe Grabova
Tefta Sharra
Bilal Grabova
Haxhire Vardhami
Katina Licka
Rodhalia Karajani
Androniqi Zoto
Dhimitrulla Mici
Atlije Dimni
Myhyrije Dimni
Zinije Meta
Isuf Dimni
Nexhmije Dimni
Prokop Shumeli
Kole Bungu(Vata)
Valentina Kelo
Viktor Kelo
Andrea Kelo
Salihe Rapushaj
Xhevahire Agaraj
Baki Rapushaj
Rahmi Rapushaj
Syrja Rapushaj
Age Paja
Gjelosh Paja
Gjergj Paja
Mark Paja
Gjyste Paja
Rabo Abazi
Shahin Abazi
Ibrush Abazi
Rexhep Oka
Han Oka
Ikbale Merja
Bajame Memaci
Zyhra Zenuni
Kasem Dracini
Sanije Dracini
Rifat Dracini
Enver Dracini
Sadije Juka
Fejzie Borshi
Lirije Kalamishi
Mare Gjoni
Gjok Gjoni
Mark Gjoni
Ndue Gjoni
Gjon Gjoni
Gjystina Gjoni
Gonxhe Cuni
Roza Gjushi
Martin Cuni
Pjeter Cuni
Nine Jaku
Margerita Cuni
Ndue Ferrza
File Gjinaj
Lili Hysaj
Ilmi Hysaj
Haneme Hysaj
Lumturi Babasuli
Fiqiri Hysaj
Baftjar Hysaj
Nurije Gjyzeli
Hylldeze Hoxha
Ndoc Shllaku
Regjine Shoshi
Perparim Basha
Qirace Basha
Roland Basha
Evanthi Dushku
Dhori Dushku
Haretina Dushari
Dhimitra Tira
Ali Myjollari
Virion Myjollari
Marjana Myjollari
Fatos Myjollari
Marie Palushaj
Dile Ukaj
Tushe Kola
Kalosh Kola
Bilal Kola
Adem Kola
Halit Kola
Pjeter Lulaj
Sanije Muhadri
Feride Muhadri
Maruke Mirashi(Ndoja)
Vjollca Ushe
Dile Kaloshi
Sherif Kaloshi
Rasim Kaloshi
Sabedin Kaloshi
Barije Kebej
Xhelal Kaloshi
Haki Kaloshi
Bukurije Metalia
Selman Dervishi
Baftije Marku
Lazam Dervishi
Nazife Madri
Mide Dervishi
Merjeme Kaba
Emrie Kacani
Muedin Dervishi
Polikseni Gogo
Stefan Gogo
Vasillo Camulli
Kola Gogo
Kozma Gogo
Filip Goge
Evdhoksi Mitro
Thanas Gogo
Dhimo Gogo
Majlinda Kercili
Arturjana Kercili
Angjeline Kastrati
Gezim Didaj
Marinaqi Kondakci
Jovan Kondakci
Elina Vaso
Jani Gogo
Joana Zisi
Andon Gogo
Nastika Danga
Vasil Gogo
Liljana Moci
Foto Gogo
Leonidha Gogo
Spiridhulla Qesko
Stavro Camuli
Dali Dervishi
Avni Dervishi
Hekurie Elezi
Uk Dervishi
Lutfie Ferati
Sherif Dervishi
Rremzie Shehu
Arben Kaloshi
Bashkim Metaliaj
Afrim Metalia
Tomorr Metalia
Olimbi Hoxha
Pal Vata
Prena Lulaj
Bukurije Koculli
Dife Xhaferri
Ahmet Kola
Kurt Kola
Nezir Kola
Isuf Kola
Zenepe Haxhiu
Zhani Qirjo
Aferdita Grabocka
Llambrini Veshi
Meri Turtulli
Andrea Shllaku
Marketin Shllaku
Eugen Gjyzeli
Flora Sumaj
Age Ndreu
Marte Macaj
Tereze Prenga
Alfred Kola
Kole Gjoni
Flora Frroku
Albert Gjoni
Gjovalin Gjoni
Aldo Gjoni
Rafaela Lleshaj
Arben Borshi
Spartak Borshi
Florian Borshi
Genc Juka
Agron Juka
Rezane Shengjergji
Artan Dracini
Endire Dracini
Shkelqim Dracini
Ermira Kraja
Kujtim Dracini
Sadik Oka
Muharrem Oka
Hasan Oka
Nepe(Metie) Oka
Qamil Oka
Ramiz Oka
Zenel Oka
Maliq Oka
Ethem Oka
Bardhe Dulla
Kozeta Katroshi
Adrian Abazi
Brunilda Bllakcori
Bujar Abazi
Krenar Abazi
Hiro Huda
Marsela Gurma
Peshqeshe Abazi
Nikolin Paja
Ardiana Paja
Vera Paja
Margarita Mbrapshtija
Feridon Kelo
Marjeta Puleri
Shenjan Shumeli
Altin Shumeli
Odhise Shumeli
Irida Koci
Edmir Koci
Manjola Gjeka
Ilir Prenga
Elisabeta Anastasi
Anton Prenga
Leke Prenga
Bib Prenga
Flora Paluca
Afrim Lala
Helvetine Ahmetaj
Bardhoshe Shani
Donika Husi
Iljas Lala
Ermira Nika
Nezir Cepe
Nerim Kurti
Leonard Mehmeti
Gjin Deda
Leze Arra
Rite Deda
Marjana Palaj
Bardhe Shkembi
Mira Bushgjokaj
Sokol Deda
Gjon Deda
Vilson Lamaj
Eda Nallbani
Tomorr Lamaj
Fatmir Lamaj
Deshira Lamaj
Tatjana Dinoshi
Hair Zejnati
Gjon Zejnati
Lubjana Zejnati
Defrim Zejnati
Rozi Papajani
Antonjeta Nikolla
Suzana Hoti
Terezina Laca
Tonin Laca
Brigjite Zadenja
Jolanda Kocobashi
Sabie Boda
Shyqyrie Korsita
Shazie Marini
Hatie Laci
Shpresa Dauti
Sabije Lasku
Sulejman Kuqi
Sofije Ashiku
Sali Kuqi
Surja Murja
Garip Murja
Pejazit Murja
Sabri Murja
Ilir Murja
Besa Feruku
Nurije Xhaja
Ismail Abazaj
Ruzhdi Abazaj
Haki Abazaj
Naime Karaj
Latif Abazaj
Dylbere Seferi
Sait(Kosta) Abazaj
Makbule Xhuxha
Bukurije Gjuzi
Fiqiri Gjuzi
Shkelqim Gjuzi
Meliha Gjuzi
Nestrete Xhullima
Iliriana Lika
Mirjeta Gjuzi
Dhurata Gjuzi
Shpetim Gjuzi
Enver Gjuzi
Alltane Halili
Vehbi Sula
Zarie Xhemallari
Naslie Lahi
Nexhmi Nesimi
Haxhi Nesimi
Merjeme Lahi
Arze Hamzaj
Vahit Nesimi
Remzi Nesimi
Hasime Sula
Deme Lami
Esmahe Dumani
Gazjon Rusi
Riza Rusi
Nermin Tuzi
Indira Bala
Ormir Rusi
Vilma Taipi
Adrian Rusi
Mimoza Daci
Mirjam Taipi
Shpresa Rusi
Arshi Ndreu
Kadife Hoxha
Alltane Hoxha
Hazis Ndreu
Eriola Misku
Dorina Berhami
Shpetim Berhami
Fatbardh Berhami
Roland Berhami
Besnik Berhami
Vladi Guri
Pjeter Marku
Dava Nikolli
Lula Nikolli
Valdete Zalli
Valentina Madani
Valmira Rexhaj
Besnik Rexhaj
Florin Rexhaj
Valbone Rexhaj
Shkelqim Rexhaj
Arbri Haxhiu
Edmond Haxhiu
Imelda Suknaj
Florida Malecaj
Kastriot Kola
Arben Meta
Valbona Myrtaj
Anila Kurti
Petrit Meta
Mentor Meta
Luan Meta
Sami Hastoçi
Shahin Hastoçi
Osman Hastoçi
Miranda Gega
Irena Hysa
Ilirjana Hysa
Anita Cela
Leonard Kaçi
Alket Kaçi
Majlinda Kaçi
Saimir Kaçi
Sokol Kaçi
Kamer Stafa
Ymer Stafa
Jakup Stafa
Hajrije Ramazani
Ismail Stafa
Drita Halili

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të tjera

Abissnet